daha olmadı kızlar 1000 sayfa
sağol bende iyiyim gidip yatmıştım ama dayanamadım ya 1000.sayfa olmuşsa diye geri kalktım.kaydirigubbakcemile3
canım sana bişey diyimmi hayatta dert hiç bitmez inanki
çok haklısın ama rabbim kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah tez vakitte sorunlarınız çözülürde sonrada çok istediğin minişin gelir tatlım
aman maşallah canım allahım sizi iki cihanda ayırmasın
inşallah mutlu yuvanızı çocuk sesleriyle dolsun inşallah
canım senin pcden kaynaklı dır benimde biara çıkmıyodu format atılınca geri geldiler
evet şuanda öyle 1000 e az kaldı kuzumherkesin mesaj ayarına göre değişiyo.kardelende 1000.mesaj olsun dedi.Bende sayfa 980 lerde
ooooooooooo cok varmış yarın siz tamamlarsınız o zamn ben kacırdım tüh yaaaaaaaaaaaaaa
yarın yokum has. gidicem ordanda anneme
amin canım işşallah tez zamanda dedigin olur zaten kapanıp kapanıp duruyo eşim dedi pc kafayı yedi ondanda olmaya bilirmiş kardeşimde öyle bişey olmuyo inan yüregime su serptin he kız benim pc çok yavaş işliyo bazen çok zorlanıyorum sayfaya girmeye açılmıyo bir zaman eşimde kızıyo ne sinir oluyosun diye gelme sinir olma ya yavaş işliyo milleti okuyum yazıyım derken uçmuş oluyo sayfalar ya kardeşime diyimde format atsın kerata bebek figürü olmayıncada kendimi anlatamiyorum şirinlik yapardım şimdi size ne güzel çalışsaydı be of efkarlandım he bir elma kapıyımda gelem ben
amin canım işşallah tez zamanda dedigin olur zaten kapanıp kapanıp duruyo eşim dedi pc kafayı yedi ondanda olmaya bilirmiş kardeşimde öyle bişey olmuyo inan yüregime su serptin he kız benim pc çok yavaş işliyo bazen çok zorlanıyorum sayfaya girmeye açılmıyo bir zaman eşimde kızıyo ne sinir oluyosun diye gelme sinir olma ya yavaş işliyo milleti okuyum yazıyım derken uçmuş oluyo sayfalar ya kardeşime diyimde format atsın kerata bebek figürü olmayıncada kendimi anlatamiyorum şirinlik yapardım şimdi size ne güzel çalışsaydı be of efkarlandım he bir elma kapıyımda gelem ben
kızlar ben cıkıyorum herkese iyi gecelerrropuyorumnanaktan
Benimki 982 canlarım ben çıkıyorum benimki kızıyo hani ebraraım dedinya o fügürü görünce aklıma sen geliyosun diye biraz daha oturursam pc başında aynısını yicem he bu kerez kaçtım canlarım sabaha burdayım erkenden allah nasip ederse kib by
mesajı anlıyamıyoruz kuzum sayfa sayısı yazıyo
Kardelencim sana da iyi geceler şimcik gördüm seni kuşum kusura bakma selam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?