semram,derinim hoşbuldum canlarım
ya evde değildik dayımlara gittik doğum günüydü bugün bende süpriz yapalım dedim kocişle pasta alıp gittik mutlu oldu dayıcım .
sizler naaptınız kızlar geçmişede bakamadım
semracım valla ailem herşeyim benim allahım eksikliklerini vermesin
evet canım aynı düşüncelerdeyiz
derinim valla benimde içime bişey doğdu biranda nedendir bilmem sen en güzeli başka bir doktorla görüş .hayırlısı canom buarada geldimi kırmızılar ?sevtun rüyasında hamile görmüş seni ay inşallah gerçek olur yaa
semracım valla ailem herşeyim benim allahım eksikliklerini vermesin
derinim çok saol kuzum yazmayı unuttum kutladığın için.seninde abinin doğum günü kutlu olsun canom
kızlar derdam uğradımı geçmişe bakamadımya duayla ilgili haber verdimi?
aleynam hoşgeldin canım nasılsın?
cnm evet hemen yollamış sagolsun cevap.
valla bende okuyunca hem üzüldüm bunca zaman boşa mı durdum baktırmadan diye hemde aldırılırsa hemen kalırım gibi sevinç geldi içime:))
aa cnm nice güzel yaşlara dayıcıgınla:)
benimde dayımın kızının dogum günüydü bugün..
yarın da abişkomun:)
hoşgldin balım naber?
sanada iyi geceler canım:teytey:
dimi cnm.yeni gelişmeler olunca öyle oluyo insan...
sevtunumda görmüş evet hayır olsun sana çıksın inşallahh:)
ben oldugumu sanmıyom cnm.heleki septum denen şey varsa gerçekten.çok zayıf bi ihtimal sanırımadet olmadım kuzu ama olcak gibidiym acıyo kasıklarım.
huuuu ordamısınız yaa
semracım naaptın canım diş işini başladın değilmi?
ebuşum diger topice senam gelmiş..içim yandı yine okuyunca((
yaa seni görmüş canom bana niye çıksın yaa aşkol yani sana çıkıcak inşallah olumunekankayizsmile
hayır hiç belli olmazki aldırırsın bibakarsın öbür ay hamişsin sositosositosositososito
hayırlısı cano varsa bebiş çıksın yoksa adetin gelsinde rahatla
:hulya::hulya::hulya:
eee ne örsem kızlar bi akıl verin bakem
ayy canım tahmin edebiliyorum allah yardımcın olsunay ay hiç sorma en zorlardayım hergün ölçü alıyolar iğrenç birşey mide bulantısından ölüyorum
ay kızlar muhabbete doyum olmuyo ama ben zengin kalkışı yapcam yine...uyku bastırdı uykusuzum çok...
eşimde salonda uyukluyo yatalım biz..hadi size iyi geceler tatlı rüyalar canlarımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?