iyiyim derin sen nasılsın?
eh işte cnm ya anlattıgım gibi valla..boynum tutuk bide başım agrımaya başladı gene...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim derin sen nasılsın?
sagol canım..sen nasıl oldun grip devam mı?
evet havalar baya bozdu kız donuyoz valla..
niye hastanedeydin cnm hayırdır ya.
Allah senden de razı olsun cnm.
hoşbulduk sunaycım nasılsın canım?
sedis hoşgeldin aramıza canımopuyorumnanaktanhiçbişey için sıkma canını ..Allahım inşallah çok bekletmez.
saol canım allah razı olsun düşünmen yeter
biraz daha iyi gibi tam olarak iyileşmesede opuyorumnanaktan
herkese selam
a.s.
canım benim inşallah tamamen iyileşir anneciğin tez zamanda.....
aleyna a.s. hoşgeldin canım....
sagol canım..sen nasıl oldun grip devam mı?
evet havalar baya bozdu kız donuyoz valla..
niye hastanedeydin cnm hayırdır ya.
Allah senden de razı olsun cnm.
hoşbulduk sunaycım nasılsın canım?
sedis hoşgeldin aramıza canımopuyorumnanaktanhiçbişey için sıkma canını ..Allahım inşallah çok bekletmez.
ya derin,sen bana niye selam vermiyon,hemde ben hastayım.
ya derin,sen bana niye selam vermiyon,hemde ben hastayım.
Allah daha iyi etsin..adetede iki gün kalmış hadi hayırlısı kıss:)))
KARDELOŞ kıs burda görünüyon niçin yazmıyon cnm geçmişi mi okuyosun acep.
öncelikle aramıza hoşgeldin canım benimde adetime 2 gün var hiç gebeliğim olmadı ama bbu ay göğüslerde acıma ve dediğin gbi çatlama var sık idrara çkyorum anlamadm valla
yok anacım ne kusuru bende yetişmeye çalışıyom herkese yazamadım bile valla...derinim sana da geçmiş olsun canım kusura bakma canım çok kalabalığız....
hoşbulduk.allahım kimseyi çok bekletmesin.hele uzun süredir bekleyenleri hiç bekletmesin.
SEVTUNUMMMM niye yazmıyon canımmm ordada mısın...
slm kızlar ben geldım ama hıc güzel haberlerle gelmedım sabahtan berı aglıyorum rezıllıgıme sonuca
tam bı hayal kırıklıgı yasadım kızlar eskı yöntemle cekıldı fılmım canımı cıkardılar tıtredım masada bıde bıkez degıl bıkac kez tekrarlamak zorunda kaldı benımmı hatam cekenınmı hatası anlamadım nedemek o acıyı bıkac kez yasamak öldüm öldüm dırıldım sonuc tek tüp acık dıger tüpte bıraz tıkanıklık var bılmıyorum kafam cok karısık hem eskı yöntemle cekılmesı hem fılmın koyu cıkması fokuslamamı ne hatası varmıs acaba acık oldugu halde kapalımı göründü cok cnm sıkılıyor kızlar bıtmıs durumdayım bana bı yol gösterın neyapım tekrarmı cektırım 3 aylık bı tedavı verdı sonrasında laproskopı dedı ama ıcım hıc rahat degıl acaba 3 ay sonra tekrarmı cektırsem hsg yı özellıkle sordu sen hıc hasta oldunmu dıye ben hastanedede yatmadım hastada olmadım neden böyle cıktı öyle ıste kızlar gülerek cıkamadım odadan aglayarak cıktım