Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Valla canım ben işte olduğum için hemen yazamıyorum kusuruma bakma ben gelene kadarda herkes gitmiş

inşAllah hayırlı haberler alırsın canım kendine iyi bak Allaha emanet ol

ah bitanem sen üzülme artık inşAllah bundan sonra güleceksin kıyamam sana Mevlam senin gücünü kuvvetini arttırsın Allah razı olsun canım düşünmen yeter sen üzülme bizim için o bile yeter

bende seni öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...[/QUOTE

Allah yardımcın olsun canım

bende seni öpiyim o zamanŞeniz Şeniz
ah bu kırmızılar gelmez olasıcalar inşAllah hayırlı haberlerini alcaz bitanem
yeter ki Mevlam ol desin bizim gücümüz mü yetiyo sanki biz vesileyiz sadece o ol diyo oluyo inşAllah o zaman yakındır canım çok bekletmez seni meleğin

hayırlı günler canım işteyim çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın

mavım yazdıkların aglattı beni canım cok haklısın rabbım ol dıycekkı olcak belkıde hıc olmıycak kotu dusunmek istemıyorum ama elımde olmuyo bazen ıns bıdakı aya gelmezde kırmızılar melegim gelmıs olur hayalı bıle guzel...allah hayırlısını versın...bitanem kendine ve minık melegine cok iyı bak bende cok optum seni...

15 senedir canım bekliyoruzz

rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme ben inanıyorum her karanlığın sonunda bi aydınlık oluyo moralini yüksek tut tatlım benimde 1 yılı geçti evleneli 9 aydır istyoruz olmadı ama kısmet bendede yumurta çatlamıyomuş zor çatlıyomuş ilaç kullanıyorummm

rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme ben inanıyorum her karanlığın sonunda bi aydınlık oluyo moralini yüksek tut tatlım benimde 1 yılı geçti evleneli 9 aydır istyoruz olmadı ama kısmet bendede yumurta çatlamıyomuş zor çatlıyomuş ilaç kullanıyorummm

aminn canımm rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ugraştırmadan bekletmeden inşllah nasip eder inşallah ilaçlar fayda edecek canım gelecekk bebişinnn

Kızlar ben cıkıyorum sonra gorusuruz optum...

pelincim selam verdim sana görmedin sanırım
kırmızılar gelmiş seninde bozma moralini canım rabbim büyükk elbett ol diyecek bu ay demedi inşallah bidahaki aya rabbim ol diyecek olacakk rabbim hayırlısını nasip etsin canım
benimde geldi kırmızılarr yapacak bişey yokk tatlımm rabbim ne verirse hayırlısını versin

boncugummmm haberini bekliyoruzz kuzummm ebrarımma msj atacakmışınn atdınsada ebrarım kocişiyle dışardaa alamadık haberini güzelimmm inşallahh güzel geçmiştirr canımmm inşallahhh
aklım sende tatlım inşallah bi fırsat bulursunda girersin

Back
X