Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemmi kokla hemii öppp kuzummmm
oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemm
iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimii
öppp kuzummm öp öppppppp bende seniii öpemmmm kuzummm ne ettilerr sana kimm üzdüü söyle hele bii ona uçayımmm
canım inşallah saldıklarının faydası olmuştur hiç belli olmaz
ya ben bide soğan kürünü kullanıp tıkanıklıkların açıldığını okudum ama nerde okudum nu unuttum kuzum
teveccügün canım sag olasın ya kızlar size bişey anlatıyımda gülün biraz benim elti vardıya bugün ona ne yaptım düşünseniz aklınıza gelmez he cep telefonumdan onu engelledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 18 kere aramış her aradıgında meşgul çalıyomuş sinirlenmiş eşimi aramış demiş abi arıyorum cebi evi açmıyo bişeymi oldu demiş eşim dedi aksam eve gelince bende dedim engelledim dedi tahmin etmiştim demezmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kadar kötüyüm demi yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
günaydın kızlar dün yasınlere dalmısım gözlerım öyle agrımıskı uyuya kalmısım yoksa gelıcektım ama şükür 41 yasınımı bıtırdım rabbım kabuleder ınsallah saatler kaldı hsg ye bana dua edın kızlar hatta 41 yasınıme sızde amın dıyın dün gece gırebılseydım duayı öne alıp sızın de amın demenızı ıstıcektım
umarım gülerek gelırım evıme ınternete gıremesemde ebrara msj atarım o haber verır sonucu allahım neolur güzel cıksın sonuc bende tedavıye başlım neolur allahım:Saruboceq::Saruboceq:
gecmıse bakamıcam hazırlanmam gerek öptüm sızleria.s.
günaydınn canım hoşgeldin.bende diğer konulara bakıyorum.yataktan kalkmak zor geliyo valla ya ama kocişi gönderiyorum sorada yatıp uyuyamıyorum uyku bölünüyo bi kere.sen nasılsınkızzzlarrrrr kuzular günaydıııınnnnn.... uyuyonuz mu uleyn hala... kimsecikler yok sabah sabah benden başka tabeee soğuk havada sıcacık yatmak iyi geliyo demi.... mirmirmirmir
günaydınn canım hoşgeldin.bende diğer konulara bakıyorum.yataktan kalkmak zor geliyo valla ya ama kocişi gönderiyorum sorada yatıp uyuyamıyorum uyku bölünüyo bi kere.sen nasılsın
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar,, uğurboncuğum inşallah güzel gececek, rabbim dualarını kabul etsin canım..
aynen canım ben de uyuyamıyorum bir daha uyku bölünüyo... iyidir canım sen nasılsın???
günaydım mavişim nasılsın canım????
günaydın kızlar,, uğurboncuğum inşallah güzel gececek, rabbim dualarını kabul etsin canım..
günaydın kızlar,, uğurboncuğum inşallah güzel gececek, rabbim dualarını kabul etsin canım..
günaydın canım hoşgeldin
iyiyim çok şükür cvp geç oldu bi yandan da işleri yapıyorum.