Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulhayaldaghan, afed, ebrar_53, haletrn, kardelen49, sevtun2, tugcal hepinzeeee selamlarrrr nasılsınız canlarrrrrrrrrr
kardelen hoşgeldin canım nasılsın
acaba banamı dedin diye baktım başka kardelen yokmuş şu an demekki benim.teşekkürler canım sen nasılsın.Sizi sizi msn dede kaynatıyosunuz demek
gulhayaldaghan, afed, ebrar_53, haletrn, kardelen49, sevtun2, tugcal hepinzeeee selamlarrrr nasılsınız canlarrrrrrrrrr
iyi cnm sen naslsn
acaba banamı dedin diye baktım başka kardelen yokmuş şu an demekki benim.teşekkürler canım sen nasılsın.Sizi sizi msn dede kaynatıyosunuz demek
iyi canım çok şükürriyi cnm sen naslsn
hayalim hoşgeldin kuzum iyidir sen nasıl oldun
selam kuzularrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
hayalimmmmmmmmmmm kuzummmmmmm gel bi öpem seni özledim yaaaa Şeniz
iyi canım çok şükürr
holbuldukk kuzum 5 dk izin aldımmm kaçtımm kuzummm iyiyim çok şükürr benim kıırmızılar yola çıktı sabaha gelirlerr:teytey::teytey::teytey:
afed kardelen hoşgeldniz kızlar....a.s.
Hoşgeldin bebem gel öpim Şeniz
Kız ben ne dedim benden başka kimse öpemez hayali..Dettlmaz:
iyiyim canımm çok şükürr saolasınşükürler olsun iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın a.s.
iyidirr tugçe kuzusuuu sen nasılsınnnnnnnnnnkızzzz naber hayal kuzuuuuuuussuuuuuu?????
hayalimmmmmmmmmmm kuzummmmmmm gel bi öpem seni özledim yaaaa Şeniz
iyiyim canımm çok şükürr saolasın
iyidirr tugçe kuzusuuu sen nasılsınnnnnnnnnn
bendeeeee özledimmmmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm öppp öp öpppp gel bende öpecem kuzummmmmmmm