kızlar bende kacıyorum aksam yemegı yapmaya baslıcam hadı öptüm sızlerı
durun bıde sevtun gıbı sırın olum:86::86::86::86::86::86::86::86::86:![]()
sendemi brütüs benim kadar şirin oldun he çok seviyorum bu bebegi be:86::86::86::86::86:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kacıyorum aksam yemegı yapmaya baslıcam hadı öptüm sızlerı
durun bıde sevtun gıbı sırın olum:86::86::86::86::86::86::86::86::86:![]()
bu sefer kaçtım,turkuazcım,görüşemedik ama öpüyorum canım.
kardeloşum görüşemedik bend eöptüm canım Allah'a emanet ol
kızlar bende kullandım preseed ama bi halta yaramadı bende:)hatta bi kullanımlık var evde duruyor oyle haziranda almıştım taaa
güle güle
evet canım pre seed kualnıp sonuç alan kişi sayısı oldukça fazla
kızlar kayram sunger yolladım msja bakın öözeldeeeeennnnnnn durun fiyatınıda yaaziim bari özele :)
iyi olmaya calışıyorum canım keşke yaşadıklarım bir ruya olsaydı diyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki...sen napıyosun bebek calışmalarına başladınmınasılsın pelincimm![]()
canım ya demesi bize kolay geliyo ama kendini öyle şartlama hemen hamile kalamıyorum diye eminim allah sesimizi duyacak sen dr ne diyosa bencede öyle davran daha iyi olur
kızz turkuaz isim yazma bi topici kapamışlar reklama giriyomuş isim yazıldı dieeee
kızalrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir şey diyeceğim nasılsın iyimisin muhabetlerine editör kıyor demişsiniz
isterseniz aynı ismle birgeyik topiği açalmım tedavilerimizle ilğili gelişmeler buradan muhabetlerden oradan devam etsin ne desinizi
tek dileğim anneolmak diyenler geyik topiği
gibi mesela :26::26::26::26::26:
kızlar kayram sunger yolladım msja bakın öözeldeeeeennnnnnn durun fiyatınıda yaaziim bari özele :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr BİR ŞEY SORDUM NE DESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen ne dersen kendi adıma bana uyar bacım![]()
zeybepcıgım bunun ıcın kapamazlar dedım ya bunun adına topık var ıstedıgın gıbı konus yasak olsa topık acılırmı hıc![]()
canımbizim erkek infertilitesi topimizdedeliste yapan arkadaşlar zorlanıyorlardı takip de zor oluyordu tedavideklerin
sonra geyik topiği açtılar çok matraktı çok eğlenirdikBizde öyle bişey yapsak iyi olur diyorum ama herkes fikrini yazsın
![]()
kızlar slm nasılsınız bakımmmm