kardelencim kaç mesaj yolladığımız yazıyo canım ama bu topicde kaçıncı mesaj olduğu yazmıyo galiba
benim şuandaki mesaj sayım 23424 şimdi 23425 olucak
civciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor
aaa evet yazıyo şuanda 9822. mesaj ben yazınca 9823 olcak kaydirigubbakcemile3
civciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor
hıh tamam nerden gördün onu canım
fitnesse baslamisdim nisan gibi o aralarda yakici sicaklar basladi tansiyon problemim varya bende dogru dürüst gitmedim yani bosuna para gitti 6 üyelik yapmisdim bide esim de bana baya kizdi ,
ya evet benimksi agir agir calisiyor , bazilarinki de hizli calisirmis bu hastaligin cesitleri var maalesef 25 boy 162 kilo 76 . Tipik evlendi sisdi oldu yaaaaaa bende aglicam simdi geceleri uyuyamiyorum bu yüzden yaglarimdan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?