kizlar sizler kac yillik evlisiniz?turkiyedemi yasiyorsunuz`?ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasiyorum.varmi aranizda gurbetten![]()
canım bn 4senelık evlyım türkıyede samsunda yaşıorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar sizler kac yillik evlisiniz?turkiyedemi yasiyorsunuz`?ben 2 yillik evliyim yurt disinda yasiyorum.varmi aranizda gurbetten![]()
kızlarrrrrrrrr
YAPAMAYIN YAAAAAAAAAAAAAAA
BENDE KÖTÜYÜM AĞLAMAYA YER ARIYORUM NE OLUR GÜZEL ŞEYLER KONUŞALAIM Kİ BİZLERİ GÜZELİKLER BULSUN
aynen ya kendımıze gelelım hadii kalkın kızlarr![]()
![]()
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10
FLAN..........................13
HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10
ELAEZEL......................10
MİRANDA....................10
FLAN...........................13
ah canım ondanmı adını garip koydun kıyamam![]()
ah canım kıyamam aglama kız gel bakıyım yamacımaselam kızlar,sitedeki sorun yüzünden gün boyu girilmiyodu,artık düzelsin sitenin bu halleri![]()
şarkı ne söylüyosun bebem merak ettim:44::44::44::44::44::44:
:89::89::89: hahahaha koptum burda sevtun güldürdün benı karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz O GUN BAYRAMI KUTLAMYI GÖRÜN BU ŞARKIYI BURDA OLAN BİİZM GİBİ İÇİ YANAN ARKADAŞLARA GELSIN mustafa ceceli söyluor
hava cok soğulll yaaa![]()
hem ondan hemde bebegim olmadigi icin garibim ondan![]()
hava cok soğulll yaaa![]()
selam kızlar,sitedeki sorun yüzünden gün boyu girilmiyodu,artık düzelsin sitenin bu halleri![]()
:89::89::89: hahahaha koptum burda sevtun güldürdün benı karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz O GUN BAYRAMI KUTLAMYI GÖRÜN BU ŞARKIYI BURDA OLAN BİİZM GİBİ İÇİ YANAN ARKADAŞLARA GELSIN mustafa ceceli söyluor
kız üzülme ya bak geliyo şaplak he
benim gibi olsan dahamı iyi bebem vardır herşeyde bir hayır bak ben 10 senelik evliyim 2 tane yavrumu kaybettim 5 aylıklardı tekmelerini hissettim sibelde o kasdar taşıdı dogumuna 1 buçuk ay kala kaybetti o ne yapsın inan bizim yerimizde olmak hiç istemezdin öylesi daha zor kaç arkadaşımız hamile kalıyo seviniyo kimiside kan pıhtılaşmasından kaybediyo onlar ne yapsın belkim bana kızıcaksınız ama benim eger 10 sene içinde bebegim olmasaydı derdimki herşeyi yaptım denedim olmadı alnımın yazısı deyip üzülmeyi bırakırdım ama 2 acı yaşadım bu genç yaşımda böyleside daha zor acısını anlatamam tarifi yok bu acının![]()
kız üzülme ya bak geliyo şaplak he
benim gibi olsan dahamı iyi bebem vardır herşeyde bir hayır bak ben 10 senelik evliyim 2 tane yavrumu kaybettim 5 aylıklardı tekmelerini hissettim sibelde o kasdar taşıdı dogumuna 1 buçuk ay kala kaybetti o ne yapsın inan bizim yerimizde olmak hiç istemezdin öylesi daha zor kaç arkadaşımız hamile kalıyo seviniyo kimiside kan pıhtılaşmasından kaybediyo onlar ne yapsın belkim bana kızıcaksınız ama benim eger 10 sene içinde bebegim olmasaydı derdimki herşeyi yaptım denedim olmadı alnımın yazısı deyip üzülmeyi bırakırdım ama 2 acı yaşadım bu genç yaşımda böyleside daha zor acısını anlatamam tarifi yok bu acının![]()
arkadaşlar merhaba , bende aranıza katılmak istedim, ben iki yıllık evliyim.Evliliğimin dördüncü ayında hamile kaldım ,çok sevinmiştim ama bebeğim 12 haftalıkken karnımda öldü, altı ay sonra tekrar hamile kaldım o bebeğiminde 8 haftalıkken kalbi durdu, doktorlara gittim hiçbir sorun çıkmadı artık ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.arkadaşlar bende dualara katılmak istiyorum, nasıl katılabilirim yardımcı olursanız sevinirim, Allahım hepimizin yardımcısı olsun.