Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sedis,semra aramıza hoşgeldiniz kızlar.
semra sen bi kez hamile kalmışın,gebelik belirtilerini bizden daha iyi bilirsin,burda hiç hamile olamayanlar var genelde,bence bu soruyu biz sana sormalıyız.

kızlar cok şükür halıme doktorum da aynı seyı dedı fılm koyu cıkmıs hata olabılır dedı bakalım 3 ay klomen catlatma sonrada laparoskopı ınsallah gerek kalmaz ama yınede üzülüyorum elımde degıl esıme baktıkca aglayasım gelıyor bıde bgn o sedyedekı rezıllıgıme tabı ne demek kızlar sıze bıkez yapmıslar benımkı olmadı olmadı dıye bıkac kez rahmı dısarı al spekulumu tak cıkarttılar canımı bakalım hayırlsıı zaman ne gösterıcek
bıde bu karında sıvı görünmesı ıyı bısıy dımı gecıs oldugunu gösterıyor
ebrarım sabah duayı okudum cnm söylemeyı unuttum allah kabuletsın
gökcem bıtanem cok sevındım cnm ınsallah yrn saglıcakla kucagına alırsın cnm bızede dua et olurmu öptüm senı

inşallah canım çektiğin bu sıkıntı bebişinin gelmesine vesile olur yine haberler güzel canım bak moralini bozduğuna deymedi

herkese hayırlı akşamlar.aranıza yeni katıldım.anne olmak istiyorum diyenlerdenim.ama 3 aydır hamile kalamıyorum.en son 6 eylülde adet gördüm şuan bütün bir karamsarlıkla bekliyorum ve bugün aldığım testi yapmaya cesaret edemiyorum.galiba ağlamak istiyorum o yüzden buradayım...

hoşgeldin aramıza
daha çok yeni inşlhh bizler kadar beklemezsin ama stres yapman için çok erken doktorlar bile korunmasız 1 seneden önce tedaviye başlamıyolar hele bir 6 ay geçsib ki inşlhh o zmana kaadr olur
bu işer sabır gerektiriyo canım :1hug:

slm kızlar
boncugum geçmiş olsun canım .. hepinize dua ediom canım inş rabbim kabul eder ... sizlerde bana dua edin saglıkla kavuşayım die.. ben sabah erkenciyim 8.30 da kalkıcam tahlil için gidicem uyumam gerek ..kib öptm hepiniziii

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kardelen5233, afed, aysen_34, birsen29+, DerinSu+, didgok, GokceRana23, mavi2505+, pelin67, sedis, semraozsoy, sevtun2, tugcal+, ugurboncugum+
maşallah yaaa,bu ne bereket,abroşum bi sen yoksun canım yaaaaa.

maşallah kızlar bu ne kalabalık:nazar::nazar: yeni arkadaşlar da var galiba hoşgelmişler....
boncuğum neden rezillik falan diyosun canım benim de canım çok yandı anlatmıştım canım senin ne jükabahatın var belki de çekemedikleri için tekrarladılar canım benim bir dahakine narkos istersin ben öyle yapıcam üzülme hem tüplerde de sorun yokmuş inşallah laparaskopi niye istediler tüpler acıksa???

Son düzenleme:
kızlar cok şükür halıme doktorum da aynı seyı dedı fılm koyu cıkmıs hata olabılır dedı bakalım 3 ay klomen catlatma sonrada laparoskopı ınsallah gerek kalmaz ama yınede üzülüyorum elımde degıl esıme baktıkca aglayasım gelıyor bıde bgn o sedyedekı rezıllıgıme tabı ne demek kızlar sıze bıkez yapmıslar benımkı olmadı olmadı dıye bıkac kez rahmı dısarı al spekulumu tak cıkarttılar canımı bakalım hayırlsıı zaman ne gösterıcek
bıde bu karında sıvı görünmesı ıyı bısıy dımı gecıs oldugunu gösterıyor
ebrarım sabah duayı okudum cnm söylemeyı unuttum allah kabuletsın
gökcem bıtanem cok sevındım cnm ınsallah yrn saglıcakla kucagına alırsın cnm bızede dua et olurmu öptüm senı

canım zaten açık olup olmadığnı ordan anlıyolar
sıvı dağılıyomu dağılmıyo gitmişmi gitmemişmi
hiç strese girme yok yere :1hug:

dualarımız senınle gökcem ay negüzel melegını kucagına alıp bızım yerımızede kokla mıs kokusunu ınsallah hersey yolunda gıder tatlım kib allaha emantol

ökcecim son güzel deliksiz uykune çek inşallah yarından itibaren uzunca bir süre deliksiz uyuyamıcan canım....kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::ecrin_bebek:

boncugum biraz daha iyi misin canım yaa..kaç kere çektiler öyle kıyamma..sinir şeyler oyun tahtasıyız sanki..ben çekilirken de elektrik gitmişti canım.tamda çekerken düşün..bende şüphe etmiştim sonuçtan..ama doktorum çok iyi çekilmiş demişti..hayırlısı artık cnm benim.geçmiştede yazdım gerçi sana.

hoşgeldin canım aramıza tamda olman gereken yerdesin
burda herkes senin gibi anne olmak istiyo kimimiz bu hayale kavuştu kimimizde sabırla bekliyo olması gereken zamanı ama bişey vardı Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyo bunu bil canım
korkunun ecele faydası yok malesef eğer adetlerin düzenliyse silikte olsa bişeyler çıkar belki hiç yoktan bu kadar düşünmemiş olursun benim 6 ay sonra oldu canım senin daha çok yeni burda 15 yıl bekleyen var o yüzden yüreğini ferah tut canım
biraz uzun yazdım ama kuauruma bakmazsın artık

sorun zaten düzenli adet görmememde sanırım.adetlerim 28 günde bir değil.her ay oluyorum fakat 28 günde bir değil.doktor bunda bir düzen dedi.28 günde bir olmadığım içinde yumurtlama günümü anlayamıyorum

hoşgeldin derinim naslsn tatlım

canım sagol hoşbulduk.opuyorumnanaktan
iyi sayılır tatlım yaa.diceksiniz hergün bişey oluyo sanada ama..boynum tutuldu şimdi de..ben alışkınım tabi bu duruma.havalar sogudu ya şimdi durmadan tutulurum..boyun fıtıgı var daboshayallersmile

Back
X