Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar kayram sunger yolladım msja bakın öözeldeeeeennnnnnn durun fiyatınıda yaaziim bari özele :)

kardeloşum görüşemedik bend eöptüm canım Allah'a emanet ol

kızlar bende kullandım preseed ama bi halta yaramadı bende:)hatta bi kullanımlık var evde duruyor oyle haziranda almıştım taaa

kızz turkuaz isim yazma bi topici kapamışlar reklama giriyomuş isim yazıldı dieeee

zeybepcıgım bunun ıcın kapamazlar dedım ya bunun adına topık var ıstedıgın gıbı konus yasak olsa topık acılırmı hıc:27:

nasılsın pelincimm :24:
iyi olmaya calışıyorum canım keşke yaşadıklarım bir ruya olsaydı diyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki...sen napıyosun bebek calışmalarına başladınmı
canım ya demesi bize kolay geliyo ama kendini öyle şartlama hemen hamile kalamıyorum diye eminim allah sesimizi duyacak sen dr ne diyosa bencede öyle davran daha iyi olur

inş canım... ben bi sene sonra hamile kaldım tabi benden daha cok bekleyenlerde var ama doktorumla bidaha konuşayım korunman gerek derse korunurum cunku böyle bişeyi bidaha yaşamak istemiyorum allahımın izniyle...

boncuğummm yaa kuzu çok çok özür dilerim,ben başkasına atmışım len o mesajı hemde iki gün oluyorr:)kusura bakma kuzu affet:74:

kızalrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir şey diyeceğim nasılsın iyimisin muhabetlerine editör kıyor demişsiniz
isterseniz aynı ismle birgeyik topiği açalmım tedavilerimizle ilğili gelişmeler buradan muhabetlerden oradan devam etsin ne desinizi
tek dileğim anneolmak diyenler geyik topiği
gibi mesela :26::26::26::26::26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr BİR ŞEY SORDUM NE DESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZ:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen ne dersen kendi adıma bana uyar bacım:4::4::4::4::4:

canımbizim erkek infertilitesi topimizdedeliste yapan arkadaşlar zorlanıyorlardı takip de zor oluyordu tedavideklerin
sonra geyik topiği açtılar çok matraktı çok eğlenirdik:61::61::61: Bizde öyle bişey yapsak iyi olur diyorum ama herkes fikrini yazsın:62::62::62::62:

canımbizim erkek infertilitesi topimizdedeliste yapan arkadaşlar zorlanıyorlardı takip de zor oluyordu tedavideklerin
sonra geyik topiği açtılar çok matraktı çok eğlenirdik:61::61::61: Bizde öyle bişey yapsak iyi olur diyorum ama herkes fikrini yazsın:62::62::62::62:

bencede iyi olur çünki bazen insan bunalıyo onada ihtiyaç var

Back
X