canım,ben ilaç tedavisinde olunca,diğer şeyleri deneyemiyorum,zaten benim hormonlar falan iyi,pek kürlere gerek yok,ama bebekte yok.mafoldumbentamam canım bekliyorum.yerimseniben bu arada adaçayı kürünü de denedinizmi siz
bende hep kimyasal gebelik yaşıyorum,muhtemelende pıhtılaşmadan oldu.mafoldumbencanım bendede pıhtılaşma var biliyomusun bebeğimide o yüzden kaybetmiştim
nasıl yani tatlm anlamadım.
CANIM AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ BENDEDE MALESEFcanım bendede pıhtılaşma var biliyomusun bebeğimide o yüzden kaybetmiştim
TAMAM KUZUM DUYARLI ARKİDEŞİM BENİM ÇOK SAOL GÖNLÜNE AĞZINA SAĞLIK olumunekankayizsmileebrarım derda ve aysen için ben bugünden 20 şer tane okumaya çalışcam canım... bugünler riskli benim biliyorsun inşallah olmam ama heran gelebilir kırmızlar... ne olur ne olmaz bugün okur sana yazarım canım olur mu???
bende 999. msj sahibiyim,acaba bi msja torpil olmaz mı?delikafaduldendelikafadulden
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz....
canım,ben ilaç tedavisinde olunca,diğer şeyleri deneyemiyorum,zaten benim hormonlar falan iyi,pek kürlere gerek yok,ama bebekte yok.mafoldumben
bende hep kimyasal gebelik yaşıyorum,muhtemelende pıhtılaşmadan oldu.mafoldumben
canım,kızlar akşam dilek tuttular,1000, msj kime denk gelirse,o sene bebeği olsun diye ve sana denk geldi.hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3profum benim yirim seni kız sen anlat biz dinliyelim seni mutlu mutlu:kedi::kedi::roflol:
güle güle bacım.:a015:kızlar ben çıkıyorum görüşürüz....
kızlar bi hayırlı cumalar deyip yemeğe gittim ben gelene kadar sayfalar uçmuş, Allah neşenizi, muhabettinizi artırsın opuyorumnanaktan
birsenciğim turkuazcığım dualarınıza yürekten amin diyorum Rabbim hem size hem de herkese aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün vatana millete hayırlı dinini kitabını bilen evlatlar nasip etsin inşallah mübarek cumalar yüzü suyu hürmetine tez zamanda gönlünüzdeki muradınızı versin Rabbim inşallah:Saruboceq:
canım dün arkadaşlar demişlerki 10000. Mesajı yazan hamiş kalsıno nasıl oluyo ebrarım ya.
tamam tatlım topiğe girdiğinde listeye bakarsan sevinirim ismin varmı kaç tane yazılmış .şimdiden saolebrarcım sağol bende istediğiniz zaman okurum inşallah
canım nereye kuzum gerçi bende kaçıcam hadi çok öptüm senikızlar ben çıkıyorum görüşürüz....
saol bitanem sanada hayırlı cumalartosticiğim,nanelişekerciğim,sevtuncuğum çok güzel dualar etmişsiniz yürekten amin diyorum:saruboceq: Hepsine katılıyorum yapacaktım ama beceremedim bu butonlara alışmam biraz zaman alacak herhalde:çok üzgünüm:derinciğim ilaç bitti herhalde nasılsın şimdi bulantılar kesildi mi?bir de dr. Verdiği cevaptan ben şunu anladım aradaki perde çift rahim gibi gösteriyor bu da hamileliği engelliyor bu da demek oluyor ki o perde kalkarsa hamilelik için büyük bir engel ortadan kalkmış olacak inşallah yapılacak olan müdahalelerde seni çok yormaz bir an önce hamilelik gerçekleşir tatlım:saruboceq:aleyna sakin olmaya çalış canım çünkü stres hormonları da etkiliyor tedavi aşamasındasın mümkün olduğunca seni rahatlatacak şeyler yapmaya çalış zor biliyorum ben dün bayağı kötüydüm biliyorsun zaman zaman böyle sıkıntılandığımız oluyor ama geçecek öyle düşün tatlım:1hug:boncuk canım yanlış okumadıysam kardeşin biraz toparlamış umarım daha da iyi olur bir an önce eski haline kavuşur girebildikçe haber ver canım merak ediyoruzolumunekankayizsmilepapula hoşgeldin canıma.s.birsen inşallah değerler yükselir arkadaşların da dediği gibi geç döllenme olabilir moralini yüksek tut canımopuyorumnanaktantugcal merhaba canım bugün daha iyiyimboshayallersmileebrarcığım,kardelen bhr ve diğer tüm arkadaşlara hayırlı cumalar diliyorum allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah:saruboceq:guneycanan hoşgeldin canıma.s.
kızlar bi hayırlı cumalar deyip yemeğe gittim ben gelene kadar sayfalar uçmuş, allah neşenizi, muhabettinizi artırsın opuyorumnanaktan
selam kızlar, ben geldim huuuuu huuuuuuuuu nasılsınız
selam kızlar ben geldim nasılsınız...
sen çok yemişin galiba da zaman nasıl geçti anlayamamışındelikafaduldendelikafadulden
EBRARIM düşünceli arkadaşım benim beni düşündügün için allah razı olsun senden bende öle düşünmüştüm zaten canım 31 kırkım çıkıcak kanamamda yok gusül b oy abdestti aldım yani bende okusam okuyabilirmiyim dua acaba merak ettim kaynanama sordum namaz oruç işini oda biz hocaya sorduk seninki dogum canım düşükten sayılmadıgı için malesef 40 beklican oruç ve namaz için dedi kafam karıştı ya :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?