Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki ebrarcığım hani ara ara olur ya bugün iyi bir günümde değilim yolun sonundaymışım gibime geliyor bilmiyorumkismile
buarada geldi katılıyorum ,teşekkür ediyorum butonu
sagol abla amin inşallahaaa evet burda yok dün vardı noluyo şimdi anlamadım ohaoldumsmile
evet kuzum görüşemedik yaa nasılsın canım
hoşbuldum canım olsun yaa sorun değil ben takıldım size
dünkardeloşada takıldım azcık
canım galiba başlıyosun tedaviye hadi hayırlısı çok sevindim canım
tamam kuzum ozaman sen onu al diğerlerinide tuğçeye filan veririz olmadı
hoşbulduk canım nasıl hissediyosun kendini anlat bakalım
ozaman yarın cuma vaktimi yapsak
ya dua senin ve birsenindi sen okumasan iyi olurdu ama herkesde adet naapsak yaa yine sıkıştık kaydirigubbakcemile3
aleykümselam canım hamd olsun bugünlerimize sen nasılsın
bizim sorun erkekte morfoloji ve hareket sorunu canım
sizin sorun ney
allah razı olsun hepinizden duama amin dedginiz için kız benim bir sürü işim var ev yemek filan hadi gidinde bende çıkıyım sizleri hiç bırakmam gelmiyo içimden ya hepinizde burdasınız bakıyorum yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler kız şimdi çıksam işlerimi yapsam çok iyi olucak çıkmasam kociş erken geşlicek adam size takılmaktan aç kalıcak kız birdaha işlerimi yapıp öyle giricem he zaten öyle yapcektim eşim evdeydı dedim bir bakıyım canlarıma dedi başına otuırma bak sonra kalkamıyosun işlerini bitir öyle otur dedi yoksam gene aç kalıcam dedi kız biri sesimi duysun yaw bu bbwk figürlerim neden çalışmazki size şirinlik yapıcam yapamadım he
öyle deme yabilmiyorum ki ebrarcığım hani ara ara olur ya bugün iyi bir günümde değilim yolun sonundaymışım gibime geliyor bilmiyorumkismile
evden ilk dün akşam çıktım kuzum dedimya tadilat var biyere çıkamamıştım iyi geldi akşamki yemek faslı .eboş ablam çok şükür,sende gezmelere gittin sanırsam ohh ne güzel maşallah :)
bende var sana garez yapıp koymuylar galibamahani nerde,bende hepisi gitti şimdi,çok gezente bu butonlar.delikafadulden
sagol abla amin inşallah
içimde bi korku var sonuclar kötü cıkıcak diye
abla ben alırdım ama adetliyim canım
kızlar kalabalığız ama benim çıkmam gerek mır mır ediyo benimki :2:
canlarım görüşürz inşaallah öpüyorum hepinizi
iş çok yoğun az çalışayım, kızmasın müdürüm
sonra uğrarım gene opuyorumnanaktan
güle güle sevtun git işini yap görüşürüz sonraallah razı olsun hepinizden duama amin dedginiz için kız benim bir sürü işim var ev yemek filan hadi gidinde bende çıkıyım sizleri hiç bırakmam gelmiyo içimden ya hepinizde burdasınız bakıyorum yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa gelmişler kız şimdi çıksam işlerimi yapsam çok iyi olucak çıkmasam kociş erken geşlicek adam size takılmaktan aç kalıcak kız birdaha işlerimi yapıp öyle giricem he zaten öyle yapcektim eşim evdeydı dedim bir bakıyım canlarıma dedi başına otuırma bak sonra kalkamıyosun işlerini bitir öyle otur dedi yoksam gene aç kalıcam dedi kız biri sesimi duysun yaw bu bbwk figürlerim neden çalışmazki size şirinlik yapıcam yapamadım he
benim sorun dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum işte