ben çamasırla ilgili her türlü işten nefret ederim...kız ben çok severim katlamayı sevabıma gelemde yardım eden sana ni dersin:teselli::teselli::teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çamasırla ilgili her türlü işten nefret ederim...kız ben çok severim katlamayı sevabıma gelemde yardım eden sana ni dersin:teselli::teselli::teselli:
ben de bakıyom ona.... kaydirigubbakcemile3
benimde en nefret ettim iş çamaşır katlamak ve yerlerine kaldırmak
bulaşık makinasını yerleştirmekde hoşuma gitmez pek
sevtunum izleme kız gece korkulu rüya görcen hee
ben çamasırla ilgili her türlü işten nefret ederim...
tuğçem ay nen öyle star baya reyting aldı
ya buarada osamanımı izliyemedim off noldu özet geçsene bii
yaaa kızzz ne ağladı ne ağladım anlatamam... yengesi getirdi osmancığı işte anası cezaevi arabasına binerken daha başta film koptu bende zaten... sonra ali carolin e gitti neden böyle yaptın biz böyle mi konuştuk dedi o sarı çıyan da karın sana boşanma davası açsın ben de şikayetimi geri çekeyim dedi.... tabiii emile kabul etmedi en sonunda boşanmıcam senden dedi aferim gururlu kadın... benden boşanıp onla evlenemiyeceksin dedi... ayrıca berrin aliyle birlikte bir avukata gitt annesine avukat tutmak için bu diğer siyasi grup avukatlık bürosunun önüne bomba koydu... berrin arkadaşı da okulda hakan a ali yaralanmış ama yanıonda bir kadın varmış o ölmüş dedi... berrin ölmez ama heralde baş karakterlerden biri hem o ölürse osmana kim bakcak... böyle işte biraz karışık oldu ama özet geçtim baya heralde....
kızzz öyle deme kızzz çocuk süper hem çok tatlı hem de çok güzel rol yapıyo... ben onu görünçe ağlamaya başlıyom zaten... Allah bize de öyle sevimli evlatlar nasip etsin inşallah.....
canlarım ben çıkmak zorundayım eşim kalk diyo:mymeka::mymeka: sabah allah nasip ederse girerim işşllah işler biterse tabesenağlamasenağlama size iyi muhabbetler ballarım çıkmak istemiyorum ama malesef kızgım bakıyo gene banakız birdaha uyku hapı alıyımda icabına bakıyım herüfümün ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:
aminnn canımm..ay yanlış anlama sakın kıs ben hiç izlemedigim için konuyu bilmiyom..osmancık diyonuz ya ona gülüyom ben:))