• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Slm arkadaslar.ebrara ve sizlere bir haberim var. Hamileyimm.tüp bebek sonrası allah nasip etti.simdi dualarınıza ihtiacım vr.9ay sonunda sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin rabbim. Hepimizin yardımcısı olsun

kız sen ne ara tüp bebek yaptırdın bacım,geçenlerde histeroskopi yaptırmıyo muydun sen?
bu arada çok çok tebrik ederim,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.
kaç haftalık oldunuz?

slm kızlar,bişey soracam,normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim şişerdı,şimdi yumurtlama gününden itibaren hep şiş ve ağrıyor,ne demek oluyor bu,kafam karıştı.

Slm arkadaslar.ebrara ve sizlere bir haberim var. Hamileyimm.tüp bebek sonrası allah nasip etti.simdi dualarınıza ihtiacım vr.9ay sonunda sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin rabbim. Hepimizin yardımcısı olsun

gözün aydın canım, ne güzel ne mutlu bi haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
darısı başımıza olsun inşaallah

diğer adaşım,konuşamadık senle,sende durum neydi,kusura bakma olur mu,çok kişi olunca,bazen aklımdan gidiyo malesef.

birsencim,moralini yüksek tut,değerin düşük normale göre,ama yükselmice anlamına gelmez,bu bir,bide belki aşılamada değilde,sonraki beraberlikte oluşmuştur,geç döllenmedir yani.
inş çok çabuk yükselsin o değerler.

demek ki doktor tüplerinde flan bir sorun olmaığını düşünüyor şansın fazla ozaman inşalalh en kısa zamanda hamile kalırsın

4 kez hamile kaldım ama kaybettim canım ben.Bilmiyorum bugün istemedi ama sonra ister belki düşük yapanlardanda istiyolarmış çünkü.Doğru zamanda inşallah hepimizde hayırlısıyla hamile kalalım:CüvCüv:

Back
X