merhaba arkadaşlar nasılsınızz
merhaba canım iyi sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar nasılsınızz
merhaba canım iyi sen nasılsın
iyi cnm malum ev işleriyle uğraşıyodum bi greyim dedimmm
bitmiyo ev işlerii hep aynııı kolay gelsinn
Valla canım ben işte olduğum için hemen yazamıyorum kusuruma bakma ben gelene kadarda herkes gitmiş
inşAllah hayırlı haberler alırsın canım kendine iyi bak Allaha emanet ol
ah bitanem sen üzülme artık inşAllah bundan sonra güleceksin kıyamam sana Mevlam senin gücünü kuvvetini arttırsın Allah razı olsun canım düşünmen yeter sen üzülme bizim için o bile yeter
bende seni öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende de kışlıkların çıkması lazım,, yazlıların hepsini yıkadım. salonu bi görseniz çamaşırhane valla...[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canım
bende seni öpiyim o zamanŞeniz Şeniz
ah bu kırmızılar gelmez olasıcalar inşAllah hayırlı haberlerini alcaz bitanem
yeter ki Mevlam ol desin bizim gücümüz mü yetiyo sanki biz vesileyiz sadece o ol diyo oluyo inşAllah o zaman yakındır canım çok bekletmez seni meleğin
hayırlı günler canım işteyim çalışmaya çalışıyorum sen nasılsın
mavım yazdıkların aglattı beni canım cok haklısın rabbım ol dıycekkı olcak belkıde hıc olmıycak kotu dusunmek istemıyorum ama elımde olmuyo bazen ıns bıdakı aya gelmezde kırmızılar melegim gelmıs olur hayalı bıle guzel...allah hayırlısını versın...bitanem kendine ve minık melegine cok iyı bak bende cok optum seni...
Selam afedcım nasılsın canım
aynen cnm sen nekadardır bebek bekliyosun tatlımm
15 senedir canım bekliyoruzz
rabbim gönlüne göre versin cnm üzülme ben inanıyorum her karanlığın sonunda bi aydınlık oluyo moralini yüksek tut tatlım benimde 1 yılı geçti evleneli 9 aydır istyoruz olmadı ama kısmet bendede yumurta çatlamıyomuş zor çatlıyomuş ilaç kullanıyorummm
Kızlar ben cıkıyorum sonra gorusuruz optum...
aminn canımm rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah tez zamanda ugraştırmadan bekletmeden inşllah nasip eder inşallah ilaçlar fayda edecek canım gelecekk bebişinnn