• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok haklısın sevtunum senın yaşadıkların daha zor rabbim sabrını veriyo onuda biliyorum benim acım daha taze canım ama en kısa zamanda toparlanmaya calışcam...bende sizler olmasaydınız napardım kımseye bişey söylemiyorum mutlu gibi görünüyorum ama icim kan aglıyor sizlerle konuşunca rahatlıyorum...inş sende ocakta hayırlısıyla hamile kalıp bebeişini saglıklı kucagına alırsın dualarım seninle...

haklısın bitanem beteri beteri var toparlıycam kendimi ebrarım en cok neye uzuluyorum biliyomusun sevincimi bile yaşayamadım ama vardır bunda da bir hayır... iyiki varsınız inanın sizlerle moral buluyorum...inş canım üc ay sonra fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim ...o zamana kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu oluruz inş...

allah razı olsun canım güzel dişleklerin için sag olasın işşallah birlikte hamile kalırız ager diyorum kürtaj olmadıysan tesrleri yaptır bırak 3 ay korunma 1 kere adet ol bırak korunmayı hemen kalırsın bende bırakıcamda benim durumum çok farklı bebem benim rahimim dikilicek bide agrı kürtaş geçirdim ben allahım benim gibi bebek isteyenlere yaradanım tez zamanda versin canım önce sizi allahıma emanet ediyorum sonrada kendinize görüşmek üzere beni özleyin anacım inanıon çıkmak hiç istemiyorum ama benim mercimek yokmu :57::57::57::57::57: yat dinlen diyo öpüyorum hepinizi rüyanızda bebeklerinizi görürüsünüz işşallah allahım gönlünüzdekşi muradı tez zamanda versin içimden bir ses benimle birlikte 3 kişi daha hamile kalıcak diyo bazen içimdeki ses yanılır haberiniz olsun sadece rabbimize yönelelim ondan dileyelim ne istersek :58::58::58::58::58::58::58:

ya ben şu listeyi öne çekiyim ondan sonra kaçıcam pc deli etti resmen 1 saatte bir mesaj yolluyo yaa
sizde öyle değil galiba yani sorun kkdamı anlamadımki :47:
evet ebrarım bendede aynı sorun var sinir oldum valla bende cıkacam şimdi iyi geceler bitanem allaha emanet ol cok optum:54:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20
ALEYNA.....................20
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
ELAEZEL.....................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE........................20
ALEYNA.......................20
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
ELAEZEL......................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13

allah razı olsun canım güzel dişleklerin için sag olasın işşallah birlikte hamile kalırız ager diyorum kürtaj olmadıysan tesrleri yaptır bırak 3 ay korunma 1 kere adet ol bırak korunmayı hemen kalırsın bende bırakıcamda benim durumum çok farklı bebem benim rahimim dikilicek bide agrı kürtaş geçirdim ben allahım benim gibi bebek isteyenlere yaradanım tez zamanda versin canım önce sizi allahıma emanet ediyorum sonrada kendinize görüşmek üzere beni özleyin anacım inanıon çıkmak hiç istemiyorum ama benim mercimek yokmu :57::57::57::57::57: yat dinlen diyo öpüyorum hepinizi rüyanızda bebeklerinizi görürüsünüz işşallah allahım gönlünüzdekşi muradı tez zamanda versin içimden bir ses benimle birlikte 3 kişi daha hamile kalıcak diyo bazen içimdeki ses yanılır haberiniz olsun sadece rabbimize yönelelim ondan dileyelim ne istersek :58::58::58::58::58::58::58:

sendende allah razı olsun canım arkadaşım sende sagol...amin inş hepimiz birden hamile kalırız ama ben bi doktorumla konuşuyım ona göre davranırım cünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum...bende korun diyince sasırdım cunku kurtaj falan olmadım ama tahmınen rahmin kendini hazırlaması icin oyle dedi...hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun...güle güle canım bende cıkıyorum sende ruyanda bebişini gör allaha emanet ol cok öptüm:54:

canlarım hepinize iyi geceler
pelinim anlıyorum canım daha mutluluğunu yaşıyamadan kaybettin ama inşallah ikincisinde böyle olmuycak doya doya yaşıycaksın ogüzel günleri .herşey dilediğince olsun çok öptüm canım
sevtunum sanada iyi uykular kolay gelsin canım

pelıncim bende ilk gebeliğimde 5haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadm bende bence hiç korunmana geerek yok kütrtaj olsaydın korun derdım ama bn hiç korunmadım cnaım yınede doktorun bilir tabi sor alhhım hakkımızda hayırlısnı versın

bizde dört aydır deniyoruz olmuyor hiç bi probklemimde yok ama neden böyle oluyor yumurtlama gününümü kaçırıyorum acaba

bizde dört aydır deniyoruz olmuyor hiç bi probklemimde yok ama neden böyle oluyor yumurtlama gününümü kaçırıyorum acaba

canım kafana çok takma psikoljıye de bağlı bişi bizmde eşimle sorunumuz yoktu hiçbişekılde ama 4sene stresten bebeğim olmadı 1tane düşük yaptım 4sne üzrıne hamış kaldım geçen ay 8 aylık meleğimi kaybettım kalbı durma sonucu neler var hiç canını sıkma rabbım olsun dedği zaman oolur zamanı vardır sorun yokmuş zaten beklee

canım kafana çok takma psikoljıye de bağlı bişi bizmde eşimle sorunumuz yoktu hiçbişekılde ama 4sene stresten bebeğim olmadı 1tane düşük yaptım 4sne üzrıne hamış kaldım geçen ay 8 aylık meleğimi kaybettım kalbı durma sonucu neler var hiç canını sıkma rabbım olsun dedği zaman oolur zamanı vardır sorun yokmuş zaten beklee

ayy çok geçmiş olsun demek stres de çok büyük bi etkenbu ay bakalım hayırlısı
baya şeyler yaşamışsın ya sende gerçekten zor sekiz aylık çok büyük cnm dikkat et kendine

sistemde sorun mu var......30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğine hala giremiyorum......site yöneticileri duyun sesimi

ayy çok geçmiş olsun demek stres de çok büyük bi etkenbu ay bakalım hayırlısı
baya şeyler yaşamışsın ya sende gerçekten zor sekiz aylık çok büyük cnm dikkat et kendine

SAĞOL CANI BENIM ONUN İÇN CANINI SIKMA HİÇ EVT KARNIMDA ÖLDÜ MELEĞİM ŞUAN KUCAĞIMDA OLUCAKTI DÜŞÜN Rabbımde benı böyle sınıyo diorum sende öyle düşün acele etme olur...

SAĞOL CANI BENIM ONUN İÇN CANINI SIKMA HİÇ EVT KARNIMDA ÖLDÜ MELEĞİM ŞUAN KUCAĞIMDA OLUCAKTI DÜŞÜN Rabbımde benı böyle sınıyo diorum sende öyle düşün acele etme olur...

haklısın şükretmek gerek yinede şimdi nasılsın doktor ne dio

Back
X