Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görmeniz için tekrar güncelledimKızlar nasılsınız,sizlere bişey sorucam lütfen bana cevap verin biliyorsunuz 3 düşük yaptım 3 ündede bebeklerimin kalp atışını duyamadım bu yüzden kürtajla aldılar ve bu zamana kadar lısterıa,brucella ve toxsloplazma diye 3 test yaptılar brucella pozitif çıktı diğerleri temiz en son 11 agutosta kürtaj oldum ozamanda bu yana araştırdım ve çapanın profu olan bülent baysala karar verdim dün gittim muayenehanesine çok ilgil bi dr 3 düşügümüde en ince ayrıntısına kadar anlattırdı brucellayıdasöyledim onu at çöpe o 3 düşük yaptıracak kadar etkili deil dedi sonra beni muayene etti rahmimin çok temiz olduğunu hatta 2 gün önce yumurtlamam olduğunu hamile olabileceğimi söyledi(ama ben korunuyorum şu testler bi yapılsında ondan sonra ) hsg ye gerek bile yok dedi neyse bize bir kağıt verdi kagıtta mtfhr,aca, karyotip,birde en üstte tekrarlayan gebelik kayıpları bişey daha yazmış onu okuyamadım altınada tetkiklerini isteyelim demiş yarın çapaya gelmemizi söyledi testlerin yapılması için kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın ama size sorum sizce bu yazdığım testler önemlimi beni bebeğime götürbilirmi yani başka testlerde varmı çok korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin:26::26::26:
inşallah mutlu sonla bu yılı bitirirsin canımiyilik valla yine ay sonunu bekliyoz bakalım kırmızımı olacak yoksa mutlu son mu
canım bana da temiz rahmin diyorlar ama bu ancak filmde cıkar bende ısrarla film istiyorum
benimkiler adet kanaması gibi düşüyor doktora gitsemde cok küçükken düştükleri için ggözükmezler zaten canım![]()
kızlar ben kaçıyorummmmmmmmmmmmm
hepinize hayırlı aksamlar görüşmek üzeree:79::79::79:
Afetcim haticeyle yetere okunuyo 10 birine 10 birine okucaksın unutma![]()
görmeniz için tekrar güncelledim
kızlar ben kaçıyorummmmmmmmmmmmm
hepinize hayırlı aksamlar görüşmek üzeree:79::79::79:
Afetcim haticeyle yetere okunuyo 10 birine 10 birine okucaksın unutma![]()
ya bende bu dualara katılmak istiyom aceb kime başvuram ne edem bana bi yol göster kardeşşşşşş
canım ya aklını karıştırmayım ama nasıl rahmine bakıp hsg ye gerek duymuyo benim de rahmime baktı bi sorun yok dedi ama hsg istedi yinede ve bi doğum yapmış olmama rağmen
ben çıkıyorum eşim çagırıyo sonra görüşürüz bebeler işşallah ölmezsek tabe![]()
Estağfrullah canım aklımı karıstırmadın saolasın ilgin için adteimi falan sordu bende hiç aksamaz dedim bazen kullandığım ilaçlar 1 kaç gün geciktiriyo yada 1 gün erken olurum yani,sonra rahmime baktı çok temiz falan dedi diğer dr larımda aynı şeyi sölediler duruma göre bakarım eger istediği testlerde bişey çıkmazsa hsg çektiririm dr istemesede![]()
canım ben bi tanesiyle ilgili cevabımı yazdım gördünmü
gördüm canım benim çok teşekürler yani mtfhr başlığı altıda 5 tanedaha testmi var
bencede çektir çğnki tüplerde ille tıkanıklık içn değil enfeksiyon olabiliyormuş ve o da sebeb olabilirmiş ve hsg de bu enfeksiyonu yok edebiliyormuş aklın da olsun
gördüm canım benim çok teşekürler yani mtfhr başlığı altıda 5 tanedaha testmi var
dr istemesede kafama göre yani sevkli falan olmadan ben hsg çektirmek istiyorum desem çekerler mi sence bi yer önerirmisin bana
görmeniz için tekrar güncelledim