• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım öyle neyse bende kaçar iş yapıyorumda arada gelip bakıyorum kendine iyi bak canım

ben geldim biraz geç geldim çünkü bir sürü misafirim var eşimin ne işi bitiyor ne toplantıları kafam kazan gibi oldu inanınki şimdi azıcık rahatladım da yazayım dedim nasısınız?a.s.sevtuncuğum grip olmuşsun tatlım annenlerde üşüttün mü acaba?mümkün olduğunca sıcak tutman lazım senin şimdi lohusaya soğuk iyi gelmez boshayallersmilebu arada yine üzgün gördüm seni hasta olacaksın sevtun bak daha Allah nasip ederse hayırlı evlatların olacak ama senin sağlıklı olman bir an önce toparlanman lazım ki onlara annelik yapabilesin en azından bunu düşün bu düşünce belki toparlanmana yardımcı olur tatlım:1hug:afed sormuşsun canım sağol deneyeceğim aldım ama çok kötü kokuyor gerçekten hiç içmesem mi acaba?:uhm:nanelişeker geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımkaydirigubbakcemile5kardelen canım mavinin durumuna canım sıkıldı hamilelik yaşamama rağmen çok küçüktüm o zaman ve tecrübesizdim bir de 13 sene geçti üzerinden net bir şey söyleyemiyorum ama arkadaşların yazdıklarına göre başka bir dr.daha gösterse mi ki acaba?haber alırsan yine yaz olur mu canım?hep merak ediyoruzbilmiyorumkismile ks6734 hoşgeldin canıma.s.derin iyiyim canım sağolasın elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorumyerimsenibenderdanur hastaymışsın neyin var?çok geçmiş olsuna.s.ebrar bana da yazmışsın gördüm canım Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi okurum sana da bildiririm opuyorumnanaktan

öyle kardeşim allahım herkeze sabır metanet versin ne deyim kızlar benim kırkım 31 ekimde çıkıyo acaba biraz beklesemmi yoksa bıraksammı benim doktor yaşımı sordu bende dedim 30 ozaman hem dedi korunma hemde kilo ver biraz dedi ne yapayım kafam karıştı he diyorum hem bırak hemde ocaga kadar düşünme akıl verin ne olur herkez diyoki zaten zor hamile kalıyosun rahim temizlendi bak tez kalırsın düşügün bir ayagı içerde diyolar eşimde istiyo ben ne yapıcam kafam çok karışık ya istiyorum acımı unuturum diye istemiyorum gene acı çekerim diye kız ne yapıcam ben ya offffffffbilmiyorumkismile:çok üzgünüm:senağlama
canım eğer fikrimi soruyosan sadece 1 ay mola ver
adetini olduktan sonra korunmayı bırakırsın canım biliyosun rahimin toparlanması gerek tabi yinede sen bilirsin
slm kızlar nasılsınız yenı bırseyler varmı
benım cnm sıkkın of cok sıkıldım artık su bebek meselesınden
canım hayırdır niye sıkıldın yapma böyle herşey güzel olucak bence ben inanıyorumki kafan biraz rahatlasa gelicek minişin
selam kızlar,anladığım kadrıyla mavi kalp atışlarını duyamamış biraz daha bekle cnm bence belli olmuyor bu duurmlar,inş haftaya duyacaksın pıtpıtları...
herkese iyi hafta sonları,iyi eglenceler
tutiş nerdesin sen balım iştemisin?
sanada iyi haftasonları kuzum öptümm
slm kızlar nasılsınız
selam canım nerelerdesin bakalım?
kız sadece ben varım kimse yok millet bi geliyo bi kayboluyo herkes bugün iş yapıyo heral
sorma yaa ne işler yaptım ben bugün
evimi temizledim turşu kurdum
sonra pancarları haşladım yarında onun turşusunu yapıcam
şimdi biber közlüyorum fırında yakarsam yandım ama öyle işte bayanssulusmile
ben geldim biraz geç geldim çünkü bir sürü misafirim var eşimin ne işi bitiyor ne toplantıları kafam kazan gibi oldu inanınki şimdi azıcık rahatladım da yazayım dedim nasısınız?a.s.sevtuncuğum grip olmuşsun tatlım annenlerde üşüttün mü acaba?mümkün olduğunca sıcak tutman lazım senin şimdi lohusaya soğuk iyi gelmez boshayallersmilebu arada yine üzgün gördüm seni hasta olacaksın sevtun bak daha Allah nasip ederse hayırlı evlatların olacak ama senin sağlıklı olman bir an önce toparlanman lazım ki onlara annelik yapabilesin en azından bunu düşün bu düşünce belki toparlanmana yardımcı olur tatlım:1hug:afed sormuşsun canım sağol deneyeceğim aldım ama çok kötü kokuyor gerçekten hiç içmesem mi acaba?:uhm:nanelişeker geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarımkaydirigubbakcemile5kardelen canım mavinin durumuna canım sıkıldı hamilelik yaşamama rağmen çok küçüktüm o zaman ve tecrübesizdim bir de 13 sene geçti üzerinden net bir şey söyleyemiyorum ama arkadaşların yazdıklarına göre başka bir dr.daha gösterse mi ki acaba?haber alırsan yine yaz olur mu canım?hep merak ediyoruzbilmiyorumkismile ks6734 hoşgeldin canıma.s.derin iyiyim canım sağolasın elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorumyerimsenibenderdanur hastaymışsın neyin var?çok geçmiş olsuna.s.ebrar bana da yazmışsın gördüm canım Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi okurum sana da bildiririm opuyorumnanaktan

canım yazdım sanada evet nezaman uygun olursan okursun
nasılsın buarada?demek seninde misafirler var
allah kolaylık versin canım öptümmopuyorumnanaktan

MAVİŞİMİ çok merak ediyorum yaa inşallah güzel haber almıştır doktordan
offf hiçbişey yolunda gitmiyoya illa sorun çıkıyo iş hamile kalmaylada bitmiyoki
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20
BONCUK............20
KARDELEN.........20
TUĞÇE................20
HALE...................20
ALEYNA..............20
AFED...................20
AYŞEN.................20
SAMYELİ..............20
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20
NANELİŞKR..........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT..................20
MAVİŞ..................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20
BONCUK...............20
KARDELEN...........20
TUĞÇE.................20
HALE....................20
ALEYNA................20
AFED....................20
AYŞEN..................20
SAMYELİ...............20
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20
NANELİŞKR...........20
LEYLA..................10
FLAN.....................10
BULUT...................20
BİRSEN.................13
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

ebrarım sag ol cevap verdigin için bende öyle düşünüyorum adet oluyum en azından bilirim gönüm geçti anlarım hamile oldugumu canım allah razı olsun kız senle konuşunca insan deşarj oluyo canım ya kardeşligin için sagol canımsın haberin olsunolumunekankayizsmileŞenizŞeniz

ebrarım sag ol cevap verdigin için bende öyle düşünüyorum adet oluyum en azından bilirim gönüm geçti anlarım hamile oldugumu canım allah razı olsun kız senle konuşunca insan deşarj oluyo canım ya kardeşligin için sagol canımsın haberin olsunolumunekankayizsmileŞenizŞeniz

ay nedemek canım yaa herzaman yardımcı olmaya hazırım bizi bizden iyi kimse anlamaz tatlım
eniyisi öyle yap canım çünkü gerçektende rahimin toparlaması gerek sonra ikinci bir yıkım yaşama cnım olumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, Aykiz9, f_ufkum, sevtun2+

hoşgeldiniz arkadaşlar

sagolasın balım ya dedigin dogru annemlerde hasta oldun okadar soguktuki bilemem bide eve su basmış sen gözünde canlandır işteohaoldumsmileohaoldumsmile grip oldumda iyi ettim he eşim çok kızdı bana neden evi temizledin senden başka adam yoktu sanki dedi ablam var gelmez kardeşime eşi biraz sorunlu bide 9 aylık bebegi var onu bahane ediyo hoş bebegi olmasada gelmiyoduki erkek kardeşimi çok seviyorum ben ikiz gibiyizdir ablalarıma der her zaman siz bir tarafa sevtun bir tarafa diye :kedi::kedi::kedi: bizimkilerde kızar durur o benim için bir başka dogum ettim bak erkek haliyle ben çıkana kadar hastaneden eve gitmedi işini erteledi gitmedi nasıl beni eniştesiyle eve koydu ta gece gitti ablamlar gibi degil yanı birde erkek dersiniz allahım bozmasın kasımda dügünü var ozamana kadarda gelir giderim memlekete ondan sonra temizlik dip köşe sonra da allah nasip ederse bebege vesile olmak istiyorum allahım ban yardım etsin acımı dindirsin karar verdim eşimede dedim hamile kalıyım kimseye demicam :umursamaz::umursamaz: siz kardeşlerim bana yetersiniz siz onlar gibi degilsiniz adam gibi adamsınız iyiki varsınız hayatımda allah hepinizden razı olsun lohusanın duası kabul olurmuş bak DİLERİM YARADANIMDAN TEZ ZAMANDA SAGLIKLI BEBEKLER VERSİN HEPİMİZE İÇİMDEKİ BİR SES DİYOKİ BENİMLE 3 KİŞİ HAMİLE KALICAK DEMEDİ DEMEYİN ALTINCI HİSSİM ÇOK KUVVETLİDİR HABERİNİZ OLA işşallahda hamile kalırızda hepiniz altta bebeklerimizin haftası ayı yazar canı gönülden istiyorum hemde duysun rabbim sesimi :Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:

ay nedemek canım yaa herzaman yardımcı olmaya hazırım bizi bizden iyi kimse anlamaz tatlım
eniyisi öyle yap canım çünkü gerçektende rahimin toparlaması gerek sonra ikinci bir yıkım yaşama cnım olumunekankayizsmile

naber canım eşimi yolladım evde yok anam geldi şimcik yandım heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ALEYNA84 AYKIZ9 BİRSEN29 EBRAR53 HOŞ GELDİNİZ a.s.a.s.AZ TAKILIYIM ÇIKICAM YEMEGE DAVETLİYİM CANLARIM ARKADAŞ ÇAGIRDI GEL BİRAZ DEGİŞİKLİK OLUR DEDİ:1hug:

slm kk nın şekerleri napıyonuz işlerimi bitirdim biraz sonra kaynanam gelir kaçarım

ALEYNA84 AYKIZ9 BİRSEN29 EBRAR53 HOŞ GELDİNİZ a.s.a.s.AZ TAKILIYIM ÇIKICAM YEMEGE DAVETLİYİM CANLARIM ARKADAŞ ÇAGIRDI GEL BİRAZ DEGİŞİKLİK OLUR DEDİ:1hug:

ohhh sefan olsun negüzel git tabi dağıt kafanı canım
evde insan düşün düşün çıkamıyo işin içinden malesef

BABA KIYMETİ

Evliliğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle sürekli tartışıyordu. Eşi babasını istemiyor ve onun evde bir fazlalık olduğunu düşünüyordu. Tartışmalar bazen inanılmaz boyutlara ulaşıyordu. Yine böyle bir tartışma anında eşi bütün bağları kopardı ve 'Ya ben giderim, ya da baban bu evde kalmayacak' diyerek rest çekti.

Eşini kaybetmeyi göze alamazdı. Babası yüzünden çıkan tartışmalar dışında mutlu bir yuvası sevdiği ve kendini seven bir eşi ve birde çocukları vardı. Eşi için çok mücadele etmişti evliliği sırasında. Ailesini ikna etmek için çok uğraşmış ve çok sorunlarla karşılaşmıştı. Hala onu ölürcesine seviyordu. Çaresizlik içinde ne yapacağını düşündü ve kendince bir çözüm yolu buldu. Yıllar önce avcılık merakı yüzünden kendisi için yaptırdığı kulübe tipi dağ evine
götürecekti babasını. Haftada bir uğrayacak ve ihtiyacı neyse karşılayacak, böylelikle eşiyle de bu tür sorunlar yaşamayacaktı. Babasına lazım olacak bütün malzemeleri hazırladıktan sonra yatalak babasını yatağından kaldırdı ve kucakladığı gibi arabaya attı. Oğlu Can 'Baba ben de seninle gelmek istiyorum' diye ısrar edince onu da arabaya aldı ve birlikte yola koyuldular.

Karakışın tam ortalarıydı ve korkunç bir soğuk vardı. Kar ve tipi yüzünden yolu zor seçiyorlardı. Minik can sürekli babasına 'Baba nereye gidiyoruz ?' diye soruyor ama cevap alamıyordu. Öte yandan nereye götürüldüğünü anlayan yaşlı adamsa gizli gizli gözyaşı döküyor oğlu ve torununa belli etmemeye çalışıyordu. Saatler süren zorlu yolculuktan sonra dağ evine ulaştılar. Epeydir buraya gelmemişti. Baraka tipindeki dağ evi artık çürümeye yüz tutmuş, tavan akıyordu. Barakanın bir köşesini temizledi hazırladı ve
arabadan yüklendiği yatağı oraya itina ile serdi. Sonra diğer malzemeleri taşıdı. En son da babasını sırtlayarak yatağa yerleştirdi. Tipi adeta barakanın içinde hissediliyordu. Barakanın içinde fırtına vardı adeta. Çaresizlik içinde babasını izledi. Daha şimdiden üşümeye başlamıştı. Yarın yine gelir bir yorgan ve birkaç battaniye getiririm diye düşündü. Öyle üzgündü ki Dünya başına göçüyor gibiydi. O bu duygular içindeyken babası yüreğine bıçak saplanmış gibiydi. Yıllarca emek verdiği oğlu tarafından bir barakaya terk ediliyordu. Gururu incinmişti içi yanıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Minik Can ise olanlara hiçbir anlam veremiyordu. Anlamsızca ama dedesinden ayrılacak olmanın vermiş olduğu üzüntüyle sadece seyrediyordu. Artık gitme zamanıydı. Babasının yatağına eğildi yanaklarını ve ellerini defalarca öptü. Beni affet der gibi sarıldı, kokladı. Artık ikisi de kendine hakim olamıyor ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Buna mecburum der gibi baktı babasının yüzüne ve Can'ın elini tutup hızla barakayı terk etti.

Arabaya bindiler. Can yola çıktıklarında ağlamaya başladı neden dedemi o soğuk yerde bıraktın diye. Verecek hiçbir cevap bulamıyordu, annen böyle istiyor diyemiyordu. Can 'Baba sen yaşlandığında bende seni buraya mı getireceğim' diye sorunca Dünyası başına yıkıldı. O sorunun yöneltilmesiyle birlikte deliler gibi geri çevirdi arabayı. Barakaya ulaştığında 'Beni affet baba' diyerek babasının boynuna sarıldı. Baba oğul sıkı sıkı sarılmış ve çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı. Oğlu 'Baba beni affet, sana bu muameleyi yaptığım için beni affet' diye hatasını belli ediyordu.. Babası oğlunun bu sözlerine en anlamlı cevabı veriyordu...

'Geri geleceğini biliyordum yavrum. Ben babamı dağ başına atmadım ki, sen beni atasın. Beni bu dağda bırakamayacağını biliyordum....

mafoldumbenmafoldumben
ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN

Back
X