alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne becerikli hatunsun maşallah
ne testi çözüyosun hayırdır
geçmiş olsun tatlım hasta olmuşsun hemi.Maraştamı soğuk yahu oraya pastırma yazı geldi demişlerdi
avukatlık zor iş, Allah eşine kolaylık versin. neleri var savunsan olmuyo, savunmasan olmuyo :umursamaz:
iyiyim canım sen nasılsın olumunekankayizsmilenasılsın canım olumunekankayizsmile
gördüğü kadarıyla hiçbirimizde yok.Onun yerine katılıyorum-katılmıyorum geldi dün gece
ben seviyorum bikaç işi aynı anda yapmayı.İlahiyat önlisans okuyorum ben Bide kpss için hazırlanıyorum.Bebek olmayınca başka işler yapmaya karar verdim olana kadar
maraşlıyız da maraşta değiliz ki boshayallersmile
bakalım ilerde gideriz belki, şimdilik uzakta olmak işime geliyo. eşim tayin isteyelim diyor ama kaynana elti görümce ne ararsan var bende yakında daha çok canımı sıkacaklarını bildiğimden gitmek istemiyorum uzaktan bile yetiyorlar zaten
kütahyada yaşıyoruz şimdi burası soğuk oluyo :2:
evet gerçekten zor.Aynı doktorluk gibi.Bi yere misafirliğe gidiyoruz hemen kağıtlar çıkarıyolar bizim bi iş vardı bi baksana diye.Bi yere gitmek de istemiyo artık kocişim
maşallah ne güzel. Allah kolaylık versin canım.
imam hatip mezunu musun ?
ahhh ahhh bilirim Allah kolaylık versin çok zor ya
aslında insanlarda danışmak akıl almak istiyor da ama bunalttığını farketmiyo
iyiyim canım sen nasılsın olumunekankayizsmile...
kızlar inanmazsınız belki ama benim önceki nikim kardelendi he bened degiştirdim bazı sebeplerden dolayı bu niki aldım anlıcagınız eşin demek avukat ne canım eşine bir sor bakalım eltimi dövsem kaç yıl yatarım heheheheh
kızlar inanmazsınız belki ama benim önceki nikim kardelendi he bened degiştirdim bazı sebeplerden dolayı bu niki aldım anlıcagınız eşin demek avukat ne canım eşine bir sor bakalım eltimi dövsem kaç yıl yatarım heheheheh
evet canım meslek sahibi olamayan imam hatiplilerdenim:1no2:
grip olucam sanırım bi kırgınlık var üzerimde, sen neler yapıyorsun
ohh ne güzel annecinle hasret gideriyorsun
gecmiş olsun canım dikkat et kendine .evet baya bi hasret giderdik ama yarın kociş almaya gelcek artık eve dönme zamanı...
grip olucam sanırım bi kırgınlık var üzerimde, sen neler yapıyorsun
ohh ne güzel annecinle hasret gideriyorsun
artık kocişinle hasret giderirsin -tatlicadiarzu- :kedi: :kedi: :kedi:
öyle düşünme canım,bir imam hatip mezunu her zaman her yerde farkedilir.
bende imam hatip mezunuyum.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?