• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar birseni merak ediyorum inş. Güzel haberlerle döner

KIZ YİYEBİLİRSİN BENİM TOSTU MU :):roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hıııııııııııııııııııı anladım galiba bide böyle deneyeyim şekerim

olmuş canım,ellerine sağlık.
kızlar bende birseni bekliyorum aslında,çok uykum var,herifime kahvaltı hazırlim diye kalktıydım,geri uyumak istiyorum.

Kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam koçişim yemege gelicek kaynımlara gidecegiz pazar döneriz artık fırsat buldukca gelirim öpüyorum

Kızlar ben kaçıyorum yemek yapcam koçişim yemege gelicek kaynımlara gidecegiz pazar döneriz artık fırsat buldukca gelirim öpüyorum

güle güle,ama 1000 , kaçıranlardan biride sen olcan.ohaoldumsmile
bu arada evi size kaynın bakmıştı,geçmişten hatırladığım şeylerden biri,belki gerçekten bildiğime emin olarsın.aklinialirimsmile

herkese selam

kızlar ben bugün yokum duayada kalamıycam dr . gidiyorum kan vermeye

güzel ALLAHIM bütün evlat isteyen herkese içindede birsene ve turkuaza hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH içindede banada İNŞALLAH amin

duanıza bütün kalbimle AMİN diyorum

orası neresiymiş be,bunca yıllık profum,öyle bölüme gönderildiğini duymadıydımsempatiksalakcinni

zaten hep met ediyon kısssss:asigim:

.

kız cadııııı tam profff olamamışsın demekki benden ögrenceklerin var kaydirigubbakcemile3

kız met ediyommu kocişimi hep yakınıyom ondam diye düşünüyodum burda ama demekki met ediyomuşum :asigim:

ahhhhh eşim duysa bu sözlerimikaydirigubbakcemile3

herkese selam

kızlar ben bugün yokum duayada kalamıycam dr . gidiyorum kan vermeye

güzel ALLAHIM bütün evlat isteyen herkese içindede birsene ve turkuaza hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH içindede banada İNŞALLAH amin

duanıza bütün kalbimle AMİN diyorum

amin canım aminnnnnnnn :Saruboceq:

burdamısınız şekerler hemen gelir gelmez pc başına geldim sonuç 34.10 yükselmiş ama dr fazla umutlanma ne olacağı belli olmaz ama bu değerle sağlıklı gebeliği olanda var dedi

ben geldimmmmm nasılsınız?dua bitti ebrarcığım bilgin olsun bir geçmişi okuyup geleyima.s.

tuğçal ne çorbası yapacaksın bakem adı bile yetiyo insanın içini ısıtmaya ben çok seviyorum çorba

tarhana yaptım canım miss gibi sıcak sıcak çok hoş oldu... sabah da içtik kocişle....cokacimcoook

çok şükür geçmiş bitti he bu arada herkeze merhaba hatunlar kızlar mutfaga girdim bugün tavuk gögsü yapıcaktım yogurt tatlısı yaptım çıktım iyimi kız ben neden aklıma geliyo şunu şunu yapıcam deyipte başka şeyler yapıyorum anlamadım gitti he sizded öyle oluyomu çok merak ettim bu arada çok güzel olmuş tadı gitti benim rejim hehehhehh

gel canım bende misgibi ev tarhanası yaptım içireyim sana sıcak sıcak için ısınsın bebem yanınada kabak yemegi yaptım birde salçalı makarna var tatlı olarak yogurt çorbası salata turşu bide vişne kompostosu var bide 1 kase yogurt gelmeyin keyfime genel istek olarak yapılmıştır yemekler eşim dedi yap diye bende onları yaptım aslında başka şey aklımdaydı ama neyse işin ucunda azar yemek var demi
sevtunum maşallah bu ne hamartlık balım sağol ben de tarhana yaptım dün soğuk havalarda tek geçerim...yerimseniben

ben seviyorum bikaç işi aynı anda yapmayı.İlahiyat önlisans okuyorum ben Bide kpss için hazırlanıyorum.Bebek olmayınca başka işler yapmaya karar verdim olana kadar:kahve:
Allah kolaylık versin canım ben de kpss ye hazırlanıyorum a grubu hazırlanıyorum ama işim çok zor çoksenağlama

tugce capada ergün beyemi gittiyimi sormuşsun ama bilmiyorum yarından sonra belli olur galiba

ergun bey infertilite dr gelince bana yaz şekerim
aleynam özelden mesaj attım sana prof ergün oral infertilite alanında uzman....

slm güzeller
evli mutlu çocuklu ve uykusuzum :) nolcak halim bilmiyorum sizlerle muhabbet için gliyom ce eee demeden gidiyom kızımın yanına oyy bi düzene girseydik gece 2 de başladık sabah 7 ye kadar kızımla uygraştık durduk .. ayy ok yakınmayım kızlar iszde kızmayın bana olurmu inanın ki uykudan dolayı böyle konuşuyom yoksa çok tatlı yaa rabbim sizlerede nasip ederde görürsünüz inş herşeye katlanıyo insan halada uyumadım gündüz de misafivardı off offf neyse hadi ben kaaçayım gene kib öptm hepinizi geçmişe bakamıyom malesef :(

oyyy oyyy oyyy... maşallahhh Allah nazarlardan korusun minik prensesi... artık o kadar olcak annesi nazlı bu minikler bu kadar geç gelince....

Seherde açılan, güller hürmetine,
Rükuda bükülen, beller hürmetine.
Zikrinle dönen, diller hürmetine,
Cehennem narına, yakma Ya Rabbi !

Secdeye kapanan, başlar hürmetine,
Aşkınla sızlayan, kalpler hürmetine,
Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine,
Gazabınla bize bakma Ya Rabbi !

Yakma Ya Rabbi, yakma Ya Rabbi,
Muhammed aşkına, yakma Ya Rabbi !

aminnnnn.........

Allahım! Sana yeryüzündeki kum taneleri adedince şükrediyor ve salih kullarına olduğu gibi bizlere de rahmetinle muamelede bulunmanı diliyorum. Peygamber Efendimiz hürmetine, ehl-i beyti ve ashabı hürmetine ne olur, bizden evvel, binlercesinin bu kabil dileklerine icabet ettiğin gibi bize de lûtfundan kapılar arala ve başımıza sağanak sağanak ihsanlar yağdır!..gönüllerimizin muradı olan yavrulamızla bizleri kavuştur hayırlı mutlu bir ömür nasip eyle...AMİNN
aminnnnnnnnnn
beren saatin yerine sevtuna demişlerdi oda şimdi olmaz 40 çıkmadı demiş
:roflol: :roflol: :roflol:

ya ben şimdi ne desem şaırdım derincim,burda herkez seni sever eminim.
ben de seni seviyom derincimŞeniz
canım,en azından bi buçuk katı falan yükselmeli,en kötü ihtimalle,çünkü 24 _48 saat arası ikiye katlamalı diye biliyorum,birazda tecrübeliyim hatta.prof oldum.aklinialirimsmile
evet canım inşallah yükselir birsenin değeri... ben de bir ara kan vermekten kolalrım delik deişik olmuştulaelaelaelaelae

kızlar benim çıkmam lazım malum sabah erken kalkacam hepinize iyigeceler yarın sonucu bildiririm bye
hayırlı haberle gel canım inşallah....

yok aşkolsun ne araya girmesi.hepbirlikte konuşuyoruz...asıl demin ben aranıza girdim pat diye başka konuya atladım..çok şükür canım ya iyiyim.sadece adet sancıları var biraz.olsamda rahatlasam.
derinim ben geçen gün ebrara demiştirm... hamile olmadığından eminsen eğer papatya çayı süper adet söktürüyor... ebrar da denemiş çok işime yaradı 2. günü pat diye söktüm dedi... ama hamililek olmadığından eminsen iç... ben sökemediğim zaman içiyom çok işe yarıyor balım aklında olsunyerimseniben

iyiyim kardelencim sen nasılsn dün gece çok feneydm ama baş ağrısı mide bulantısı bu gün şükür canım.
geçmiş olsun afedim....

kızlar sitedeki doktora sordugum soru ve cevabını kopyalıyom bi bakın:(

Anladığım kadarıyla çift rahim durumu var olarak rapor edilmiş. Bu durumda ameliyata gerek yok ve hamile kalabilirsiniz ancak erken doğum riski mevcut olur. ANCAK benim tahminim sizde uterus bikornis yerine septum olduğudur, yani rahmi ortadan bölen bir perde varlığıdır. Bu durum gebe kalmanıza engeldir ve ameliyat gerektirir. USG ile kontrol edilirse tanı rahatlıkla konur ve histeroskopik olarak ameliyat olabilirsiniz. Her iki durumu sıklıkla karıştırılmaktadır.
Saygılarımla
Alıntı:
DerinSu kullanıcısından alıntı
Merhaba Ulun bey;
yakın bir zamanda rahim filmi çektirdim.raporumda "uterus bicornis"yazıyor...birde siz yorumlar mısınız..uterus bicornis tam olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim hocam.

canım senin histereskopiyle iş olcak gibi duruyor... bak aleynaya dediğim dr bu alanda da uzmanmış... .çok öneren duydum hem tıp fakültesinde olursan daha iyi sen de bir araştır istersen... ben de histereskopi için gitcem bu dr a....

ayyy bende anlamadım ki cok gergnim herşey üstüste geliyo bazen cok sıkılıyorum sonra sabret diyorum kendi kendime
sabır aleynam sabır Allah daha büyük dertler vermesin yine de bugünlerimize şükür dicez...

aleynam bişey diycem kuzum bu bebek niye bukadar önemli senin için
kendin içinmi istiyosun bebeği yoksa milletin ağzı sussun diyemi?
ya seni çok iyi anlıyorum ama bu hayat senin çocuğun olduğunu düşün ilerde hayırsız olduğunu düşün seni huzurevine bıraktığını düşün .rabbim herşeyin iyisini bilir biz karışamayız onun işine şükretmemiz gereken okadar şey varki biz şükrü unutup hep istiyoruz oda olsun buda olsun peki biz ne veriyoruz?gerektiği kadar allaha kulluk görevimizi bile yapamıyoruz

seni tebrik ediyorum arkadaşım çok doğru demişsin....alkisalkisalkis

ayy kızlar ancak çıktım geçmişten amma kaynatıyonuz heee oku oku bitmiyor anacım... herkese hayırlı cumalar ben de duaya kadar buralardayım....

burdamısınız şekerler hemen gelir gelmez pc başına geldim sonuç 34.10 yükselmiş ama dr fazla umutlanma ne olacağı belli olmaz ama bu değerle sağlıklı gebeliği olanda var dedi

canım sonuçta yükselmiş olumsuz üşünme sakın... geç döllenme falan olmuş olanilir... bir daha ne zaman test isticek???

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tugcal, birsen29, flan, guneycanan, kalpsiz, pelin67, semraozsoy, sevtun2

maşallah bu ne kalabalık birsen flan pelin semra sevtun kızlar nasılsınız??? yeni arkadaşlar da var katılabilirsainiz arkadaşlar sohbete...

kızlar niye konuşmuyonuz yauwww herkes geçmişe mi daldı yoksam beni sevmiyonuz mu???senağlama

kızlar niye konuşmuyonuz yauwww herkes geçmişe mi daldı yoksam beni sevmiyonuz mu???senağlama

merhaba canım seni çok seviyoruz.Bende hemen bi bakıp çıkıcam iyisiniz inşallah.Birsenin değeri yükselmiş inşallah daha iyiye gidecek.Ama daha 10000.mesaja gelememişsiniz.Kime gelirse şimdiden hayırlı olsun.Duaya amin diyorum kalamıycam ben.Herkese iyi hafta sonları...hihoyyyt

merhaba canım seni çok seviyoruz.Bende hemen bi bakıp çıkıcam iyisiniz inşallah.Birsenin değeri yükselmiş inşallah daha iyiye gidecek.Ama daha 10000.mesaja gelememişsiniz.Kime gelirse şimdiden hayırlı olsun.Duaya amin diyorum kalamıycam ben.Herkese iyi hafta sonları...hihoyyyt

saol canım sana da iyi hafta sonları.....

hoş geldin balım geçmişteydim bu hatunlar durmuyolarki yazıp yazıp duruyolar merhaba bu arada herkeze hayırlı cumalar hepinize allahım gönlünüzdeki muradı tez zamanda versim işşallaholumunekankayizsmile kızlar müjdem var size BEBEK FGÜRLERİM GERİ GELMİŞ HOLEYdelikafaduldendelikafadulden

Back
X