en az 6 ay. döv ama kırık oluşturmao zaman ceza artar klava:
döverken hakaret tehdit etme sakın ceza artmasın sadece döv
ayy bende çok fenayım heeee verdiğim akıla bak ya aklinialirimsmile
ne güzel akıl verdin sen öle bak o dedgin olmaz dövmüşken imzanı çakacaksın bir yerine bir daha senin attıgın imzayı unutmasın hehhhheheheh
gerçektenmiiiiiiiiii çok sevindim.Ama sen memur olmuşsun bak ne güzel.ünv.okudunmu
canım ben açıköğretim kamu yönetimi okumaya çalışıyorum da matematik dersinde çakılı kaldım geçemedim bi türlü :gitme:
lise diplamasıyla oldum memur. nasipmiş demekki. sende ümidini kaybetme canım
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bacım senin eşin ne iş yapıyoki annene hep gidip kalıyosun bak kıskanmaya başladım he bende ösledim zaten annemi olsada sevsem hasret gidersek en çokta hasta olunca mızmızlanıyorum anne diye eşim mikrobuda diye geldim yavrum gel bakayım annenin şefkatli kollarına deyip beni bazen sinir ediyo he bende kızınca diyo anne yok koca verelim ne dersin diyo ah bu adanm bigün elimde kalcek ha çok komik oluyo bazaen yaw
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben kalamıyorum hiçbiyerdeannemlerde bile gerçi yakındalar bide ondan.5 yıllık evliyiz sadece 17 gün abimlerde kalmıştım.
hapis duvarlarına da çakarsın ondan sonra imzlarını ama seni tahrik ederse hafifler ceza
bende işletmeyi bitirdim açıköğretimden şimdi ilahiyata başladım.Kur'an kursu öğreticisi olmak istiyorum nasipse.
nanelişekerim bu alttaki şeritin üstüne nasıl yazı yazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?