Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar nasılsınız,sizlere bişey sorucam lütfen bana cevap verin biliyorsunuz 3 düşük yaptım 3 ündede bebeklerimin kalp atışını duyamadım bu yüzden kürtajla aldılar ve bu zamana kadar lısterıa,brucella ve toxsloplazma diye 3 test yaptılar brucella pozitif çıktı diğerleri temiz en son 11 agutosta kürtaj oldum ozamanda bu yana araştırdım ve çapanın profu olan bülent baysala karar verdim dün gittim muayenehanesine çok ilgil bi dr 3 düşügümüde en ince ayrıntısına kadar anlattırdı brucellayıdasöyledim onu at çöpe o 3 düşük yaptıracak kadar etkili deil dedi sonra beni muayene etti rahmimin çok temiz olduğunu hatta 2 gün önce yumurtlamam olduğunu hamile olabileceğimi söyledi(ama ben korunuyorum şu testler bi yapılsında ondan sonra ) hsg ye gerek bile yok dedi neyse bize bir kağıt verdi kagıtta mtfhr,aca, karyotip,birde en üstte tekrarlayan gebelik kayıpları bişey daha yazmış onu okuyamadım altınada tetkiklerini isteyelim demiş yarın çapaya gelmemizi söyledi testlerin yapılması için kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın ama size sorum sizce bu yazdığım testler önemlimi beni bebeğime götürbilirmi yani başka testlerde varmı çok korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin:26::26::26:
canım bak dr senle ilgilenmiş ve dr uzmanmış bence ona güven sonuçalrın çıkana kadar sabret ona göre karar verirsin
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10
FLAN..........................13

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
MİRANDA....................10
FLAN...........................13

KIZLAR LİSTEYE DAHİL OLMAK İSTEYEN BANA BİLDİRSİN LÜTFEN

birsenim gelmiş hoş gelmiş mercimek nasıl kız birsen aklına yemekler geldimi kız süle yapam getirem:32::32::32::32::32::32::32:

sgl canım düşüncen için ama canım bişey istemiyor mercimek iyi sayılır 8 günüm kaldı dr gidecem bakalım ne diyecek inşallah güzel bişeyler söyler

Kızar çok teşekür ederim yardımlarınız için cvp yazmayan arkadaşlarım yazımı görün ve lütfen beni bilgilendirin bekliyorum sizleri seviyorum arkadaşlarım:79:

yok gı grib değilimde alerji oldum zaaar hapşurub duruyom eşim artık çok yaşa demiyo kazık çak dedi sonunda
allah senin eşinde neymiş be:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Kızar çok teşekür ederim yardımlarınız için cvp yazmayan arkadaşlarım yazımı görün ve lütfen beni bilgilendirin bekliyorum sizleri seviyorum arkadaşlarım:79:
canım benim bilgim almadıgı için cevaplamadım kusura bakma:14::14::14::14::14::14:
sevtunumm ksıss hiç sesin çıkmıyorrrrrrrrr:52::52::52::52:

facedeyim canım tarla ekiyorumda :17::17::17::17::17::17::17::17:

Back
X