oo negüzel valla işi bilmek
ellerim cekiliyo başımın yanı agrıyo sıkıntı basıyo cok kötüyüm aslında varya anlatamıyorum niye böyle oldum bende anlamadım
semra kac yıllık evlisiniz ne güzel aşkımlar falan
sema herzamn hayırlısnı istiyoru ben eşimde ben bu kadar cok istiyorumya oda aynısını diyo ben cok istiyorm ama hayırlısını istiyorum hayırlıysa olsun diyorum herzamn
senmi yapmadın yoksa olmadımı canım
abla kendim için istiyorum herkesin bebeyini göruğnce cok özeniyorum bende iyice bi hırs oluyo
ama sözlerinde cok haklısın eşimde senin dedklerinin aynısını diyo cok haklısın işte kendime söz geciremiyorum benmafoldumben
bak canım bende senin gibiydim emin ol bundan
enson kayınvaldem hastanede yatarken neler gördüm bir bilsen ogün anladımki herşey çok boş hayatta öyle imtihanlar varki bizimki inan hafif kalıyo .bitane vardı mesela adamın zengin evlatları var ama onlar hastanede beklemek yerine bakıcı tutmuşlar arada bakıcıı arayıp sıruyolar durum nediye .işte evlat adam ağırlaştı arıyolar hiç önemseyip gelmediler bile düşün .kızın olur hayırsız bir kocaya düşer seni düşünmez oğlun olur hayırsız bir kadına düşer ailesine düşman olur .haa diyceksinki olmuyabilirde tabiki ama sırf evlat içinde bukadar üzülmek olmaz ben artık ciddi ciddi karar aldım bu hayatın tadını çıkarıcam gezicem tozucam rabbim verirse mutlu olurum .size tavsiyem biraz atın şu kaygıları bakın herşey çok daha iyi olcak
abla tavsiyesi bunlar olumunekankayizsmile
semracım baya erken evlenmişsin maşallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?