mavım yazdıkların aglattı beni canım cok haklısın rabbım ol dıycekkı olcak belkıde hıc olmıycak kotu dusunmek istemıyorum ama elımde olmuyo bazen ıns bıdakı aya gelmezde kırmızılar melegim gelmıs olur hayalı bıle guzel...allah hayırlısını versın...bitanem kendine ve minık melegine cok iyı bak bende cok optum seni...
Pelinim canım ya bak ikimizde hemen hemen aynı zamanda evlenmişiz inşAllah gelecek minişin sadace stres yapma o ok büyük faktor ablamın arkadaşı var bütün tahlilleri yapıldı 6 yıldan beri sırf stress yaptığı için çocuğu olmuyo ben bu ay dedim napayım olmazsa olmaz Rabbim ol dedi bu sefer oldu bide bana ne diyorlar biliyormusun senin kocan da hep yanında değil nasıl oldu diye bende Rabbim ol dedi de o yüzden diyorum bu millete yaranamıyorsun hamile kalsan dert kalmasan bi dert Rabbim neylerse güzel eyler deyip ondan gelene razı olmamız gerekiyo kendini üzme bak bende çok üzülüyorum sizi böyle görünce dualarım hep sizinle seni kocaman öpüyorum canım
ne guzel mavım ya demek aynı zamanlarda evlenmısız ins benım melegımde daha fazla bekletmez hayırlısıyla gelır...bılıyorum canım stres onemlı bı faktor ama aklımdan cıkmıyokı bı turlu bundan sonra stres yapmamaya calıscam...dogru dıyosun tatlım allahım ol dıyınce oluyo bız ne yaparsak yapalım nasıp ne zamamsa o zaman olur ıcımı rahatlattın canım allah razı olsun benımde dualarım sızınle bende kocaman optum canım...
ben varım canım nasılsın[/QUOTE]