Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar 2 gündür başıma gelenleri biliyorsunuz bugünde adet oldum ben duayı okuyamadım ebrarın özeline mesaj attım ama ne yaptı bilmiyorum...kendiside gelmedi daha..ayyyy üzülüyorum benim yüzümden duası yapılamıyacak diye....gelsede çaresine baksak....
canım sağlık olsun zaten diğer kızlardanda haber yok artık yarın yapıcaz nasipse
ben okurum yerine tatlım hayırlısı
bgn cok sessız kızlar burası:umursamaz:bende kacım artık ıyıgeceler hepınızeopuyorumnanaktan
ebrarım derınım gökcem doğum yaptı negüzel dımı darısı bızlerın herkesın basına demırbaslıktan terfı edelım artıkkaydirigubbakcemiledelikafaduldenbasıda ebrarım ceksın ınsallah:Saruboceq:

amin canım yaa artık demirbaşlık bitsin demi
yeterki hamiş kalalımda kuzum öncesi sonrası yok bu işin hepimiz aynı anda kalsak ne süper olurdu .nehayallerimiz vardı değilmi boncuğum inşallah hepsi gerçek olur boshayallersmile

ebrarcım iyi geceler ben duamı bitirdim okudum sizden haber yok tatlım ben okuyup yolladım hayırlısı allahtan

canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
malesef diğer arkadaşlardan haber yok dua kaldı bugece birazda canım sıkıldı neyse nasip diyelim

derinim nerdesin yaa
kuzum bak gökcede doğum yaptı arıyamadım seni çok yoğundum .
halada gelmemişsin merak ettim

selam kızlar,gökçe doğurmuş,maşallah,rabbim evladıyla sağlıklı,mutlu yaşam nasib etsin inş.
benim boynum burda outmaktan oldu galiba,akşam mr çektirdim,çok korkunç bi yerdi,neyseki sadece beş dakika sürdü.
sizden haberler var mı?
ben birazdan uğramaya çalışırım gene.

kuzu naaptın yaa demek kötüydü
peki sonuç ne çıktı yazmamışsın
inşallah fıtık değildi canım opuyorumnanaktan

olsun canım kısmet gideceği yere ulaşmıştır inşallah dualarımız iyi gecler canım

çok saol canım duyarlılığın için
ulaşmıştır tabiki artık yarın tamamlarız duayıda yaparız inşllah opuyorumnanaktan

halede uğramadı iki gündür merak ettim onu yaa iyidir inşallah
hayalde gelmedi nerde bu hatunlar yaa

bugünde geçti halaa adet belirtisi yok acaba yarın akşamüstüne kadar olmazsam test yapsammı ki ebrarcım ne dersin

Kızlar amcamın hanımı vefaat etti..çarşamba günü dün defnedildi...yengem bilecikte oturuyordu...ayağında yara çıkmış onun tedavisi için gelmişti...şeker hastasıydı...öyle çok bir yarasıda yktu....akşamleyin herkesle konuşuyor iyiymiş...sabahleyin kalkıyorlarki...kardeşinin yanında kalıyordu....yengem sesiz bir şekilde gitmiş...hiç kimse anlayamadı...sabahleyin oraya gittiğimizde eve doktorlar geli..şeker koması sandılar ...öyle değilmiş..işin acı yanı amcam bilecikteydi..yanında yoktu hayat arkadaşı...

Kızlar bunların çocuğu yoktu..olmadı..25 yıllık evlilerdi...rabbim kimseyi yavrusuz koymasın o gün daha çok anladım...ağlayacak bir yavrusu yoktu...el ne kadar ağlar...yengemin başında anammmmmmm diye ağlayacak yavrusu yoktu..tabiki rabbimin takdiri...o herşeye kadir olan....yengeme allah rahmet diliyorum..rbbim günahlarını affetsin ....aminnnnnnnnnnnnn

heleki kızlar orada yengemin yengesi var...orada oturyorduk dışarıdan bir girdi içeri o zaman cenaze içerideydi...

Yavrusuzzzzz yavrum muradsız yavrum bu dünya muradını alamadın diye ağlamsını o anı anlatamam kızlar....rabbim bizlere hayırlı evlatlar bizlerin muradlarını ver diye dua ettim rabbimeeeeee....
başınız saoglsun bulutcum yaa..demek sessiz sedasız gitti kadıncagız:((çok üzüldüm.mekanı cennet olsun..Allahım çektirmemiş aslında..yaralar devam etseydi çok büyük eziyetler görebilirdi Allah korusun..Allah herşeyin hayırlısını bilir..ölümünde herşeyin hayırlısını versin rabbim.
derinim negatif mı çıktı kuzum hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki aya inşallah balım... heee sacını da bıyatcakmışsın hepsini alıntı yapamadım güle güle kullan canım şimdiden... ben boyatmıyorum hiç benimkiler zaten kadınların boyatıp kullanmak istedikleri renk olunca kuaförüm boyamıyo para vercem boya diyorum boyamam senin saçların rengi güzel sen de kendin boyarsan bir daha senin saçına elimi sürmem diyor delüüüü.....kaydirigubbakcemile3 zaten eşim de istemiyo rengini bozma güzel diye... böyle karamel rengi olur ya kendinden öyle benim saçım.....

:gitme::gitme::gitme: ebrarım yaaa evet senle görüşemiyos kaç günüdür ösledimmmmm.... siz gece görüşüyonuz ben gece artık kalamıyorum benimki kızıyor....bugünlerde gündüz de hep işim var... bugün yine kaynanamla çarşıya gitcem mobilya halı tamam dün hallettik şimdi de süsleri örtüleri alıncak... kadın coştu benimki 30 senedir aynı şeyleri kullanıyom sıkıldım artık diyor... o kadar güzel şeyler varki insan evini yenilemek istiyo yaaaa....

bulutcum başını sağolsun canım.... Allah rahmet eylesi yerinden dinlendirsin inşallah....

merhaba mehtap hoşgeldin canım...inşallah idrar testi hatalı çıkmıştır kan testine göre hamilesindir canım...boshayallersmile
evet cnm negatif çıktı...mutluyum aslında.düşünmekten kurtuldum yüküm hafifledi sanki...inşallah önümüzdeki aylarda nasip olur hayırlısıysa eger...
sacımı bugün boyayamadım canım ya..işte bal rengi istiyorum bende..sarı da güzel herkes bozma çok güzel diyo ama kararsızda kalıyom aslında...foto çekilip bigün koyayım sizde görün bakem napalım...öyle karar veririm..senin eminim güzeldir..kendinden öyle olması müthiş yaa..degerini bil cnm...opuyorumnanaktan
bebek04pic.jpg
hoşgelmiş bebişkomuzzzzzzz:emir_bebek:ay makbuş söyledi telefonda bugün yaa..bende konuştuk seninle ama sormayı unuttum cano yaa..Allahım bizede nasip etsin ilk önce sana inşallahhhhhhŞeniz
kızlar size müjde veriyimmi çok şükür adam gibi bir doktor buldum çapada arkadaşın biri önerdi düşük ve rahim agzıyla ilgili doktorohaoldumsmile allahım işşallah bu doktora gidicem çok iyiymiş araştırdım nette allah nasip ederse beni kürtaş eden doktora gösteriyim o doktorada gidicem özel muayenesi biraz pahalı ama olsun yavrum için deger demi bana dua edinde tahlillerim temiz çıksın yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ay inanki çok sevindim canım..vakit kaybetmeden başla tedavilere...
deger tabiki yavrun için...adam gibi bi yere gidersin bari digerlerinin hatalarıyla baştan savmalarıyla ugraşmazsın..Allahım yüzünü güldürsün en yakın zamanda...
bgn cok sessız kızlar burası:umursamaz:bende kacım artık ıyıgeceler hepınızeopuyorumnanaktan
ebrarım derınım gökcem doğum yaptı negüzel dımı darısı bızlerın herkesın basına demırbaslıktan terfı edelım artıkkaydirigubbakcemiledelikafaduldenbasıda ebrarım ceksın ınsallah:Saruboceq:
evet canım..hayırlısı inşallah..bende ebrarımın kendimden önce olmasını istiyorum...Allah bilir ne diyim..Allah sanada ugraşmadan nasip etsin canım..rahim filmi vesilen olacak ben inanıyorum boncugum...
selam kızlar,gökçe doğurmuş,maşallah,rabbim evladıyla sağlıklı,mutlu yaşam nasib etsin inş.
benim boynum burda outmaktan oldu galiba,akşam mr çektirdim,çok korkunç bi yerdi,neyseki sadece beş dakika sürdü.
sizden haberler var mı?
ben birazdan uğramaya çalışırım gene.
kız ebrarın dedigi gibi..ne dedi doktor sonuç ne kuzu..bencede pc de oturmakta yoruyo çok..bak benimde acıyo şuanda.ama buraya girmeden de duramıyom:1ninca:
derinim nerdesin yaa
kuzum bak gökcede doğum yaptı arıyamadım seni çok yoğundum .
halada gelmemişsin merak ettim

canım benim ya..işten anneme gittim ben..çok özür dilerim ama hiç yapmadıgım bişey biliyosun..dua iyice aklımdan çıkmış inanki...eve gelince geldi aklıma.dedim bu akşammı yapacaktık ya kendi kendime...dua işini gerçekten çok önemsiyorum biliyosun üzüldüm böyle olunca..neden unuttum bilemiyorum kuzum...
az önce okudum canım duayı bitti yazabilirsin...

Son düzenleme:
herkese günaydınopuyorumnanaktan

yaaa abla kusura bakma dün misafirim vardı gec yatıp erken kalktımya cok uyku bastırdı duayıda unuttum ne yalan söyliyim

cok özür dilerim:çok üzgünüm:

okundu yazabilirsin canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH

günaydın kızlar,
gökçe doğum yapmış Allah hayırlı evlat olmasnı nasip etsin inş...
derinim seninde kırmızılar yeni geldi sanırım inş en kısa zamanda sende o mutluluğu yaşayacaksın
bulutcum başın sağolsun cnm,mekanı cennet olsun...
geçmişe bakmadım sadece son sayfayı okudum,herkese hayırlı hafta sonları

herkese hayırlı günlera.s.gökçeciğim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese olsun:Saruboceq:

Hale----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 ekim
flan----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 ekim
samyeli26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 ekim
bulut83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 ekim
kardelen-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 ekim
gulhayaldaghan------------------------------------------------------------------------------------------------8 ekim
kızlar sızden haber yok umarım güzel haberler verırsınız

yeni tarihim 30 ekim tatlımyerimseniben

KARDELEN 49 için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.....................40bitti
DERİN......................15bitti
KARDELEN..............15
ALEYNA...................20bitti
DERDA.....................20bitti
TURKUAZ..................20bitti
LEYLA.......................20bitti
TUĞÇE......................20bitti
HALE........................20
AFED........................20bitti
NANELİŞKR...............20
HAYAL......................20bitti
SAMYELİ..................10biti
MAVİŞ.......................10Bitti
SU 41.......................20bitti
BİRSEN.....................13bitti
BONCUK...................10bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
DUAMIZ CUMA AKŞAMI

başınız saoglsun bulutcum yaa..demek sessiz sedasız gitti kadıncagız:((çok üzüldüm.mekanı cennet olsun..Allahım çektirmemiş aslında..yaralar devam etseydi çok büyük eziyetler görebilirdi Allah korusun..Allah herşeyin hayırlısını bilir..ölümünde herşeyin hayırlısını versin rabbim.

evet cnm negatif çıktı...mutluyum aslında.düşünmekten kurtuldum yüküm hafifledi sanki...inşallah önümüzdeki aylarda nasip olur hayırlısıysa eger...
sacımı bugün boyayamadım canım ya..işte bal rengi istiyorum bende..sarı da güzel herkes bozma çok güzel diyo ama kararsızda kalıyom aslında...foto çekilip bigün koyayım sizde görün bakem napalım...öyle karar veririm..senin eminim güzeldir..kendinden öyle olması müthiş yaa..degerini bil cnm...opuyorumnanaktan

hoşgelmiş bebişkomuzzzzzzz:emir_bebek:ay makbuş söyledi telefonda bugün yaa..bende konuştuk seninle ama sormayı unuttum cano yaa..Allahım bizede nasip etsin ilk önce sana inşallahhhhhhŞeniz

ay inanki çok sevindim canım..vakit kaybetmeden başla tedavilere...
deger tabiki yavrun için...adam gibi bi yere gidersin bari digerlerinin hatalarıyla baştan savmalarıyla ugraşmazsın..Allahım yüzünü güldürsün en yakın zamanda...

evet canım..hayırlısı inşallah..bende ebrarımın kendimden önce olmasını istiyorum...Allah bilir ne diyim..Allah sanada ugraşmadan nasip etsin canım..rahim filmi vesilen olacak ben inanıyorum boncugum...

kız ebrarın dedigi gibi..ne dedi doktor sonuç ne kuzu..bencede pc de oturmakta yoruyo çok..bak benimde acıyo şuanda.ama buraya girmeden de duramıyom:1ninca:

canım benim ya..işten anneme gittim ben..çok özür dilerim ama hiç yapmadıgım bişey biliyosun..dua iyice aklımdan çıkmış inanki...eve gelince geldi aklıma.dedim bu akşammı yapacaktık ya kendi kendime...dua işini gerçekten çok önemsiyorum biliyosun üzüldüm böyle olunca..neden unuttum bilemiyorum kuzum...
az önce okudum canım duayı bitti yazabilirsin...
cano evet yaa bebişko geldi çok şükür darısı bize olsun .hepimize inşallah
güzel düşüncelerin için çok saol bitanem dilerim hepimiz ynı zamanda hamiş oluruz
duayı ilk defa unuttun cano msndende anlattın yoğun olduğunu hiç problem değil ama bu iş biraz can sıkmaya başladı galiba artık bu postadan sonra bırakıcaz dua işini öyle gözüküyo
herkese günaydınopuyorumnanaktan

yaaa abla kusura bakma dün misafirim vardı gec yatıp erken kalktımya cok uyku bastırdı duayıda unuttum ne yalan söyliyim

cok özür dilerim:çok üzgünüm:

okundu yazabilirsin canım RABBİM kabul eder İNŞALLAH
önemli değil tatlım tek sen değildin zaten
saol ağzına sağlık
gününüz aydın dualarınız kabul olsun arkadaşlar
saol canım cümlemizin inşallah
günaydın kızlar,
gökçe doğum yapmış Allah hayırlı evlat olmasnı nasip etsin inş...
derinim seninde kırmızılar yeni geldi sanırım inş en kısa zamanda sende o mutluluğu yaşayacaksın
bulutcum başın sağolsun cnm,mekanı cennet olsun...
geçmişe bakmadım sadece son sayfayı okudum,herkese hayırlı hafta sonları
tutişim dönmüş ohh ya özlemiştim cano
nasılsın?heyecan varmı sendede
herkese hayırlı günlera.s.gökçeciğim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese olsun:Saruboceq:
selam tatlım sanada iyi günler
merhaba kızlar,,
ayy kasıklarım geberiyor bugün.. kırmızılar gelecek herhalde...
offfff offfff....

dur hemen kırmızılara yorma canım ya inşallah hamişsindir

Back
X