Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oo negüzel valla işi bilmek

evetya süper hemen halledi veriyo canım benim elinden her iş gelir aşkımınopuyorumnanaktan[/QUOTE]
aman maşallah size allahım bir ömür ayırmasın canım
ellerim cekiliyo başımın yanı agrıyo sıkıntı basıyo cok kötüyüm aslında varya anlatamıyorum niye böyle oldum bende anlamadım

yapma be kuzum niye bukadar geriyosun kendini hayat çok kısa tadını çıkarmaya bak olumlu düşün olumunekankayizsmile

ayyy bende anlamadım ki cok gergnim herşey üstüste geliyo bazen cok sıkılıyorum sonra sabret diyorum kendi kendime

abla dediyin cok dogru ama kendime söz geciremiyorum

şu bebek reklamlarını koymasalar yaa iyice sinir olyom varya kardelen dogru diyo inat eder gibi

aleynam sabret gerçektende kuzum kendinden daha kötü durumda olanları düşün ozaman belki iyi hissedersin kendini kuzum

aman maşallah size allahım bir ömür ayırmasın canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abla evet haklısın

sema bende 3 yıllık evliyim AMİN tabiki RABBİM başımızdan eksik etmesin eşlerimizi

aleynam bişey diycem kuzum bu bebek niye bukadar önemli senin için
kendin içinmi istiyosun bebeği yoksa milletin ağzı sussun diyemi?
ya seni çok iyi anlıyorum ama bu hayat senin çocuğun olduğunu düşün ilerde hayırsız olduğunu düşün seni huzurevine bıraktığını düşün .rabbim herşeyin iyisini bilir biz karışamayız onun işine şükretmemiz gereken okadar şey varki biz şükrü unutup hep istiyoruz oda olsun buda olsun peki biz ne veriyoruz?gerektiği kadar allaha kulluk görevimizi bile yapamıyoruz

eşlerimize ne kadar cook kıssakta en cok nazımız onlara geciyo ayyyyy eşim met edesim geldi

aleynam öyle ama ya allah başımızdan eksik etmesin onları

abla kendim için istiyorum herkesin bebeyini göruğnce cok özeniyorum bende iyice bi hırs oluyo

ama sözlerinde cok haklısın eşimde senin dedklerinin aynısını diyo cok haklısın işte kendime söz geciremiyorum benmafoldumben

Son düzenleme:
bende evlen dikten 3.4 sene sonra yaptım oğluşumu acele etme her zaman hayırlısını iste şelerim

sema herzamn hayırlısnı istiyoru ben eşimde ben bu kadar cok istiyorumya oda aynısını diyo ben cok istiyorm ama hayırlısını istiyorum hayırlıysa olsun diyorum herzamn

senmi yapmadın yoksa olmadımı canım

yaşım küçük olduğu için istemedik 4 yıl yapmadık evlendiğimde 17 yaşındaydım

bak canım bende senin gibiydim emin ol bundan
enson kayınvaldem hastanede yatarken neler gördüm bir bilsen ogün anladımki herşey çok boş hayatta öyle imtihanlar varki bizimki inan hafif kalıyo .bitane vardı mesela adamın zengin evlatları var ama onlar hastanede beklemek yerine bakıcı tutmuşlar arada bakıcıı arayıp sıruyolar durum nediye .işte evlat adam ağırlaştı arıyolar hiç önemseyip gelmediler bile düşün .kızın olur hayırsız bir kocaya düşer seni düşünmez oğlun olur hayırsız bir kadına düşer ailesine düşman olur .haa diyceksinki olmuyabilirde tabiki ama sırf evlat içinde bukadar üzülmek olmaz ben artık ciddi ciddi karar aldım bu hayatın tadını çıkarıcam gezicem tozucam rabbim verirse mutlu olurum .size tavsiyem biraz atın şu kaygıları bakın herşey çok daha iyi olcak
abla tavsiyesi bunlar olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…