Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız sevtun eltini gene gıcık etmişsin aferin sana kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni

kız bugün gene aradı dedi dün gıcık oldum sabahtan beri elimden tel düşmedi aradım hep meşguldü dedi ne den bende sag olsun sevenlerim çok arayan arayana dedim :roflol::roflol::roflol:

sevtun bi ara dövelimmi şu eltini sonrada benim eltilerimi döveriz olurmu

selam,ben geldim,gece üçte emarım var,boyun fıtığından şüphelendi dr.
pelincim,annenlere mi gidiyosun,baya kalcan mı yoksa?
derdacım görüşemiyoz canım,sen yoğun,ben yoğun.
birsencim,sen aşılama mı yaptırdın,yoksa süreli beraberlik mi dedi dr un?

boncukcum,ben anlamadım eski sistem makine nasıl bişey,benim çektirdiğim nasıldı onuda bilmiyorum,ama kelepçe kibi bişey takıp,çevirip çevirip sabitlediler gibi geldi,utancımdan bişey anlamadım,sonrada iğne vurcam biraz canın acır dediydi,onu bile hissetmemiştim,ilaç içeri girerken soğuk olduğu için sızladı sadece,sende nasıl oldu ki?
ayrıca içeriye sıvının dolması,geçiş olduğunun göstergesi ve hafif tıkanıklık varsa,onu orda açıyolarmış zaten,inş.seninkide ilacın basıncıyla açılmıştır ama korkacağın kadarda bi durum yok,tek tüple hamile kalanlar varken,senin durumun çok çok iyi,üzülme olur mu?

sevtun bi ara dövelimmi şu eltini sonrada benim eltilerimi döveriz olurmu

olur canım bir dogursunda 40 çıksın ondan sonra kızı hastaymış kızının hiç düzelmiyo hastalıgı 3gündür acillere taşınıyolarmış dicektim allahım töbe töbe ban yaptıklarını çekiyosun dicektim boşver dedim içimden allahım kızına şifa versin bacım anasına gicigim sonra sennikini döveriz kız üzülme sen:oklava::oklava::oklava:

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim kimler varmış bu gece bakalım dertleşecekkaydirigubbakcemile3

cnım ya sorma işyeri o kadar yoğun ki anlatamam sabahlara kadar çalışıyorum.benim prolaktin gene tavan ilaç içiyorum ama dr.deltacortil diye bir ilaç verdi aynı zamanda prolaktin düşmesi için onları alıyorum anlıcağın gene gebelik yok

cnım ya sorma işyeri o kadar yoğun ki anlatamam sabahlara kadar çalışıyorum.benim prolaktin gene tavan ilaç içiyorum ama dr.deltacortil diye bir ilaç verdi aynı zamanda prolaktin düşmesi için onları alıyorum anlıcağın gene gebelik yok

geçmiş olsun canım,cortizon ağır ilaç ama inş.şifa olur,kilo aldırır,çok dikkat etmen gerek.

selam,ben geldim,gece üçte emarım var,boyun fıtığından şüphelendi dr.
pelincim,annenlere mi gidiyosun,baya kalcan mı yoksa?
derdacım görüşemiyoz canım,sen yoğun,ben yoğun.
birsencim,sen aşılama mı yaptırdın,yoksa süreli beraberlik mi dedi dr un?

boncukcum,ben anlamadım eski sistem makine nasıl bişey,benim çektirdiğim nasıldı onuda bilmiyorum,ama kelepçe kibi bişey takıp,çevirip çevirip sabitlediler gibi geldi,utancımdan bişey anlamadım,sonrada iğne vurcam biraz canın acır dediydi,onu bile hissetmemiştim,ilaç içeri girerken soğuk olduğu için sızladı sadece,sende nasıl oldu ki?
ayrıca içeriye sıvının dolması,geçiş olduğunun göstergesi ve hafif tıkanıklık varsa,onu orda açıyolarmış zaten,inş.seninkide ilacın basıncıyla açılmıştır ama korkacağın kadarda bi durum yok,tek tüple hamile kalanlar varken,senin durumun çok çok iyi,üzülme olur mu?

hosgeldın canım nasılsın gecmıs olsun ins kotu bısey yoktur...evet kardelencım yarın gıdıyorum ins 15 gun kalcam ama ara sıra gırmeye calıscam annemdeyken cunku ozlerım hepınızı...

hoş geldin balım kız param olsa sana pc alırdım be sevabıma telde ugraşmazdın bu arada gel öpemŞenizŞeniz

cok sagol bıtanem ama benım pc var bır ay once netı kapattırdım o yuzden telefondan gırıyorum canım bende seni optum kocaman...

mavi hamile,seydam hamile,bide gelincik vardı,çokkkk eskiden gelen,o hamile,başka bide mızmız hamile.

ÇÜMLETEN HOŞ GELDİNİZ KIZ BU KALABALIK NE VARDI SABAHLARI OLSA GECE MUHABBET ÇOK GÜZELDE KOCALAR BİZİ BOŞARSA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eltilerden dertlisiniz her halde allah yardımcınız olsun
öyle canım her gördüğümde dövesim gelir 3 taneler ama hepsi öküz desem öküzlere hakaret olur kardeloşum aşılamayı salı günü yaptırdım ama bilmiyom anlamadım dr çatlatma iğnesini pzt vurdurdu salı günü 13-19-20 3 tane yumurta vardı ama çatlamamıştı spermler 72 saat rahimde durur onlarda çatlar diye aşılamayı yaptı tam rahimin içine yaptığı için merak etme yumurtanı yakalar dedi çarşamba günü 20 mm olan yumurtam çatlamıştı diğerleride 19-20 mm olmuştu gün aşırı ilişki dedi bakalım adet sonrasını bekleyecez

Back
X