Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

en az 6 ay. döv ama kırık oluşturma o zaman ceza artar klava:
döverken hakaret tehdit etme sakın ceza artmasın sadece döv
ayy bende çok fenayım heeee verdiğim akıla bak ya aklinialirimsmile

ne güzel akıl verdin sen öle bak o dedgin olmaz dövmüşken imzanı çakacaksın bir yerine bir daha senin attıgın imzayı unutmasın hehhhheheheh

gerçektenmiiiiiiiiii çok sevindim.Ama sen memur olmuşsun bak ne güzel.ünv.okudunmu

canım ben açıköğretim kamu yönetimi okumaya çalışıyorum da matematik dersinde çakılı kaldım geçemedim bi türlü :gitme:
lise diplamasıyla oldum memur. nasipmiş demekki. sende ümidini kaybetme canım

tugce capada ergün beyemi gittiyimi sormuşsun ama bilmiyorum yarından sonra belli olur galiba

ergun bey infertilite dr gelince bana yaz şekerim

bende işletmeyi bitirdim açıköğretimden şimdi ilahiyata başladım.Kur'an kursu öğreticisi olmak istiyorum nasipse.

nanelişekerim bu alttaki şeritin üstüne nasıl yazı yazdınız

ay canım ya kıyamam sana benim kociş esnaf sagolsun istedigim zaman izin veriyo...şimdi telefonla kocişle konuştum cok özlemiş yarın akşam geliyo... bende burdayken rahat bırakmıyo geleyimmi geleyimmi diyip duruyo ben zabdediyorum...:asigim:

Ben kalamıyorum hiçbiyerde annemlerde bile gerçi yakındalar bide ondan.5 yıllık evliyiz sadece 17 gün abimlerde kalmıştım.

Ben kalamıyorum hiçbiyerde annemlerde bile gerçi yakındalar bide ondan.5 yıllık evliyiz sadece 17 gün abimlerde kalmıştım.

benim annem uzakta canım o yüzden kalıyorum...yakında olsa bende kalmam ama ablam yakın oldugu halde ara sıra annemde kalıyo...her insanın yapısı farklı...

hapis duvarlarına da çakarsın ondan sonra imzlarını ama seni tahrik ederse hafifler ceza

allah seni ne etmesin he kız çok güldüm he yazdıgına bak bunu hiç düşünmemiştim he kız ondan kolayı ne var beni her zaman tahrik ettigini cümle alem biliyo canım anlıcagın beni tebrik bile ederdiler ha işim olmaz öyle zavallılarla gelecege bakmak lazım demi kız fatma gülün suçu ney başladı kadın ne güzel oynuyo tam dört dörtlükte aglaması güzel degil ah beni keşfetmedilerki bi baksınlar nasıl aglanırmış herşeyi güzel ama aglaması yapmacık geliyo bana katılan varmidur bana merak ettim facede diyolarki düşme kalkma dünyası sen adnanı beyenme olucagı bu diyolar he

ay yine çıkmış bu kabuklar! Çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

nanelişekerim bu alttaki şeritin üstüne nasıl yazı yazdınız

dün nerden yapmıştık onu sitenin adını hatırlıyomusun orda bi yer vardı mesj yazılacak oraya yazmıştım
canım ben sana özelden yazmıştım gördünmü gitti mi gitmedi mi anlamadım bilmiyorumkismile

kızlar ben cıkıyorum fatmagülün sucu ne başladı onu izlicem sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

aleynam hoş geldin balım ne var ne yok sabahtan beri görüşmeyeli tatlım kız kardelenlerin içinde dilek tutuyorum haberiniz olsun tututum canlarım işşallah olur

slm güzeller
evli mutlu çocuklu ve uykusuzum :) nolcak halim bilmiyorum sizlerle muhabbet için gliyom ce eee demeden gidiyom kızımın yanına oyy bi düzene girseydik gece 2 de başladık sabah 7 ye kadar kızımla uygraştık durduk .. ayy ok yakınmayım kızlar iszde kızmayın bana olurmu inanın ki uykudan dolayı böyle konuşuyom yoksa çok tatlı yaa rabbim sizlerede nasip ederde görürsünüz inş herşeye katlanıyo insan halada uyumadım gündüz de misafivardı off offf neyse hadi ben kaaçayım gene kib öptm hepinizi geçmişe bakamıyom malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…