semram sesin çıkmıyo canım uykunmu geldi yoksa?
keske gebe olsaydim da bu göbek bebek olsaydi o zaman bilirdim ki geri verebilecegimi neler neler denedim , size tavsiyem su tv de cikan zayiflama ilaclarina kanmayin hepsi para tuzagi cünkü denedim belkide bunlar sagligimi bozdu bilmiyorum tam ayrica mideyi de sakatladim ve daha da fazla kilo aldim cünkü hormon dengem bozuldu sakin arkadaslar siz siz olun almayin böle sahte ilaclari
civciv ler cok sirinler ,ben hamile degilim yalniz göbegim var 5 aylik hamile gibi duruyorum arkadaslar herkez hamilemisin diye sorunca sinirlerim bozuluyor , ben de kuatir var evlendikten kisa bir süre sonra ortaya cikti bu hastalik birden sisince herkez gebe saniyor bu da beni üzüyor ya 1 yildir ayni soru yok degilim diyorum ayni kisiler gene gene soruyor
valla canım çok haklısın hiç gerek yok ben korkrım ya doğal şeyler varken yada ağzını tutmak varken kullanılmamalı .inşallah sende kilo verirsin canım bukadar takıntı yapma ama :teselli:keske gebe olsaydim da bu göbek bebek olsaydi o zaman bilirdim ki geri verebilecegimi neler neler denedim , size tavsiyem su tv de cikan zayiflama ilaclarina kanmayin hepsi para tuzagi cünkü denedim belkide bunlar sagligimi bozdu bilmiyorum tam ayrica mideyi de sakatladim ve daha da fazla kilo aldim cünkü hormon dengem bozuldu sakin arkadaslar siz siz olun almayin böle sahte ilaclari
burdayım canımoğlumu yatağına yatırdım geldim ama çok uykum geldi sabah çok erken kalkıyorum
aa tüh daha hafif sporlar denesen canım plates mesela
kızlar yavaş yavaş kaçıyorum ben
saat baya geç oldu hepinize iyi geceler
yarın saat 1de duada görüşürüz inşallah
kardelen49 nabıon balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?