Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardeloş muhabbetine doyum olmuyo valla
yine gerginsin hee ben alırım senin gerginliğini merak etme bi güzel sopa yede aklın başına gelsin :mymeka::roflol:

anam,ne vuruyon ufacık çocuğa.
bikerem ben sana yazdımda,cvp vermedin ki.
sana acıktım dedim,hiç meyve falan teklif ettiğin yok,hayal olsa çorba bile içirirdi.:umursamaz:

ısınmıyo yaaa işte salonu kapatıyorum kışın buzhane gibi olii aynneee nn eyvahedigeldismile
bende hunçlara koyup kaldırıyorum canım ii oluyo paket gibi kaydirigubbakcemile2
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

iyi yapıyosun valla ben kaç senedir salonda oturuyorum ama alttakiler yakmıyo cimroşlar bende ısınamıyodum busenede ben yakmıycam üsttekiler donsun ohh .
aynen hurçlara koyuyorum kuzum sonrada bazanın altına
aman çıkar ütüle hiç iş bitmiyoki bee kaydirigubbakcemile

iyi yapıyosun valla ben kaç senedir salonda oturuyorum ama alttakiler yakmıyo cimroşlar bende ısınamıyodum busenede ben yakmıycam üsttekiler donsun ohh .
aynen hurçlara koyuyorum kuzum sonrada bazanın altına
aman çıkar ütüle hiç iş bitmiyoki bee kaydirigubbakcemile

aynne canım benimde üstteki kadında çalışıyo hiç bi yeri yakmıyo kaynansında duuryo herhald eçoğunlukla bilmiyorum ama evde kalmıyolar pek kalsada yakmıyo

benim ütü masası ortada duruyo çamaşırlar kurumadı ütülimde öle kaldirim dedim ama bakalım sabah karşı kurursa yaparım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

anam,ne vuruyon ufacık çocuğa.
bikerem ben sana yazdımda,cvp vermedin ki.
sana acıktım dedim,hiç meyve falan teklif ettiğin yok,hayal olsa çorba bile içirirdi.:umursamaz:

vururum niye vurmuycakmışım :mymeka:
görmedim delüüü ne kızıyon hemen bahanende hazır haa .meyve nedemek ziyafet hazırlayım sana ayıpsın valla şimdi olmadı budediğin a.s:1no2:
hayalde gelmiyoki artık geceleri ekiyolar bizi bu kızlar
bu gece halemde yok :1no2:

aynne canım benimde üstteki kadında çalışıyo hiç bi yeri yakmıyo kaynansında duuryo herhald eçoğunlukla bilmiyorum ama evde kalmıyolar pek kalsada yakmıyo

benim ütü masası ortada duruyo çamaşırlar kurumadı ütülimde öle kaldirim dedim ama bakalım sabah karşı kurursa yaparım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benim alt ta,üstte yakar kışın,daha başlamadılar galiba,ev soğuk,yoksa fırın olur,bende enerjiden tasarruf ediyorum böylece.sempatiksalakcinni

vururum niye vurmuycakmışım :mymeka:
görmedim delüüü ne kızıyon hemen bahanende hazır haa .meyve nedemek ziyafet hazırlayım sana ayıpsın valla şimdi olmadı budediğin a.s:1no2:
hayalde gelmiyoki artık geceleri ekiyolar bizi bu kızlar
bu gece halemde yok :1no2:

bende gelmezdimde,işte emarı bekliyom,ama acaba yatıp kalksam mı dedim şimdi,uykumda geldi.

ev bizim olsa yaptırırzda kuzum malesef adam ev yüksek der yani
pen eccik pimpirikliymde :1closedeyes::1rolleyes:

ya bizim ilk durduğumuz evde yüksekti ama geçişler olabilcek durumdaydı,ben korkuyorum diye ısrarla söyledim,yaptırdı ev sahibi,söyleyin bi,şansınızı deneyin bence.

kardeloş uyursan uyanamazsın kuzum hepde geç vakşte veriyolar emarı yaa
bizede bikere olmuştu garibim kaynanayı gecenin yarısı hastaneye götürmüştük

Back
X