başınız saoglsun bulutcum yaa..demek sessiz sedasız gitti kadıncagız

(çok üzüldüm.mekanı cennet olsun..Allahım çektirmemiş aslında..yaralar devam etseydi çok büyük eziyetler görebilirdi Allah korusun..Allah herşeyin hayırlısını bilir..ölümünde herşeyin hayırlısını versin rabbim.
evet cnm negatif çıktı...mutluyum aslında.düşünmekten kurtuldum yüküm hafifledi sanki...inşallah önümüzdeki aylarda nasip olur hayırlısıysa eger...
sacımı bugün boyayamadım canım ya..işte bal rengi istiyorum bende..sarı da güzel herkes bozma çok güzel diyo ama kararsızda kalıyom aslında...foto çekilip bigün koyayım sizde görün bakem napalım...öyle karar veririm..senin eminim güzeldir..kendinden öyle olması müthiş yaa..degerini bil cnm...opuyorumnanaktan
hoşgelmiş bebişkomuzzzzzzz

ay makbuş söyledi telefonda bugün yaa..bende konuştuk seninle ama sormayı unuttum cano yaa..Allahım bizede nasip etsin ilk önce sana inşallahhhhhhŞeniz
ay inanki çok sevindim canım..vakit kaybetmeden başla tedavilere...
deger tabiki yavrun için...adam gibi bi yere gidersin bari digerlerinin hatalarıyla baştan savmalarıyla ugraşmazsın..Allahım yüzünü güldürsün en yakın zamanda...
evet canım..hayırlısı inşallah..bende ebrarımın kendimden önce olmasını istiyorum...Allah bilir ne diyim..Allah sanada ugraşmadan nasip etsin canım..rahim filmi vesilen olacak ben inanıyorum boncugum...
kız ebrarın dedigi gibi..ne dedi doktor sonuç ne kuzu..bencede pc de oturmakta yoruyo çok..bak benimde acıyo şuanda.ama buraya girmeden de duramıyom:1ninca:
canım benim ya..işten anneme gittim ben..çok özür dilerim ama hiç yapmadıgım bişey biliyosun..dua iyice aklımdan çıkmış inanki...eve gelince geldi aklıma.dedim bu akşammı yapacaktık ya kendi kendime...dua işini gerçekten çok önemsiyorum biliyosun üzüldüm böyle olunca..neden unuttum bilemiyorum kuzum...
az önce okudum canım duayı bitti yazabilirsin...