Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ne güzel büyüklerinizi ziyaret ettiniz :teselli:

derinim valla benimde içime bişey doğdu biranda nedendir bilmem sen en güzeli başka bir doktorla görüş .hayırlısı canom buarada geldimi kırmızılar ?sevtun rüyasında hamile görmüş seni ay inşallah gerçek olur yaa

semracım valla ailem herşeyim benim allahım eksikliklerini vermesin

derinim çok saol kuzum yazmayı unuttum kutladığın için.seninde abinin doğum günü kutlu olsun canom

kızlar derdam uğradımı geçmişe bakamadımya duayla ilgili haber verdimi?

yaa benim pcde hızlı olsa okurdum şimdi geçmişi
böyle olunca gıcık oluyorum kendime yetişemiyorum yaa :kedi:

huuuu ordamısınız yaa
semracım naaptın canım diş işini başladın değilmi?

dimi cnm.yeni gelişmeler olunca öyle oluyo insan...
sevtunumda görmüş evet hayır olsun sana çıksın inşallahh:)
ben oldugumu sanmıyom cnm.heleki septum denen şey varsa gerçekten.çok zayıf bi ihtimal sanırımadet olmadım kuzu ama olcak gibidiym acıyo kasıklarım.

sagol bitanem.Şeniz

aleynam hoşgeldin canım nasılsın?

sanada iyi geceler canım:teytey:

HOŞBULDUM KIZLAR NASILSINIZZZopuyorumnanaktan

:hulya::hulya::hulya:
eee ne örsem kızlar bi akıl verin bakem

yaa seni görmüş canom bana niye çıksın yaa aşkol yani sana çıkıcak inşallah olumunekankayizsmile
hayır hiç belli olmazki aldırırsın bibakarsın öbür ay hamişsin sositosositosositososito
hayırlısı cano varsa bebiş çıksın yoksa adetin gelsinde rahatla

ay kızlar muhabbete doyum olmuyo ama ben zengin kalkışı yapcam yine...uyku bastırdı uykusuzum çok...
eşimde salonda uyukluyo yatalım biz..hadi size iyi geceler tatlı rüyalar canlarımŞeniz

ne bilim kıs kendime yormuyom hiçboshayallersmileseptum krizi başladı şimdi bende bide gör beni...bana histeroskopi yolları görüncek galiba cano..ya USG ile tanı konur mu yazmıştı ne diyodu doktor anlamadım..usg ultrason degil mi onunla ögrünmez ki.

ay ay hiç sorma en zorlardayım hergün ölçü alıyolar iğrenç birşey mide bulantısından ölüyorum
ayy canım tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsun
çabucak ağrısız sızısız biter inşallah canım
ay kızlar muhabbete doyum olmuyo ama ben zengin kalkışı yapcam yine...uyku bastırdı uykusuzum çok...
eşimde salonda uyukluyo yatalım biz..hadi size iyi geceler tatlı rüyalar canlarımŞeniz

yaaa gerçekten zengin kalkışı yaptın cano
ama sana hakveriyorum git yat kocişinde sefil olmasın .çok öpüyorum seni allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…