Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay benimkinide çok özledim birazdan gelir tatlıyı sona sakladım yemek yesin bi tatlı son iş he allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı kimseye rabbim muhtaç etmesin canlarım

ben çorba içtim grip olucam sanırım hapşuruyorum sürekli birazda ateşim var. sıcacık çorba iyi geldi. eşimde yok nöbetçi.
sen ne hazırladın bakiyim ?
tarhana çorbası kabak yemegi salçalı makarna bide yogurt tatlısı turşu çıkardım ona bana salata yapıcam gelince yogurt var vişne kompostosuda var allahıma çok şükür o yemekleri yerken ben bende salata yapıp yicam yazık bana yaw açıktım yawwww

ay benimkinide çok özledim birazdan gelir tatlıyı sona sakladım yemek yesin bi tatlı son iş he allah başımızdan eksik etmesin kocalarımızı kimseye rabbim muhtaç etmesin canlarım

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
babaannem rahmetli Allah ikinci yüz göstermesin diye dua ederdi hep, çokta hoşuma giderdi bu duası. anneannemde hep benim için Allah sana hayırlı bir can versin canına can katsın gönlünün neşesi olsun diye dua etmişti. öyle de oldu. Allah razı olsun eşimden.
Allah hepimizinde yuvasını şen etsin. bebişlerle süslesin.

canım şeker fasulyesi al onda kabuk çıkmıyo bide tabakta çok seker duruyo geceden ısla yarım haşla işte okadar canım ben yapıyorum şeytan kulagına kurşun bende hiç öyle bişey olmuyo

canım şeker fasulyesi al onda kabuk çıkmıyo bide tabakta çok seker duruyo geceden ısla yarım haşla işte okadar canım ben yapıyorum şeytan kulagına kurşun bende hiç öyle bişey olmuyo

nasıl anlıycam şeker fasulyesi olduğunu dün eşim kastamonudan getirmiş bakalım bugün bide onu deniycem.

amin kardeşim çok güzel söz söylemiş büyüklerin inan çok hoşuma gitti sözler he amin diyorum canı gönülden diliyorum

selam kızlar nasılsınız... sevtuncum ben annemdeyim menüde fırında köfte makarna corba var canımcokacimcoook

kızlar benim teşekkür butonum yok yabilmiyorumkismile

nasıl anlıycam şeker fasulyesi olduğunu dün eşim kastamonudan getirmiş bakalım bugün bide onu deniycem.

canım o fasülye tombul oluyo sor marketlere sana gösterirler canım eşinin kastamonuda ne işi vardı merak ettim kız bu bebek fgürleri neden çalışmıyo diye sabhtan beri soruyorum cevap yok he sesimi duyan yokmu beya

eşim avukat şehir şehir dolaşıyo duruşmalar için bugünde trabzonda inşallah 9 uçağıyla yetişecek kuru fasulyeye:roflol::roflol:

biraz kurcala bakalım sevtun acaba yanlışlıkla bi yerimi işaretledin

burdayım canım bişeymi kaçırdım bi taraftan test çözüyorum bi taraftan kuru fasulye pişirmeye çalışıyorum bi taraftan sizi takip ediyorum anca idare et:uhm:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne becerikli hatunsun maşallah
ne testi çözüyosun hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…