Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yok cnm daha bellı degıl daha ucuncu ayımıza yenı gırdık sayılır 4 bellı olur bu ayın 25 doktora gıdecem ıkılı test ıcın belkı ozaman der belkı

işşallah saglıklı hamilelik geçirirsin canım benim hevesim kursagımda aldı açıklıga baktır sakın unutma içim yanıyo halen içm senağlamasenağlamasenağlama

semracım konuşmuyosun canım sende katıl muhabbete istersen
yatırdınmı oğluşunu canım gerçi bu saate kalırmı desene :))

semracım konuşmuyosun canım sende katıl muhabbete istersen
yatırdınmı oğluşunu canım gerçi bu saate kalırmı desene :))

oğluşum çoktan uyudu bugünkü anlattığım olaya kafam takıldı halende birşey gelmiyo birden kesildi onu araştırıyorum canım aradada size bakıyorum

allahım bana bir daha şans verirmi bilmiyorum çünkü çok zor hamile kalıyorum pko var bende allahım duysun sesimide bana tez zamanda tekrar versin bugüm mobilya magazasına gittik eşimle bebek mobilya yerine girdik eşim boşver dedi girme ben iyiyim dedim gel bakalım dedim girdik baktık herşet okadar güzelkiydi bir rüya dersiniz geziniyoduk benim istedigim gibi benbeyaz bir mobilya vardı baktım aklıma mercimegim geldi elimi karnıma götürdüm bir elim karnımda bir elim beşikte dedim içimden yavrum dursaydın sana bunu alırdım dedim eşim arkamda beni görmüyo agladıgımı koşarak çıktım ordan aglayarak eşim sevtun dedi dedim dayanamıyorum ordan biri demezmi ne oldu bişeymi oldu diye eşimde demiş bebegimizi kaybetti ondan bişey yok dedi aglayarak dışarı çıktım millet öyle bakıyo dışarı çıktım eşim koşarak yanıma geldi dedi sen yeterki sag saglim dogur sana söz kaç para olursa olsun alıcam diye teselli etti ben ona aglamıyorum diyemedim özledim çok özledim onu diyemedim allahım halime acıda tez zamanda gene nasip et sag saglim yoksam kafayi yicam allahım affetsin:çok üzgünüm::a015:

maşallah kız gerçekten kocaman olmuş
ikizmi yoksam :))

olabilir canım olmazsa kan sayımı yaptır sen

pelinim iyi geceler tatlım çok öpüyorum seni :gitme:

kaydirigubbakcemile5 yok cnm utrasonda tek gozuktu bızım mercımek ama ıste onceden tonbıs olunca boyle oluyor gobek bebek karısımı ıste anlayın :1:

hosbuldukk canımm ben daha yenı uyeyım tedavıye basladıktan sonra uye oldumm sımdıde beklıyrzz artıkk hyırlısı sız napıyosnz kızlarr tedavı goren varmı???

canım tedavi şeklin ney aşılama ,tüp
hayırlısı olsun inşallah bebişin gelir sana
nekadardır bebek istiyosun canım

allahım bana bir daha şans verirmi bilmiyorum çünkü çok zor hamile kalıyorum pko var bende allahım duysun sesimide bana tez zamanda tekrar versin bugüm mobilya magazasına gittik eşimle bebek mobilya yerine girdik eşim boşver dedi girme ben iyiyim dedim gel bakalım dedim girdik baktık herşet okadar güzelkiydi bir rüya dersiniz geziniyoduk benim istedigim gibi benbeyaz bir mobilya vardı baktım aklıma mercimegim geldi elimi karnıma götürdüm bir elim karnımda bir elim beşikte dedim içimden yavrum dursaydın sana bunu alırdım dedim eşim arkamda beni görmüyo agladıgımı koşarak çıktım ordan aglayarak eşim sevtun dedi dedim dayanamıyorum ordan biri demezmi ne oldu bişeymi oldu diye eşimde demiş bebegimizi kaybetti ondan bişey yok dedi aglayarak dışarı çıktım millet öyle bakıyo dışarı çıktım eşim koşarak yanıma geldi dedi sen yeterki sag saglim dogur sana söz kaç para olursa olsun alıcam diye teselli etti ben ona aglamıyorum diyemedim özledim çok özledim onu diyemedim allahım halime acıda tez zamanda gene nasip et sag saglim yoksam kafayi yicam allahım affetsin:çok üzgünüm::a015:

canım bozma moralini rabbim tez zamanda sevindirir seni

Back
X