saol bitanem bende iyiyim galiba tüp bebeğe başlıyosun hadi hayırlı olsun canım
inşallah tedaviye geçmeden hamile haberini alırız
derdam ,tuğçem siz napıyosunuz canlarım
Bakalım canım doktor ne dicek aşılama deneyim bi kere diyorum ama doktora baglı o olabilir derse bi kere asılama denemek istiyorum..Dogru diyosun inşallah melegim gerek kalamdan gelir..Hepimizin gönlündeki muradı bebeklerimizi versin Rabbimm
ebrarım nasılsın canım??? geçmişteydim canım girince ilk iş ona bakıyom aslında önce bir merhaba desem iyi olcak sanki....
canım bana sorarsan ilk aşılama dene bizde ilk aşılama diye gittik sonra doktor para için tabi eşimi tüpe ikna etti .halbuki ben hamile kalabiliyodum .sende ilk aşılama denesen iyi olur gibi geliyo .inşallah hiçbirine gerek kalmazda
arkadaşlar duaya bende katılmak isterim.Nasıl olduğu hakkında biraz bilgi verirseniz
Bakalım canım doktor ne dicek aşılama deneyim bi kere diyorum ama doktora baglı o olabilir derse bi kere asılama denemek istiyorum..Dogru diyosun inşallah melegim gerek kalamdan gelir..Hepimizin gönlündeki muradı bebeklerimizi versin Rabbimm
Tugcwmmm hoşgeldinnn İyiyim sen nabıon balım
canım bana sorarsan ilk aşılama dene bizde ilk aşılama diye gittik sonra doktor para için tabi eşimi tüpe ikna etti .halbuki ben hamile kalabiliyodum .sende ilk aşılama denesen iyi olur gibi geliyo .inşallah hiçbirine gerek kalmazda
Bende asılama istedigimi söylücem zaten..Tahlilleri falan götürcem bi baksın ne dicek..Hayırlısı olsun kuzsum yaa
olsun be canım nolcak selam verincede muhabbete dalıo insan bende çoğunlukla selam vermeden geçmişe bakıyorum .ben iyiyim kuzum neolsun aynı işte kociş dizi izliyo bende burdayım .aslında dizi bitesiye duayı yapsam iyi olcak .çünkü pcyi alır ben diğerine geçmek zorunda kalırım buseferde duayı burda hazırladım .şu kardelen gelseydi
Kız Tugceee beni görmüyonmu???
ya bi çağrı atsammı kardeloşa nedersiniz ayıp olurmu yaa
tamam canım sen nezamandır bebiş beklediğini bana yaztabi okuyabilirim.hem cemaatte bereket vardır.Bu bereketten bende nasipleneyim inşallah
anladım canım dizinin bitmesine yakın yapalım istersen duayı canım kardeloş gelince amin desin olmaz mı ki acepppbilmiyorumkismile... bu arada beni önümüzdeki listeye yazabilirsin kuzum....
kızzz deminden beri sana yazıyom heee.....klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?