• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tuğçem ay nen öyle star baya reyting aldı
ya buarada osamanımı izliyemedim off noldu özet geçsene bii

benimde en nefret ettim iş çamaşır katlamak ve yerlerine kaldırmak
bulaşık makinasını yerleştirmekde hoşuma gitmez pek

eşime bende geçen dedi sana bir yardımcı alalım canım yorulma dedi anladınız siz onu :roflol::roflol::roflol::roflol: ben seni ne yaparım dedim ozaman :roflol::roflol::roflol:

sevtun gel anam katla kıss.beyazları da asıver cnm bol bol dua ederim:)))
ebrarım aynen cnm ya bulaşık makineye dizmek de çıkarmakda sinirimi bozuyo heeee.

tuğçem ay nen öyle star baya reyting aldı
ya buarada osamanımı izliyemedim off noldu özet geçsene bii

yaaa kızzz ne ağladı ne ağladım anlatamam... yengesi getirdi osmancığı işte anası cezaevi arabasına binerken daha başta film koptu bende zaten... sonra ali carolin e gitti neden böyle yaptın biz böyle mi konuştuk dedi o sarı çıyan da karın sana boşanma davası açsın ben de şikayetimi geri çekeyim dedi.... tabiii emile kabul etmedi en sonunda boşanmıcam senden dedi aferim gururlu kadın... benden boşanıp onla evlenemiyeceksin dedi... ayrıca berrin aliyle birlikte bir avukata gitt annesine avukat tutmak için bu diğer siyasi grup avukatlık bürosunun önüne bomba koydu... berrin arkadaşı da okulda hakan a ali yaralanmış ama yanıonda bir kadın varmış o ölmüş dedi... berrin ölmez ama heralde baş karakterlerden biri hem o ölürse osmana kim bakcak... böyle işte biraz karışık oldu ama özet geçtim baya heralde....

yaaa kızzz ne ağladı ne ağladım anlatamam... yengesi getirdi osmancığı işte anası cezaevi arabasına binerken daha başta film koptu bende zaten... sonra ali carolin e gitti neden böyle yaptın biz böyle mi konuştuk dedi o sarı çıyan da karın sana boşanma davası açsın ben de şikayetimi geri çekeyim dedi.... tabiii emile kabul etmedi en sonunda boşanmıcam senden dedi aferim gururlu kadın... benden boşanıp onla evlenemiyeceksin dedi... ayrıca berrin aliyle birlikte bir avukata gitt annesine avukat tutmak için bu diğer siyasi grup avukatlık bürosunun önüne bomba koydu... berrin arkadaşı da okulda hakan a ali yaralanmış ama yanıonda bir kadın varmış o ölmüş dedi... berrin ölmez ama heralde baş karakterlerden biri hem o ölürse osmana kim bakcak... böyle işte biraz karışık oldu ama özet geçtim baya heralde....

:roflol: bi osmancıktır gidiyo kıslar güldürdünüz beni hee:))

kızzz öyle deme kızzz çocuk süper hem çok tatlı hem de çok güzel rol yapıyo... ben onu görünçe ağlamaya başlıyom zaten... Allah bize de öyle sevimli evlatlar nasip etsin inşallah.....

tuğçemya baya şey olmuş oy kıyamam osmanıma ya o yengeyi varya pataklamak istiyuorum ne fena bir insan gerzek bee
saol kuzum tekrarını verir inşallah ağzına sağlık balım

kızzz öyle deme kızzz çocuk süper hem çok tatlı hem de çok güzel rol yapıyo... ben onu görünçe ağlamaya başlıyom zaten... Allah bize de öyle sevimli evlatlar nasip etsin inşallah.....

aminnn canımm..ay yanlış anlama sakın kıs ben hiç izlemedigim için konuyu bilmiyom..osmancık diyonuz ya ona gülüyom ben:))

canlarım ben çıkmak zorundayım eşim kalk diyo:mymeka::mymeka: sabah allah nasip ederse girerim işşllah işler biterse tabesenağlamasenağlama size iyi muhabbetler ballarım çıkmak istemiyorum ama malesef kızgım bakıyo gene bana:kızgın::kızgın::kızgın: kız birdaha uyku hapı alıyımda icabına bakıyım herüfümün ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:

kız netten izleyiver ben öyle yapıyom kaçırdığım zaman... bende dizi bol olunça... çarşamba hariç her geçe var bir dizim....bazen de çakışıyo:roflol:

tuğçem ya bende görür görmez zırlıyorum eşimde dalga geçiyo benimle
na tatlı konuşuyo bal ağzını yesinler onun

canlarım ben çıkmak zorundayım eşim kalk diyo:mymeka::mymeka: sabah allah nasip ederse girerim işşllah işler biterse tabesenağlamasenağlama size iyi muhabbetler ballarım çıkmak istemiyorum ama malesef kızgım bakıyo gene bana:kızgın::kızgın::kızgın: kız birdaha uyku hapı alıyımda icabına bakıyım herüfümün ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:

tmm cnm git kızdırma herüfünü:))
yarın uyku hapı içirip gel:)hadi iyi geceler delüş.

aminnn canımm..ay yanlış anlama sakın kıs ben hiç izlemedigim için konuyu bilmiyom..osmancık diyonuz ya ona gülüyom ben:))

biliyom kızzz ne yanlış anlıyiim delüüüü.... osmancık bizim herşeyimiz heeeee.....kaydirigubbakcemile3 onu böyle al bağrına bas o kadar datlu velet....

Back
X