Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım hoşgeldin
nasılsın opuyorumnanaktan
ay aysenım nasıl gördün kzuum dıcem hatırlamıyorsun hayır olsun ınsallah
sen temız kalplısın içine doğan olur ınsallah cok sagol tatlım
sende cok sagol hayalım ya sızler nekadar ıyısınız ya
turkuazım hoşgeldın cnm yoklugun cok bellı oluyor tatlım nasıl gıdıyor tatıl
hahahahaha valla bende 2 ci çekimden sonra eşim yanımdaydı kapıda bekliyordu çıktımm içeden o dalacakmışş yoksa içeri dedi noldu orda ona bişi dedimm adam öldü gülmektennkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben o alet için daha ne tabirler kullanıyorum ama burda yazamıyom anlarsın yaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kazen abim banlar sonra beni aklinialirimsmile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr,nasılsınız
ay aysenım nasıl gördün kzuum dıcem hatırlamıyorsun hayır olsun ınsallah
çok şükür cnm sen naıslsın annen nasıl oldu
hahahahaha valla bende 2 ci çekimden sonra eşim yanımdaydı kapıda bekliyordu çıktımm içeden o dalacakmışş yoksa içeri dedi noldu orda ona bişi dedimm adam öldü gülmektenn
hoşgeldinn canım nasılsınnn
cnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimahabende iyi canım ne olsun
biraz daha iyi çok şükür
senin hsg işi ne oldu canım bayanssulusmile
hoşgördhahahahaha valla bende 2 ci çekimden sonra eşim yanımdaydı kapıda bekliyordu çıktımm içeden o dalacakmışş yoksa içeri dedi noldu orda ona bişi dedimm adam öldü gülmektenn
hoşgeldinn canım nasılsınnn
turkuazım yenı bır gelışme yok cnm sanırım yada ben kacırdım cnm varsa:hulya:
cnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimaha
hoşgörd
m hayaliiim sağolasın nasılsın
tamam cnm
cnm haftaya çekilecek inş dün gittim mihrimaha
hadi canım hayırlısı olsun bakalım inşlhh sneinde temiz çıkar sonucun
bak ne dicem gidince aşılamanın fiyatınıda sorarmısın ben o telaşla unuttum birde aşılam için sperm yıkamasını ordamı yapıyolarmış onuda bir sorarsan çok sevinirim olumunekankayizsmile
![]()
![]()
![]()
HAYIRLI UGURLU OLSUN![]()
EYLÜL AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
EKİM AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM
HAMıŞLERıMıZ![]()
![]()
![]()
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
sende çok iyisin kuuzmm kalblerimiz birr hepimizinnay aysenım nasıl gördün kzuum dıcem hatırlamıyorsun hayır olsun ınsallah
ayy ne dedin kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merak ettim
benimkide kapıda bekliyodu yazık nasıl korkmuş bana kağıtlar imzalattırdılar eşim o an çok korktum diyo :) kadına soruyo neden imzalanıyo bunlar kadında iyice açıklama yapmak zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3 içerden bi çıktım eşim yüüzme bakıyo bende tebessümle çıktım eşim diyo ne oldu neden gülüyosun ben diyorum temizmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar, nasılsınız görüşmeyeli