• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

herkese selam kızlaropuyorumnanaktan

dün duamı okuyan ve duama amin diyen herkese tekrardan teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkesten opuyorumnanaktan
dün gece gelicem diye cıktım gelemedim eşim rahatsızlandı ateşi yükseledi onunla ilgilendim bırakmadıda zaten gelemediyim için kusuruma bakmayın kızlar olumunekankayizsmile

canım senden de allah razı olsun, rabbim dualarımızı kabul etsin.
çok geçmişolsun.

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!

AMİNNNNNNNNNNNN
YÜREĞİNE SAĞLIK KUZUM
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar
semacım merhaba nasılsın görüşemedik epeydir

herkese selam kızlaropuyorumnanaktan

dün duamı okuyan ve duama amin diyen herkese tekrardan teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkesten opuyorumnanaktan
dün gece gelicem diye cıktım gelemedim eşim rahatsızlandı ateşi yükseledi onunla ilgilendim bırakmadıda zaten gelemediyim için kusuruma bakmayın kızlar olumunekankayizsmile
aleynam geçmiş olsun canım eşine benimki de hasta sorma salgın var galiba yine....

hayırlı cumalar canlarım allahım bütün etigimiz duaları kabul eder işşallah rabbim elerimi açtım bu mubarek günde sana sıgındım sen istersen ol dersen olur bana eyüp sabrı verde acım biraz dinsin allahım benim gibi bebek bekleyen arkadaşlara tez zamanda tattır rabbim boynumuzu bükük bırakmamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bebeklerimize hamile kalalım gene tekmelerini yaşayalım onu hissedip sevinelim rabbim hiç 29 haftanın üstüne çıkmadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben benden çok seviyodunki aldın yanıma bir dogurdugumu görsem sag saglim söz sana bir çocugu giydiricem sevindiricem hep sana herzaman gibi secdede şükredicem bana bu saglıklı bebekleri verdigin için dicam sana eşlerimizin yüzleri gülsün arkadaşlarda bana katılırlar belki ama biz kendimizden vazgeçtik tek eşlerimiz mutlu olsum evlatlarını alsınlar kucaklarına diyelim yaradanım verdi bak muradımız oldu deyip kucaklarına verelim bizlerle grur duysunlar bazı dengesizlerde utansın kafamız dik gögüsümüzü gere gere artık çıkalım dışarı hep dışarı çıkıpta laf sokarlarmı acaba bana gene bişey derlermi diye korkmayalım allahım sen büyüksün o duyguyu yaşatırsın alahım bize sana hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olarak yetiştirelim allahım sen herşeye kadırsin bu mubarek cuma günü dualarımızı kabul etmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aminnnnnn sevtunum

selam canım arkadaşlarım
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
aleyküm selam ebrarım senin de Cuman mübarek olsun balım....

Samyelim kaçta çıkıcak sonucun canım
hayırlı haber alıcaksın inşallah
buarada evde test yaptınmı?

esselam canlar cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
hastalara şifalar dertli kullarına devalar versin
peygamberi efendimiz ahirette şefaatçimiz olsun dualrımız kabul olsun inşlhhh tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

AMİN

slm kızlar
slm canım nasılsın?
aleynam geçmiş olsun canım eşine benimki de hasta sorma salgın var galiba yine....

Aminnnnnn sevtunum

aleyküm selam ebrarım senin de cuman mübarek olsun balım....

saol bitanem seninde
ya dün gece konuşamadık pc beni deli etti üzüdüm yaa

peygamberi efendimiz ahirette şefaatçimiz olsun dualrımız kabul olsun inşlhhh tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

AMİN

vealeykümselam kuzu
amin diyorum canı gönülden
nasılsın ayşenim

slm kızlar
selam canım....

AMİN
a.s. aysenim... aminnnn Allah Razı olsun canım....

slm canım nasılsın?

saol bitanem seninde
ya dün gece konuşamadık pc beni deli etti üzüdüm yaa
üzülme kuzu olur arada böyle şeyler başın nasıl oldu???

buarada KARDELOŞ çatlatmayı vurmuşsun
inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur şu mübarek ezanların hürmetine

tuğçem sorma yaa başım sabah kalktım yine ağrıyodu
şimdi biraz daha iyi
ya adet oldumya tam sökülemedi az az oluyo onun etkisi galiba kuzum

vealeykümselam kuzu
amin diyorum canı gönülden
nasılsın ayşenim

iyiyim canımcım ne olsun bugün yine boğazlarım şiş uyandım ıhlamur içiyorum
sabahtan beri yeni oturdum cumaya kadar bitirim kuran okuyim dedim ama sadece cuma suresini yetiştirdim

sen nasılsın canımcım

tuğçem sorma yaa başım sabah kalktım yine ağrıyodu
şimdi biraz daha iyi
ya adet oldumya tam sökülemedi az az oluyo onun etkisi galiba kuzum
olabilir kuzum onun sıkıntısından... papatya çayı iç kuzum bir de maydanoz ye doğal söktürücü benim de bazen oluyor ertesi güne söküyorum hemen aklında olsun....

Back
X