Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar dün yasınlere dalmısım gözlerım öyle agrımıskı uyuya kalmısım yoksa gelıcektım ama şükür 41 yasınımı bıtırdım rabbım kabuleder ınsallah saatler kaldı hsg ye bana dua edın kızlar hatta 41 yasınıme sızde amın dıyın dün gece gırebılseydım duayı öne alıp sızın de amın demenızı ıstıcektım
umarım gülerek gelırım evıme ınternete gıremesemde ebrara msj atarım o haber verır sonucu allahım neolur güzel cıksın sonuc bende tedavıye başlım neolur allahım:Saruboceq::Saruboceq:
gecmıse bakamıcam hazırlanmam gerek öptüm sızleria.s.

Son düzenleme:
hemmi kokla hemii öppp kuzummmm

oyyyyy olurmuuu kuzu sana selam vrmez olurmuyummm gündüzn gettinn habersizzz nere gettin bakemm

iyi canımm başımm çok şükürrrr hastayım diye kalma dedi erkenden yatt tutacak başınn gene diyoo evet canımmm çıktılarr yolaa sabaha bendelerr hahahaha inşallah çekilcem bu ay aksilik çıkmazsaa flmimii

öppp kuzummm öp öppppppp bende seniii öpemmmm kuzummm ne ettilerr sana kimm üzdüü söyle hele bii ona uçayımmm

hayalcim gündüz kaynanama gittim kızzz dedim ya telefon geldi gitmem lazım diye....

canım inşallah saldıklarının faydası olmuştur hiç belli olmaz
ya ben bide soğan kürünü kullanıp tıkanıklıkların açıldığını okudum ama nerde okudum nu unuttum kuzum

ben dedim kuzum galiba onu... soğan kürü rahim yaraları yapışıklıklar tüp tıkanıklıklarına birebir kuzular... yapın bence ben temmuzda yaptım 2 ay cok da faydasını gördüm yani resmen iltihap aktı ve adetlerim daha ağrısız ve kolay geciyo yaptığımdan beri..

teveccügün canım sag olasın ya kızlar size bişey anlatıyımda gülün biraz benim elti vardıya bugün ona ne yaptım düşünseniz aklınıza gelmez he cep telefonumdan onu engelledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 18 kere aramış her aradıgında meşgul çalıyomuş sinirlenmiş eşimi aramış demiş abi arıyorum cebi evi açmıyo bişeymi oldu demiş eşim dedi aksam eve gelince bende dedim engelledim dedi tahmin etmiştim demezmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne kadar kötüyüm demi yaşasın kötülükkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızzz cok hossun cok yaşa sen emi... iyi yaptıssın kuzum hatta engelleme arayınca reddeetkötükedihüso deli olur o zaman ne diye arayıp duruyo seni deliiii

günaydın kızlar dün yasınlere dalmısım gözlerım öyle agrımıskı uyuya kalmısım yoksa gelıcektım ama şükür 41 yasınımı bıtırdım rabbım kabuleder ınsallah saatler kaldı hsg ye bana dua edın kızlar hatta 41 yasınıme sızde amın dıyın dün gece gırebılseydım duayı öne alıp sızın de amın demenızı ıstıcektım
umarım gülerek gelırım evıme ınternete gıremesemde ebrara msj atarım o haber verır sonucu allahım neolur güzel cıksın sonuc bende tedavıye başlım neolur allahım:Saruboceq::Saruboceq:
gecmıse bakamıcam hazırlanmam gerek öptüm sızleria.s.

canım boncuğum Allah kabul etsin Allah yar ve yardımcın olsun tertemiz haberlerle gel inşallah.... birşekilde haber ver bize öptüm canım....

kızzzlarrrrr kuzular günaydıııınnnnn.... uyuyonuz mu uleyn hala... kimsecikler yok sabah sabah benden başka tabeee soğuk havada sıcacık yatmak iyi geliyo demi.... mirmirmirmir

kızzzlarrrrr kuzular günaydıııınnnnn.... uyuyonuz mu uleyn hala... kimsecikler yok sabah sabah benden başka tabeee soğuk havada sıcacık yatmak iyi geliyo demi.... mirmirmirmir
günaydınn canım hoşgeldin.bende diğer konulara bakıyorum.yataktan kalkmak zor geliyo valla ya ama kocişi gönderiyorum sorada yatıp uyuyamıyorum uyku bölünüyo bi kere.sen nasılsın

günaydınn canım hoşgeldin.bende diğer konulara bakıyorum.yataktan kalkmak zor geliyo valla ya ama kocişi gönderiyorum sorada yatıp uyuyamıyorum uyku bölünüyo bi kere.sen nasılsın

aynen canım ben de uyuyamıyorum bir daha uyku bölünüyo... iyidir canım sen nasılsın???

ayy burda çok kasvetli hava var, karanlık yağmur. tam uykuluk hava... gircen battaniye altına açacaksın televizyonu, ohhhh ne güzel olurdu yaaa....

ayyyy,öldüm geçmişi bitircem diye,ne kadan çok öyle ki,daha bir gün öncesini okuyamadım,akşam sızmış kalmışım uykusuzluktan,yorgunluktan,aslında kocayı uyutup kaçcaktım çaktırmadan,kendim uyumuşum,her gece üç defa wc ye kalkan ben hiçççç kalkmamışım ve çok konuşmuşunuz,yarım yamalka okuyarak anca bitirdim.
boncuk inş. sonucun güzel çıkar canım.
teşekkür ederim ayrıca tedavim için iyi dileklerinize kızlar,boncuk,tuğçe,hayal ve derin,yazdıklarınızı okudum,ama alıntı almadım çünkü okurken bile çok zaman geçti,bide alsaydım burdan kalkamazdım heralde.

burasıda öyle,iki gündür kombi açık,yoksa üşüyo insan,kalın falan giyinmek fayda etmiyo,zaten sevmiyorum kalın giyinmeyi,hareket kapasitemi engelliyo.
mavişim,naber canım?

Back
X