- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
tabi canım kürtaj olmasın hemen bencede beklesin biraz daha
dr çok umutsuz konuşmuş,kız perişan olmuş yaa,değerine bqakılmış.10.000,bu nasıl sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi canım kürtaj olmasın hemen bencede beklesin biraz daha
dr çok umutsuz konuşmuş,kız perişan olmuş yaa,değerine bqakılmış.10.000,bu nasıl sizce
Selamnaleyküm arkadaşlar bende sizdenim
kız kardelen selam verdim niye almadın kızzzzdeğeri iyi görünüyo ama aman doktora bakmasın ya.valla ben artık hiç etkilenmiyorum onların söylediklerinden.hiç belli olmaz niye hemen bozmuş moralini beklesin biraz daha kalbini de ferah tutsun
selamnaleyküm arkadaşlar bende sizdenim
kız kardelen selam verdim niye almadın kızzzz
aleyküm selam hoşgeldin canım
[ı][/ı]benim sorunum hamile olamamak allah hepimize yardım etsin inş. Dualarımız kabul olur
canım görmedim pardon merhaba nasılsıneyvahedigeldismile
Samyeli hakkında hayırlısı olsun inşallah canım mesajını gördüm.Ne zaman netleşicek durumun
kardelencım 6 haftada başlıyo kalp atışları benimki geç döllendigi için 8 haftayı geçmişti galıba sakın aldırmasın bana baktıgında dedi kese var kordonu görünüyo altan muayene ettirmedim üsten baktı anlıcagın başka doktora gitsin kürtajda normalde 8 haftalıkken kesin kalp atışı başlıyo eltimin yengesininki öyle oldu 8 haftalıkken baktı doktor demiş kalp atışı yok alıcaz ama onlar 2 dokota göründüler aldırmadılar hemen yardım ettiysem ne mutlu ban ben çıkıyorum eşim geldi yemek hazırlıcam sonra görüşürüz beni özleyimn anacım özlemeyeni döverim ha:mymeka::mymeka:işte okadar:roflol::roflol::roflol:
selam kardelencim,naber canım?
tosti,nerelerdeydin kuzu?kayboldun sen.
tuğçecim,tenefüse mi çıktınnnnn?
Allah kabul eder inşallah canım..senden de razı olsun Allah...öptüm cnm.opuyorumnanaktanherkese selam kızlaropuyorumnanaktan
dün duamı okuyan ve duama amin diyen herkese tekrardan teşekkür ederim ALLAH razı olsun herkesten opuyorumnanaktan
dün gece gelicem diye cıktım gelemedim eşim rahatsızlandı ateşi yükseledi onunla ilgilendim bırakmadıda zaten gelemediyim için kusuruma bakmayın kızlar olumunekankayizsmile
aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:hayırlı cumalar canlarım allahım bütün etigimiz duaları kabul eder işşallah rabbim elerimi açtım bu mubarek günde sana sıgındım sen istersen ol dersen olur bana eyüp sabrı verde acım biraz dinsin allahım benim gibi bebek bekleyen arkadaşlara tez zamanda tattır rabbim boynumuzu bükük bırakmamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bebeklerimize hamile kalalım gene tekmelerini yaşayalım onu hissedip sevinelim rabbim hiç 29 haftanın üstüne çıkmadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben benden çok seviyodunki aldın yanıma bir dogurdugumu görsem sag saglim söz sana bir çocugu giydiricem sevindiricem hep sana herzaman gibi secdede şükredicem bana bu saglıklı bebekleri verdigin için dicam sana eşlerimizin yüzleri gülsün arkadaşlarda bana katılırlar belki ama biz kendimizden vazgeçtik tek eşlerimiz mutlu olsum evlatlarını alsınlar kucaklarına diyelim yaradanım verdi bak muradımız oldu deyip kucaklarına verelim bizlerle grur duysunlar bazı dengesizlerde utansın kafamız dik gögüsümüzü gere gere artık çıkalım dışarı hep dışarı çıkıpta laf sokarlarmı acaba bana gene bişey derlermi diye korkmayalım allahım sen büyüksün o duyguyu yaşatırsın alahım bize sana hayırlı kul peygamber efendimize hayırlı ümmet olarak yetiştirelim allahım sen herşeye kadırsin bu mubarek cuma günü dualarımızı kabul etmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
amin tugçemmŞenizYa Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu Yüce Peygamberi bize şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamızı kabul et.Şu mübarek Cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et. İsteyen, sana el açan, gözyaşlarıyla yalvaran cümle Müslümanlara katından hayırlı bir evlat nasip et Ya Rabbim!!!AMİİİİNNNNN!!!!!!!!
sagol kuzum seninde..geç oluyo biraz ama napim gündüz yokum kiboshayallersmileselam canım arkadaşlarım
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
a.selam cnm..amin seninde:Saruboceq:Şenizesselam canlar cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
hastalara şifalar dertli kullarına devalar versin
peygamberi efendimiz ahirette şefaatçimiz olsun dualrımız kabul olsun inşlhhh tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
AMİN
çok sagol ayşencim yaa çok iyisin..ALLAH razı olsun canımŞenizaminn canımcım
nasılsın
bu arada listedeki kızların hepsinin adını bi kağıda yazdım her okuyuşumda isimlerinizi sayarak dua ediyorum rabbim kabul etsin inşlhhh
müminin mümine etiği dua kabul olurmuş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
he kıs yollarda kaldık ama çabuk atlattık şükür eve yakındık:))kardeloşum yumoşunu çatlatmşsın hadi hayırlısıyla bebişin gelsin inş,stres yapma sen boşver başkaların dediğini flan
eboşum geçmiş olsun başın ağrıyormuş
boncukum kardeşin fizik tedaviye başlamış,Rabbim şifa versin cnm okula başlar iyileşince sıkıntı yapmasın
derinim yolda kalmışsınız kuzu akşam akşam,geçmiş olsun
aleynamın duasına yürekten amin diyorum Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin
tugcem dersler nasıl gidiyor kuzu
semracım oğluşun rahatsizmış geçmiş olsun,şifa versin Rabbim
ayşenim bu arada ben dün filmden sonra hemen çıkmak zorunda kaldım eşim geç kalıyordu, aşılamayı soramadım tam çıktığmda aklıma geldi ama haftaya sorucam nasipse bende aralıkta düşünüyorum orda yaptırıcam ama klomenle inş
halem hastaymış geçmiş olsun bu arada
birsencim test 20sinde mi yaptıırıcan nasipsee...
sevtunum,flancım,samyeli,kardelen49,hayalim,afedim kızlar sizler nasılsınız?
ya kızlar unuttuğm varsa kusura bakmayın ne olur
bu arada beni merak ettiğiniz için hepinize tşk ederima.s.
ayy sizin durum bizden kötüymüş kıss..ay bende hep onu düşündüm zaten trafigi tıkayacaz şimdi dedim gidemezsek..ama kurtulduk:))hayırlı cumalar olsun Rabbim mübarek günler hatırına herkesin duasını kabul etsin inşallah:Saruboceq:boncuk canım okuduğum kadarıyla tüpün biri tamamen açık diğeri hafif tıkalı bu iyi bir sonuç diye düşünüyorum inşallah çatlatma iğnesi de sonuç verir canım yanlış hatırlamıyorsanm tugcal demişti sanırım olacak olduktan sonra tek tüp de yetiyor tıkalı tüpler de açılabiliyor iyi düşünelim iyi olsun tatlım:1hug:ebrar başının ağrısı nasıl oldu canım?iyi misin şimdi biraz?zaten tuttumu delirtiyor o ağrı benimkide ilaç almadan geçmez:1no2:bu arada duayı karalaştırdınız herhalde tek gün olacak nasıl olsa okuyoruz iki katını okuruz aynı gün iki kişi için okunur hem perşembe günü de iyi olur bana uyar verirseniz seve seve okurum tatlımyerimsenibenhayalciğim kür uygulayıp ardından film çektirecekmişsin canım inşallah şifa olur gülüm:Saruboceq:Allah dualarınızı da şimdiden kabul etsin ablanada çok geçmiş olsun yardımcı ol bari de kadıncağız atlatsın bir an önce zaten çoluk çocuk yemek ev derken haşat olmuştur o şimdi biraz toparlansın barikaydirigubbakcemile5mızmız kanaman olmuş geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir benim de olmuştu da dr 15 gün yatacaksın demişti şükür kurtarmıştık bol bol dinlen yorma kendinia.skayınvaliden ne yaptı gittiği yerde kalacak yeri var mıydı bari?bu modeller böyle oluyor galiba bizimkilerde hiç geçinemez oldular bir olay da bizden patlak vermez umarımakannehirsamyeli iyi sonuçlarını bekliyoruz inşallah canım:Saruboceq:tosti ben yeniyim burada hoşgeldin tanışmış olalımvereliniortakderinciğim ilaç baş dönmesi yapmış acaba geçer mi ki zamanla?umarım geçer de seni fazla rahatsız etmez baş dönmesi çok kötü benim aniden tansiyonum düşünce yada yükselince olur dünya dönüyor zannederim:bbo:akşam ne yaptınız bacım ya biz de de ramazanda oldu öyle açlığıma mı yanayım başıma ağrılar girdi ona mı yanayım bizim yüzümüzden trafik tıkandı ona mı yanayım benzinlik uzak mı?babamı çağıdık da adamcağız bir bidon mazot getirmişti bir görseydin halimizifisfisfisaleyna canım Allah dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda muradına erersin inşallah hem sen hem de isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı evlat sahibi olurlar inşallah yürekten amin gülüm :Saruboceq:queen bee hoşgeldin canım hemşeriymişiz ben de kayseriliyim sen neresindensin?genelde kayserinin yerlileri birbirini tanır belki de tanıdık çıkarızyerimsenibenkardelenciğim mümkün olduğunca uzak kalmaya çalış sorunlardan sen hassas bir dönemdesin mümkün olduğunca rahat olman gerekiyor gerçi bana hep tam tersi oluyor biri gelip bir şey anlatıyor mümkün olduğunca yorumsuz kalmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorsa dönüp dolaşıp olayın tam ortasında buluyorum kendimi anlamıyorum kikafamçokkarıştıbu arada umarım iğne bu ay iyi bir sonuç verir önemli olan bu şu andaboshayallersmileturkuaz canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım inşallah güzel haberlerle gelirsin yakında:Saruboceq:bu arada bursaya ve bursalı arkadaşlara çok geçmiş olsun aysen tugcal günaydınlar aleyna boncuk size de hayırlı cumalar kendimce atlamamaya çalıştım kusurum olduysa affolaopuyorumnanaktan
canım yaaa...inşallah bi dahakine sonuna kadar gitmek nasip olur..sıkma canını samyelim..kızlar moralim çok bozuk...
değerim 23 den 9 a düşmüş....
ben kalp atışı kaçıncı haftada oluyo hiç bilmiyom cnm ama bencede başka b doktorada görünsün.hemen kürtaj olmasın Allah korusun...doktor hatalarını görüyoruz...çok selamımı da söyle mavişekızlar size bir sorum var,kalp atışı kaçıncı haftada duyulur,nete yazdım ama sizden yaşanmış bilgi almak istiyorum.
sebebine gelince,mavi dr a gelmiş,7,haftada satla beraber ve dr kalp atışı yok,haftaya kürtaja hazırlıklı ol demiş,geç döllenme olabilir ama o çok düşük bi ihtimal demiş,kız napcanı şaşırmış durumda.
kuzu ev tasıdık tataıl yaptık netıde yenı bagdattık anca gelebıldım sen nasılsın
peki sonra duydular mı kalp atışını?