Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelencim kaç mesaj yolladığımız yazıyo canım ama bu topicde kaçıncı mesaj olduğu yazmıyo galiba
benim şuandaki mesaj sayım 23424 şimdi 23425 olucak

civciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor

aaa evet yazıyo şuanda 9822. mesaj ben yazınca 9823 olcak kaydirigubbakcemile3

kardelencim kaç mesaj yolladığımız yazıyo canım ama bu topicde kaçıncı mesaj olduğu yazmıyo galiba
benim şuandaki mesaj sayım 23424 şimdi 23425 olucak

yok tatlım ya bende öyle anladım önce ama az önce görmüştüm bulamıyorum

hoşgeldin tatlım
dilerim hamile olursunda göbüşün daha büyür
ondan bizdede var benimkide 3 aylık gibi kaydirigubbakcemile3

sadece guatıramı bağlı göbeğin sporla falan eritmeyi denesen

fitnesse baslamisdim nisan gibi o aralarda yakici sicaklar basladi tansiyon problemim varya bende dogru dürüst gitmedim yani bosuna para gitti 6 üyelik yapmisdim bide esim de bana baya kizdi ,

abone olmak zorundamiyim konu acmak icin , abonelik ücretli mi bir bilgim yok bilen varsa sölesin

zelia keşke devam edebilseydin canım
galiba tiroitlerin az çalışıyo aynı dert benmdede var malesef şuanda normale döndü hatta biraz kilo verdim oyüzden

zelia abone olman gerekmiyo tatlım nerde konu açmak istiyosan o bölüme gidip altta yazan yeni konuya tıkla ve sonra aç ayrıca ücretli değil

fitnesse baslamisdim nisan gibi o aralarda yakici sicaklar basladi tansiyon problemim varya bende dogru dürüst gitmedim yani bosuna para gitti 6 üyelik yapmisdim bide esim de bana baya kizdi ,

aa tüh daha hafif sporlar denesen canım plates mesela

ayselturan gel canım sende katıl muhabbete geçende gelmiştin sanırım

ya evet benimksi agir agir calisiyor , bazilarinki de hizli calisirmis bu hastaligin cesitleri var maalesef 25 boy 162 kilo 76 . Tipik evlendi sisdi oldu yaaaaaa bende aglicam simdi geceleri uyuyamiyorum bu yüzden yaglarimdan nefret ediyorum

ya evet benimksi agir agir calisiyor , bazilarinki de hizli calisirmis bu hastaligin cesitleri var maalesef 25 boy 162 kilo 76 . Tipik evlendi sisdi oldu yaaaaaa bende aglicam simdi geceleri uyuyamiyorum bu yüzden yaglarimdan nefret ediyorum

canım öyle düşünme yaa verirsin inşallah bence ekmeği kes ve limon ılık su iç belki işe yarar canım

rica ederim tatlım nedemek bilmediğin bişey olursa sorabilirsin

keske gebe olsaydim da bu göbek bebek olsaydi o zaman bilirdim ki geri verebilecegimi neler neler denedim , size tavsiyem su tv de cikan zayiflama ilaclarina kanmayin hepsi para tuzagi cünkü denedim belkide bunlar sagligimi bozdu bilmiyorum tam ayrica mideyi de sakatladim ve daha da fazla kilo aldim cünkü hormon dengem bozuldu sakin arkadaslar siz siz olun almayin böle sahte ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…