Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunn nereye kaybeldin kıss sonra konuşmuyonuz diyon..
ayy afedersiniz midem bi yandı şuanda agzıma geldi yeminle acı acı ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım burdayım birsen soru sorduya tahili sonuçlarına baktım geç kaldıysan kusura bakma balım okadar kagıdın arasından zor buldum canım ya benimki kurtlar vadisini seyrediyo allahtan başından kalk demiyo iyiki bu dizi çıkmış he bazen kızıyodum ama günün birinde işime yarıcagını ah bir bilseydim kızarmıydım kız hiç sen ne yapıyosun bu ara kız sakın hasta olma bak gebertirim rüyamda gördüm seni hamile olmam lazım beni yalancı çıkartma he delü şey gelirsem yanına bataklarım he seni

kızlar bende yavaş yavaş gidim artık,çok uykum geldi,bayadır pc başındayım.

kızlar benim çıkmam lazım eşim kızıyo bebeler duş alıcam daha AEO herkeze iyi muhabbetler benden sonra gelenlere iyi geceler canlarım duaya kalıcamda eşim yokmu bırakmıyo pc işi varmış sonra görüşürüz beni özleyin anacım EBRARIM gene görüşemedik kuzum DERİNİM sütünü içte yat kız uyu güzelligine güzellik katar kardelen5233 profüsörüm sanada iyi geceler balım BULUTCUMhoş geldin sende SEMRA kız sanada dilerim rabbim işini rast getirsin canım ya çok zor allah şifa versin canım aydi kızlar ben kaçar patrondan azar yemiyim eşim kızyo benle ilgilenmiyuosun diye bu pc aldım alalı hep başındasın hiç birlikte artık vakiy geçirmiyoruz diye sitem ediyo bu kerez kaçtım by by

teşekkürler canım öptüm seni iyigeceler bayyyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan

derincim hoşbulduk tatlm nasılsın git ısıt tatlm...
iyiydim ama birden midem fena oldu canım...
sütü içemedim yarım kaldı
ay oynasınlar kız yazık sizde ps 3 mü varkaydirigubbakcemile3
ay var olmaz mıı..2 yi kullandılar 3 ü kullandılar of off bıktımmmmmmmmmm
daha ıyıce derınım cok şükür
kızlar kusurabakmayın cıkmak zorundayım cok özledım hepınızı allaha emnet olun evıme dönüm konusuruz bol bolopuyorumnanaktan
sevindim cnmcım..öpüyom güle güle fıstıgımŞeniz
he olsun kıs.yazmayınca gittin sandım...tamam hasta olmam komtanummkaydirigubbakcemile3ama üşütüyom kıs kapılarda oturuyom bu serin havada işyerinde..içerde sıkılıyom needem.midemi üşüttüm sanırsam...
iyiyim kardelencim sen nasılsn dün gece çok feneydm ama baş ağrısı mide bulantısı bu gün şükür canım.
geçmiş olsun tatlım sende mi üşüttün yoksa.
içemedim kıs yarım kaldı midem daha beter altüst oldu desem yeridir..güle güle cnm ALLAHA emanet ol hadi.bende kaçıyom birazdan.

kızlar sitedeki doktora sordugum soru ve cevabını kopyalıyom bi bakın

Anladığım kadarıyla çift rahim durumu var olarak rapor edilmiş. Bu durumda ameliyata gerek yok ve hamile kalabilirsiniz ancak erken doğum riski mevcut olur. ANCAK benim tahminim sizde uterus bikornis yerine septum olduğudur, yani rahmi ortadan bölen bir perde varlığıdır. Bu durum gebe kalmanıza engeldir ve ameliyat gerektirir. USG ile kontrol edilirse tanı rahatlıkla konur ve histeroskopik olarak ameliyat olabilirsiniz. Her iki durumu sıklıkla karıştırılmaktadır.
Saygılarımla
Alıntı:
DerinSu kullanıcısından alıntı
Merhaba Ulun bey;
yakın bir zamanda rahim filmi çektirdim.raporumda "uterus bicornis"yazıyor...birde siz yorumlar mısınız..uterus bicornis tam olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…