Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

belki evde başbaşa kalmak istiyo kıss kocişinnn:1:

cnm çok geçmiş olsun,ılık suyla masaj yapın dağılsın birde varsa sıcak su torbası koyun

ohh ne güzell :1:

gittiğim doktorlar bişeden anlamıyor ki:) devlete gittim cuma o da biliyorsun aynı gün halledemiyorsun işlerini bende işten izin alamıyorum napiiyiimm yaww
birinin dediğini birininki tutmuyor:)

canım,izin günün yok mu haftada bi gün,o güne denke getirip,bi seferliğine devletle anlaşmalı kuruma gitsen olmaz mı?
böyle nereye kadar beklicen ki?

ya tipik türk erkekliği işte,erkekliklerinden ödün vermezler asla,bazen erkeklik elden gitmesin diye,doğruyu bildikleri halde yapmıyolar kız.:mymeka:
ivetttttttkaydirigubbakcemile3mannaklar nolceksempatiksalakcinni
eğer okunmaya devam edilirse herks okuduğu zaman en son listede kendi adının karşısına bitti yazsın bence tabi duaya devam edilirse,eboşta uğraşmamış olur
evet iyi fikir canım..bende şey düşünmüştüm.okuyanlar okudum diye yazarken o kısmı renkli yazsın kırmızıyla ...ama senin dedigin daha da mantıklıkaydirigubbakcemile5
olsun cnm başka zaman gidersiniz inş:teselli:
öyle yapcez artıkın napalımboshayallersmile
kızlar ben kaçıyorum,kalktım kalktım mış,yoksa o gidiyomuş dışarıya,ben kalıyomuşum,ona göreymiş,ay sürekli tehdite maruz kalıyorum şu sıra.
kaydirigubbakcemile3ay benim kocişi gördüm sanki:))
benimkide kalkar birazdan..ne çay var ortda ne bişiyy ha hayyyykaydirigubbakcemile3

önemli not..az önce KAHVALTI yerine HAKVALTI yazdıgımın farkındayım:roflol:

teşekkürler canım iyiyim oğluşuma ders çalıştırıyorum yazılarınızı okuyorum çok fazla yazamıyorum ama çok eğlencelisiniz bayıldım hepinize derin sucum
sagol canım...ogluşuna ders çalıştırıyosun demek ne güsell..Allah bizede gösterir inşallah o günlerii..gerçi ben hiç sevmem ders çalıştırmayı çok delleniyom :roflol:

ay deminden beri yazıcam unutuyom..boncugumu güle güle cnm iyi bak kendine.inşallah iyileşir kardeşinin bacagı:(

kızlar aferim benden korktunuzda geldiniz demi buruya:roflol::roflol::roflol: hiç umudum yoktu ama bir bakıyım dedim canlarım gelmişmi herkeze iyi pazarlar kız benim gibi sizidemi kocalarınız terketti hoş benimki gene evde olsaydı ben gene girerdim :roflol::roflol: adam diyo geçen senin kızlar ne yapıyo sizinla yazışıyorumya bazen okuyup hüzünleniyorum bazende gülüyorum eşimde seviniyo gülmeme motive oluyosun diyo geçen arkadaşlara emeseni ve4rdim dedim adam demezmi 41 yandım desene önceden az olsada kalkıyodun pc başından şimdide hiç kalkmazsın diyo :roflol:
:roflol: kız bu adam içten iyiye sizi kıskanıyo he haberiniz olsun
hastanede yattıgımda eve gelicek dediki kızlara haber veriyimi dedi bende şaşırdım öyle dedigi için açmış size yazmış hemen kapamış çünkü eve çamaşır almaya gelmişti hemen yanıma geldi dedi yazdım ne yazdın dedim gidince okursun dedi geldigimde yazdıgını okudum bide sizin yazdıklarınızı okudum zaten moralim bozuktu sizlerimde içtem yazdıklarını okuyunca aglamaya daha fena başladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim dediki bak sanal alem olsada nasıl iyi insanlar bizim insanlar gibi degiller dediler bunlarla muhattap ol başkalarıyla olma dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iyiki varsınız hayatımda inanın sizlerle canlı görüşmeyi çok istiyorum aranızda birbirinizi canlı gören varmı merak ettim şimcik he:1hug:

canım,izin günün yok mu haftada bi gün,o güne denke getirip,bi seferliğine devletle anlaşmalı kuruma gitsen olmaz mı?
böyle nereye kadar beklicen ki?

gittim cnm da belirli günler çağırıyor ya o yuzden gidemiyorum tekrar...
aralık sonuna kadar böyle devam sonra bakıcaz bi hal çaresine

kızlar aferim benden korktunuzda geldiniz demi buruya:roflol::roflol::roflol: hiç umudum yoktu ama bir bakıyım dedim canlarım gelmişmi herkeze iyi pazarlar kız benim gibi sizidemi kocalarınız terketti hoş benimki gene evde olsaydı ben gene girerdim :roflol::roflol: adam diyo geçen senin kızlar ne yapıyo sizinla yazışıyorumya bazen okuyup hüzünleniyorum bazende gülüyorum eşimde seviniyo gülmeme motive oluyosun diyo geçen arkadaşlara emeseni ve4rdim dedim adam demezmi 41 yandım desene önceden az olsada kalkıyodun pc başından şimdide hiç kalkmazsın diyo :roflol: hastanede yattıgımda eve gelicek dediki kızlara haber veriyimi dedi bende şaşırdım öyle dedigi için açmış size yazmış hemen kapamış çünkü eve çamaşır almaya gelmişti hemen yanıma geldi dedi yazdım ne yazdın dedim gidince okursun dedi geldigimde yazdıgını okudum bide sizin yazdıklarınızı okudum zaten moralim bozuktu sizlerimde içtem yazdıklarını okuyunca aglamaya daha fena başladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim dediki bak sanal alem olsada nasıl iyi insanlar bizim insanlar gibi degiller dediler bunlarla muhattap ol başkalarıyla olma dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iyiki varsınız hayatımda inanın sizlerle canlı görüşmeyi çok istiyorum aranızda birbirinizi canlı gören varmı merak ettim şimcik he:1hug:

ayy ne güzel yaaa..benim eşimde hadi kalk falan desede kaç yıldır karışmıyo..mutlu oluyosun onlarla yazışınca diyo..

ivetttttttkaydirigubbakcemile3mannaklar nolceksempatiksalakcinni

evet iyi fikir canım..bende şey düşünmüştüm.okuyanlar okudum diye yazarken o kısmı renkli yazsın kırmızıyla ...ama senin dedigin daha da mantıklıkaydirigubbakcemile5

öyle yapcez artıkın napalımboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3ay benim kocişi gördüm sanki:))
benimkide kalkar birazdan..ne çay var ortda ne bişiyy ha hayyyykaydirigubbakcemile3

önemli not..az önce KAHVALTI yerine HAKVALTI yazdıgımın farkındayım:roflol:

ay bende zaman zaman öyle şeyler yazıyom ki,hep acele cevap yazmaya çalışmaktan oluyo,annem derki öyle yanlış kelimelerde,ne dediğimi anlıyon ya,ona bak,önemli olanda bu,ne denildiğini anlıtyoruz yanlışta yazılsa,boşver sen.kaydirigubbakcemile2

sagol canım...ogluşuna ders çalıştırıyosun demek ne güsell..Allah bizede gösterir inşallah o günlerii..gerçi ben hiç sevmem ders çalıştırmayı çok delleniyom :roflol:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorum öncelikle oğlum çok akıllı bir çocuk olduğu için beni zorlamıyor bir iki defa göstermek yeterli oluyor ikinci sınıfa gitmesine rağmen sınıf birinciliği var oğlumun teyzesi:

kızlar aferim benden korktunuzda geldiniz demi buruya:roflol::roflol::roflol: hiç umudum yoktu ama bir bakıyım dedim canlarım gelmişmi herkeze iyi pazarlar kız benim gibi sizidemi kocalarınız terketti hoş benimki gene evde olsaydı ben gene girerdim :roflol::roflol: adam diyo geçen senin kızlar ne yapıyo sizinla yazışıyorumya bazen okuyup hüzünleniyorum bazende gülüyorum eşimde seviniyo gülmeme motive oluyosun diyo geçen arkadaşlara emeseni ve4rdim dedim adam demezmi 41 yandım desene önceden az olsada kalkıyodun pc başından şimdide hiç kalkmazsın diyo :roflol: hastanede yattıgımda eve gelicek dediki kızlara haber veriyimi dedi bende şaşırdım öyle dedigi için açmış size yazmış hemen kapamış çünkü eve çamaşır almaya gelmişti hemen yanıma geldi dedi yazdım ne yazdın dedim gidince okursun dedi geldigimde yazdıgını okudum bide sizin yazdıklarınızı okudum zaten moralim bozuktu sizlerimde içtem yazdıklarını okuyunca aglamaya daha fena başladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm: eşim dediki bak sanal alem olsada nasıl iyi insanlar bizim insanlar gibi degiller dediler bunlarla muhattap ol başkalarıyla olma dedi :çok üzgünüm::çok üzgünüm: iyiki varsınız hayatımda inanın sizlerle canlı görüşmeyi çok istiyorum aranızda birbirinizi canlı gören varmı merak ettim şimcik he:1hug:
sevtunn kuzusu nasılsın iyisin dimi cnm
ebrarım hayla uyuyo sanırsam:)))gel delüü kaçırdın muhabbeti.

eboşşş duy biziiiii:) uykucu seniiiiiikaydirigubbakcemile3

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorum öncelikle oğlum çok akıllı bir çocuk olduğu için beni zorlamıyor bir iki defa göstermek yeterli oluyor ikinci sınıfa gitmesine rağmen sınıf birinciliği var oğlumun teyzesi:

ayyy maşallaah oğluşuna inş bizde görürüz o günleri

sen aralıga kalmadan hamile kalacan ahada görürsünnzemuszemus

ohhh ağzından bal damlıyor yavruumm inş iş,şuan tek ümidim rahim filmi inş rahim filmi çekildikten sonra hamiş kalanlardan biride ben olurummm
boncukum bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama sonucun bence gayet iyi tek tüple bile hamiş kalan var misal makbuşumuzz:)
inş hepimiz en kısa zamanda güzel hbrler veririz...

kız içimden bir ses diyoki tez zmanda hamile kalıcaz diyo ahnda bakın görün benimle birlikte 3 kişi daha hamile kalıcak içime ögle dogdu aklıma gelen başıma gelir benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız benim adam haeln dolanıyo evde yaw gene işe gidicekti ama tekl gelmedi habira bişey soruyo pc başından kalkıp duruyorum he alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kız pazar günü dışarı çıkın gezin be kocişlerinizle hadi ben 40 diye benimki çıkarmıyo dışarı siz niden gezmiyosunuz bakımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ay bende zaman zaman öyle şeyler yazıyom ki,hep acele cevap yazmaya çalışmaktan oluyo,annem derki öyle yanlış kelimelerde,ne dediğimi anlıyon ya,ona bak,önemli olanda bu,ne denildiğini anlıtyoruz yanlışta yazılsa,boşver sen.kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3evet cnm aynen öyle anlaşıylıyo ya ona bak.

ay maaşallah yaaa...ben erkek çocuklarını çok seviyorum.kızlarıda seviyom ama tabiki...

ayyy maşallaah oğluşuna inş bizde görürüz o günleri

ohhh ağzından bal damlıyor yavruumm inş iş,şuan tek ümidim rahim filmi inş rahim filmi çekildikten sonra hamiş kalanlardan biride ben olurummm
boncukum bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama sonucun bence gayet iyi tek tüple bile hamiş kalan var misal makbuşumuzz:)
inş hepimiz en kısa zamanda güzel hbrler veririz...
inşallahh hcanımm inşallah öyle olacak aminn...
kız içimden bir ses diyoki tez zmanda hamile kalıcaz diyo ahnda bakın görün benimle birlikte 3 kişi daha hamile kalıcak içime ögle dogdu aklıma gelen başıma gelir benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız benim adam haeln dolanıyo evde yaw gene işe gidicekti ama tekl gelmedi habira bişey soruyo pc başından kalkıp duruyorum he alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile kız pazar günü dışarı çıkın gezin be kocişlerinizle hadi ben 40 diye benimki çıkarmıyo dışarı siz niden gezmiyosunuz bakımalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ay keşke yaa..inşallah başı çekte hepbirlikte gelelim arkandan madem...
biz çıkıcaz cnm ama bi kahvaltı etmedik daha:))

ama ama bennn çalışıyorum mafoldumben

kızlar merhaba.... ayyy cok yorucu bir hafta sonu geçiriyorum sormayın gitsin nete girmeye bile vaktim olmadı... birazdan da düğüne gidicem inşallah akşam bir işim olmaz ayol özledim sizi.... var mı gelişme biri bana 2 günlük özet geçsin yahuuu.....

ama ama bennn çalışıyorum mafoldumben

oyy gel öpim kısssŞenizbende salı başlıcam naparsın işteboshayallersmile

kızlar ben kalkıyom artık...bu oda sogum biraz buranınkini yakmadım akşam...gidiç çay koyam..sonrada kocişi ekmek almaya yollayım kalksın iyi yattı herif..
kaçtım şimdilik..sagolun sohbet için sizi seviyorum...ay keşke hep evde olsam bi süre ama:)hep oluncada sıkılıyom çünkü.hadi hoşçakalınnnkaydirigubbakcemile4

kızlar merhaba.... ayyy cok yorucu bir hafta sonu geçiriyorum sormayın gitsin nete girmeye bile vaktim olmadı... birazdan da düğüne gidicem inşallah akşam bir işim olmaz ayol özledim sizi.... var mı gelişme biri bana 2 günlük özet geçsin yahuuu.....

hoşgeldin canım ohh kurtları dökcen gene desene:)))
özet mözet yokk akşam dersini çalışırsın okursun:oklava:

Back
X