Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeloş muhabbetine doyum olmuyo valla
yine gerginsin hee ben alırım senin gerginliğini merak etme bi güzel sopa yede aklın başına gelsin :mymeka::roflol:
ben benim türbenin ışıkları açıp geliyorum kızlar sempatiksalakcinni
ısınmıyo yaaa işte salonu kapatıyorum kışın buzhane gibi olii aynneee nn eyvahedigeldismile
bende hunçlara koyup kaldırıyorum canım ii oluyo paket gibi kaydirigubbakcemile2
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sempatiksalakcinni:1ninca:
o ne kısssss?
iyi yapıyosun valla ben kaç senedir salonda oturuyorum ama alttakiler yakmıyo cimroşlar bende ısınamıyodum busenede ben yakmıycam üsttekiler donsun ohh .
aynen hurçlara koyuyorum kuzum sonrada bazanın altına
aman çıkar ütüle hiç iş bitmiyoki bee kaydirigubbakcemile
gece birden sonra tüm ışıkları açıyorumda tek olunca
türbe misali sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anam,ne vuruyon ufacık çocuğa.
bikerem ben sana yazdımda,cvp vermedin ki.
sana acıktım dedim,hiç meyve falan teklif ettiğin yok,hayal olsa çorba bile içirirdi.:umursamaz:
aynne canım benimde üstteki kadında çalışıyo hiç bi yeri yakmıyo kaynansında duuryo herhald eçoğunlukla bilmiyorum ama evde kalmıyolar pek kalsada yakmıyo
benim ütü masası ortada duruyo çamaşırlar kurumadı ütülimde öle kaldirim dedim ama bakalım sabah karşı kurursa yaparım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
saçmalama kız,bitane odayı yaksan yeter be,o kadarda korkma.
vururum niye vurmuycakmışım :mymeka:
görmedim delüüü ne kızıyon hemen bahanende hazır haa .meyve nedemek ziyafet hazırlayım sana ayıpsın valla şimdi olmadı budediğin a.s:1no2:
hayalde gelmiyoki artık geceleri ekiyolar bizi bu kızlar
bu gece halemde yok :1no2:
oyy kıyamam ayşenim korkuyomuş dur ben geliyim hemen yanına korkmayız ikimiz olurmu
canım normalde korkmam ama allta bakkal var onun demirlerinden hırsız gelebilir felan iştee 4 yeri yakıyorum![]()
ya madem tehlikeli,sizde demir yaptırtsanıza.ben çok korkarım öyle.
ev bizim olsa yaptırırzda kuzum malesef adam ev yüksek der yani
pen eccik pimpirikliymde :1closedeyes::1rolleyes:
geliyim ayşenim ayıpsın canım olumunekankayizsmile