Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay aysenım nasıl gördün kzuum dıcem hatırlamıyorsun hayır olsun ınsallah
sen temız kalplısın içine doğan olur ınsallah cok sagol tatlım
sende cok sagol hayalım ya sızler nekadar ıyısınız ya
turkuazım hoşgeldın cnm yoklugun cok bellı oluyor tatlım nasıl gıdıyor tatıl

iyi çok şükür cnm ne olsun,sağolasın kuzum :)
ne var ne yok hamiş var mı yeni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben o alet için daha ne tabirler kullanıyorum ama burda yazamıyom anlarsın yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kazen abim banlar sonra beni aklinialirimsmile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hahahahaha valla bende 2 ci çekimden sonra eşim yanımdaydı kapıda bekliyordu çıktımm içeden o dalacakmışş yoksa içeri dedi noldu orda ona bişi dedimm adam öldü gülmektenn
selam kızlarrr,nasılsınız

hoşgeldinn canım nasılsınnn

evet canım malesef hatırlamıyorum akannehir
rica ederim kuşum birbirimizi görmesekde canlı olarak biz bir ekibiz :lepi:

hahahahaha valla bende 2 ci çekimden sonra eşim yanımdaydı kapıda bekliyordu çıktımm içeden o dalacakmışş yoksa içeri dedi noldu orda ona bişi dedimm adam öldü gülmektenn

ayy ne dedin kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merak ettim
benimkide kapıda bekliyodu yazık nasıl korkmuş bana kağıtlar imzalattırdılar eşim o an çok korktum diyo :) kadına soruyo neden imzalanıyo bunlar kadında iyice açıklama yapmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3 içerden bi çıktım eşim yüüzme bakıyo bende tebessümle çıktım eşim diyo ne oldu neden gülüyosun ben diyorum temizmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende iyi canım ne olsun
biraz daha iyi çok şükür
senin hsg işi ne oldu canım bayanssulusmile
cnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimaha

hoşgörd
m hayaliiim sağolasın nasılsın

turkuazım yenı bır gelışme yok cnm sanırım yada ben kacırdım cnm varsa:hulya:

tamam cnm

hadi canım hayırlısı olsun bakalım inşlhh sneinde temiz çıkar sonucun
bak ne dicem gidince aşılamanın fiyatınıda sorarmısın ben o telaşla unuttum birde aşılam için sperm yıkamasını ordamı yapıyolarmış onuda bir sorarsan çok sevinirim olumunekankayizsmile

hadi canım hayırlısı olsun bakalım inşlhh sneinde temiz çıkar sonucun
bak ne dicem gidince aşılamanın fiyatınıda sorarmısın ben o telaşla unuttum birde aşılam için sperm yıkamasını ordamı yapıyolarmış onuda bir sorarsan çok sevinirim olumunekankayizsmile

sorarım cnm tamam,tahlil kağıdında sperm yıkama spermiyogram falan yazıyordu dikkat ettimde,demekki orda yapıyorlar yıkamayı falanda ama ben yine sorarım,cuma gidicem zaten yine nasip olursa hormon tahlili istedi o zaman sorarım

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

0090.gif
0003.gif
EKİM AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

beni de listeye eklermisiniz ???
18 ekim tarihimiz boshayallersmile

sende çok iyisin kuuzmm kalblerimiz birr hepimizinn
ayy ne dedin kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merak ettim
benimkide kapıda bekliyodu yazık nasıl korkmuş bana kağıtlar imzalattırdılar eşim o an çok korktum diyo :) kadına soruyo neden imzalanıyo bunlar kadında iyice açıklama yapmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3 içerden bi çıktım eşim yüüzme bakıyo bende tebessümle çıktım eşim diyo ne oldu neden gülüyosun ben diyorum temizmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yazsamm burayaa olmazz canımm ama kolllll la ilgiliydiii hahahahaha

Back
X