iyiydim ama birden midem fena oldu canım...
sütü içemedim yarım kaldı
ay var olmaz mıı..2 yi kullandılar 3 ü kullandılar of off bıktımmmmmmmmmm
sevindim cnmcım..öpüyom güle güle fıstıgımŞeniz
he olsun kıs.yazmayınca gittin sandım...tamam hasta olmam komtanummkaydirigubbakcemile3ama üşütüyom kıs kapılarda oturuyom bu serin havada işyerinde..içerde sıkılıyom needem.midemi üşüttüm sanırsam...
geçmiş olsun tatlım sende mi üşüttün yoksa.
içemedim kıs yarım kaldı midem daha beter altüst oldu desem yeridir..güle güle cnm ALLAHA emanet ol hadi.bende kaçıyom birazdan.
kızlar ben çıkıyorm iyigceler...
anamm suyunu çıkarmasalar iyi ama bizimkini bi görsen.ne muhabbet ne bişey annelerine gittik mi..hep onun başındalar kardeşinle...ay var olmaz mıı..2 yi kullandılar 3 ü kullandılar of off bıktımmmmmmmmmm
deme kız öle ne zararı var oynasınlar hatta eşimle internetten beraber oynarlar mesele şuan final fantsi on üçü oynuyo eşim ama o oyun internette oynanmıyo
selam ben geldim kızlar
galiba kimsecikler kalmamış(
selam ben geldim kızlar
galiba kimsecikler kalmamış(
kızlar sitedeki doktora sordugum soru ve cevabını kopyalıyom bi bakın
Anladığım kadarıyla çift rahim durumu var olarak rapor edilmiş. Bu durumda ameliyata gerek yok ve hamile kalabilirsiniz ancak erken doğum riski mevcut olur. ANCAK benim tahminim sizde uterus bikornis yerine septum olduğudur, yani rahmi ortadan bölen bir perde varlığıdır. Bu durum gebe kalmanıza engeldir ve ameliyat gerektirir. USG ile kontrol edilirse tanı rahatlıkla konur ve histeroskopik olarak ameliyat olabilirsiniz. Her iki durumu sıklıkla karıştırılmaktadır.
Saygılarımla
Alıntı:
DerinSu kullanıcısından alıntı
Merhaba Ulun bey;
yakın bir zamanda rahim filmi çektirdim.raporumda "uterus bicornis"yazıyor...birde siz yorumlar mısınız..uterus bicornis tam olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim hocam.
anladığım kadarıyla çift rahim durumu var olarak rapor edilmiş. Bu durumda ameliyata gerek yok ve hamile kalabilirsiniz ancak erken doğum riski mevcut olur. Ancak benim tahminim sizde uterus bikornis yerine septum olduğudur, yani rahmi ortadan bölen bir perde varlığıdır. Bu durum gebe kalmanıza engeldir ve ameliyat gerektirir. Usg ile kontrol edilirse tanı rahatlıkla konur ve histeroskopik olarak ameliyat olabilirsiniz. Her iki durumu sıklıkla karıştırılmaktadır.
Saygılarımla
alıntı:
Derinsu kullanıcısından alıntı
merhaba ulun bey;
yakın bir zamanda rahim filmi çektirdim.raporumda "uterus bicornis"yazıyor...birde siz yorumlar mısınız..uterus bicornis tam olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim hocam.
cnm evet hemen yollamış sagolsun cevap.kuzu yaa negüzel hemen cevap gelmiş bide çok mantıklı geldi bana biliyosun bu perdeden hamiş kalamıyan çok insan var .bence enkısa zamanda başka bir doktora gidip bu konuyu açıklığa kavuşturman gerek .ay bi anda tuhafoldum sanki bu sorun kalkarsa hemen hamiş kalıcaksın cano
aa cnm nice güzel yaşlara dayıcıgınla:)semram,derinim hoşbuldum canlarım
ya evde değildik dayımlara gittik doğum günüydü bugün bende süpriz yapalım dedim kocişle pasta alıp gittik mutlu oldu dayıcım .
sizler naaptınız kızlar geçmişede bakamadım
hoşgldin balım naber?Iyi gecelr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?