Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

galiba 980 sayfa filan oldu
valla ben bugün doldururum bunu

ooooooooooo cok varmış yarın siz tamamlarsınız o zamn ben kacırdım tüh yaaaaaaaaaaaaaa

yarın yokum has. gidicem ordanda anneme

sağol bende iyiyim gidip yatmıştım ama dayanamadım ya 1000.sayfa olmuşsa diye geri kalktım.kaydirigubbakcemile3

20 sayfa kalmış ha gayret kızlar
buarada allah iyiliğini versin uykunu böldün demek
inşallah sen yazarsın 1000 sayfanın ilk mesajını

amin canım işşallah tez zamanda dedigin olur zaten kapanıp kapanıp duruyo eşim dedi pc kafayı yedi ondanda olmaya bilirmiş kardeşimde öyle bişey olmuyo inan yüregime su serptin he kız benim pc çok yavaş işliyo bazen çok zorlanıyorum sayfaya girmeye açılmıyo bir zaman eşimde kızıyo ne sinir oluyosun diye gelme sinir olma ya yavaş işliyo milleti okuyum yazıyım derken uçmuş oluyo sayfalar ya kardeşime diyimde format atsın kerata bebek figürü olmayıncada kendimi anlatamiyorum şirinlik yapardım şimdi size ne güzel çalışsaydı be of efkarlandım he bir elma kapıyımda gelem ben

herkesin mesaj ayarına göre değişiyo.kardelende 1000.mesaj olsun dedi.Bende sayfa 980 lerde
evet şuanda öyle 1000 e az kaldı kuzum
ooooooooooo cok varmış yarın siz tamamlarsınız o zamn ben kacırdım tüh yaaaaaaaaaaaaaa

yarın yokum has. gidicem ordanda anneme

ayy bende kaçırırım heralde çünkü sabah erken kalkamıyorum
ama yarın dua var belki tuttururuz kaydirigubbakcemile3

canım zaten sen smıllerle bütünleştin yani figürlerle
inan yazın boş gibi oluyo hele şunu görünce hemen aklıma sen geliyosun :mymeka:kaydirigubbakcemile3
sorun olmaz canım bi format yesin düzelir benimkide malesef çok yavaş bunuda formatlamak gerekiyo

sevtuncum bizde senin figürlerine çok alışmışız inşallah bi an önce hallolur

bende çıkıyorum kendinize iyi bakın benimki kalktı başımda bekliyo gidelim yatalım diyo aydi ben kaçtım AEO BY

ebrarcım kaçıncı mesaj olduğunu nerden anlıyoruz

Benimki 982 canlarım ben çıkıyorum benimki kızıyo hani ebraraım dedinya o fügürü görünce aklıma sen geliyosun diye biraz daha oturursam pc başında aynısını yicem he bu kerez kaçtım canlarım sabaha burdayım erkenden allah nasip ederse kib by

aleynam ve sevtunum iyi geceler canlarım çok öpüyorum sizi

:roflol::roflol::roflol:
valla bencede canım sen biran önce yat yoksa :mymeka:

Kardelencim sana da iyi geceler şimcik gördüm seni kuşum kusura bakma selam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…