Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bilmiyorum ki ebrarcığım hani ara ara olur ya bugün iyi bir günümde değilim yolun sonundaymışım gibime geliyor bilmiyorumkismile

olurmu canım yaa nedemek yolun sonu öyle düşünme herzaman ruh hali aynı olmaz geçer bitanem yeterki geçmesini iste olumunekankayizsmile

aaa evet burda yok dün vardı noluyo şimdi anlamadım ohaoldumsmile

evet kuzum görüşemedik yaa nasılsın canım

hoşbuldum canım olsun yaa sorun değil ben takıldım size
dünkardeloşada takıldım azcık
canım galiba başlıyosun tedaviye hadi hayırlısı çok sevindim canım
sagol abla amin inşallah
içimde bi korku var sonuclar kötü cıkıcak diye
tamam kuzum ozaman sen onu al diğerlerinide tuğçeye filan veririz olmadı

abla ben alırdım ama adetliyim canım

allah razı olsun hepinizden duama amin dedginiz için kız benim bir sürü işim var ev yemek filan hadi gidinde bende çıkıyım sizleri hiç bırakmam gelmiyo içimden ya hepinizde burdasınız bakıyorum yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler kız şimdi çıksam işlerimi yapsam çok iyi olucak çıkmasam kociş erken geşlicek adam size takılmaktan aç kalıcak kız birdaha işlerimi yapıp öyle giricem he zaten öyle yapcektim eşim evdeydı dedim bir bakıyım canlarıma dedi başına otuırma bak sonra kalkamıyosun işlerini bitir öyle otur dedi yoksam gene aç kalıcam dedi kız biri sesimi duysun yaw bu bbwk figürlerim neden çalışmazki size şirinlik yapıcam yapamadım he

allah razı olsun hepinizden duama amin dedginiz için kız benim bir sürü işim var ev yemek filan hadi gidinde bende çıkıyım sizleri hiç bırakmam gelmiyo içimden ya hepinizde burdasınız bakıyorum yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler kız şimdi çıksam işlerimi yapsam çok iyi olucak çıkmasam kociş erken geşlicek adam size takılmaktan aç kalıcak kız birdaha işlerimi yapıp öyle giricem he zaten öyle yapcektim eşim evdeydı dedim bir bakıyım canlarıma dedi başına otuırma bak sonra kalkamıyosun işlerini bitir öyle otur dedi yoksam gene aç kalıcam dedi kız biri sesimi duysun yaw bu bbwk figürlerim neden çalışmazki size şirinlik yapıcam yapamadım he

sevtunumm kocişi kızdırma cnm başka bi zaman sohbet ederiz inş

bilmiyorum ki ebrarcığım hani ara ara olur ya bugün iyi bir günümde değilim yolun sonundaymışım gibime geliyor bilmiyorumkismile
öyle deme ya
filan ben senin gibi olsam hiç düşünmem bir tane oglun var

dün sen beni görsen cok kötydüm sorunlar bitmiyoki rabbim beterinden korusun

eboş ablam çok şükür,sende gezmelere gittin sanırsam ohh ne güzel maşallah :)
evden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .
hani nerde,bende hepisi gitti şimdi,çok gezente bu butonlar.delikafadulden
bende var sana garez yapıp koymuylar galibama
sagol abla amin inşallah
içimde bi korku var sonuclar kötü cıkıcak diye

abla ben alırdım ama adetliyim canım

canım öyle düşünme ya niye kötü çıksın
allahın izniyle iyi olucak herşey olumunekankayizsmile

canlarım görüşürz inşaallah öpüyorum hepinizi
iş çok yoğun az çalışayım, kızmasın müdürüm :1:
sonra uğrarım gene opuyorumnanaktan

aleynacığım başlıyor musun tedaviye hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel haberler alırız senden:Saruboceq:

BİRSEN için ayetel kürsi listesi
DERİN................20bitti
BONCUK............20bitti
KARDELEN.........20bitti
TUĞÇE................20bitti
HALE...................20bitti
ALEYNA..............20bitti
AFED...................20bitti
AYŞEN.................20bitti
TURKUAZ.................20bitti
DERDA.................20
TOSTİ...................20bitti
KARDELEN49.......20bitti
TURKUAZ.............20bitti
LEYLA..................10bitti
FLAN.....................10bitti
BULUT..................20bitti
KARDELEN...........13BİTTİ
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

TURKUAZ için Ayetel kürsi listesi
DERİN...................20bitti
BONCUK...............20bitti
KARDELEN...........20BİTTİ
TUĞÇE.................20bitti
HALE....................20bitti
ALEYNA................20bitti
AFED....................20bitti
AYŞEN..................20bitti
FLAN.....................20bitti
DERDA..................20
TOSTİ....................20bitti
KARDELEN49........20bitti
NANELİŞKR...........20BİTTİ
LEYLA..................10bitti
FLAN.....................10bitti
BULUT...................20bitti
BİRSEN.................13bitti
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

Son düzenleme:
güle güle sevtun git işini yap görüşürüz sonra
benim sorun dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum işte

hamile kaldıysan tekrar kalırsın canım yakın zamnda inşallah

Back
X