cok haklısın sevtunum senın yaşadıkların daha zor rabbim sabrını veriyo onuda biliyorum benim acım daha taze canım ama en kısa zamanda toparlanmaya calışcam...bende sizler olmasaydınız napardım kımseye bişey söylemiyorum mutlu gibi görünüyorum ama icim kan aglıyor sizlerle konuşunca rahatlıyorum...inş sende ocakta hayırlısıyla hamile kalıp bebeişini saglıklı kucagına alırsın dualarım seninle...
haklısın bitanem beteri beteri var toparlıycam kendimi ebrarım en cok neye uzuluyorum biliyomusun sevincimi bile yaşayamadım ama vardır bunda da bir hayır... iyiki varsınız inanın sizlerle moral buluyorum...inş canım üc ay sonra fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim ...o zamana kadar sizlerin hamiş haberleriyle mutlu oluruz inş...
allah razı olsun canım güzel dişleklerin için sag olasın işşallah birlikte hamile kalırız ager diyorum kürtaj olmadıysan tesrleri yaptır bırak 3 ay korunma 1 kere adet ol bırak korunmayı hemen kalırsın bende bırakıcamda benim durumum çok farklı bebem benim rahimim dikilicek bide agrı kürtaş geçirdim ben allahım benim gibi bebek isteyenlere yaradanım tez zamanda versin canım önce sizi allahıma emanet ediyorum sonrada kendinize görüşmek üzere beni özleyin anacım inanıon çıkmak hiç istemiyorum ama benim mercimek yokmu