Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bu ay olursun inşallah gününde yada olmazsın müjde veririsin bize umarım:21::21:
inşallah ya ben biraz umutsuz vakayımda
kızlar,ben çıkmalıyım,görüşürüz.
tamam cano bende çıkıcam zaten çok öptümm
ablaam gödnerdim :)bende şimdi hatırladım rüyamı sen diyince bende bi başkasına aşılama yapıyorum tuttu mu diyolar iğneyle gönderdim tuttu işte falan diyorum hahaa ama aşılamayı mikroenjeksiyon yapıyorlar ya öyle yapıyorum :)

aldım kuzum hadi hayırlısı
sen bu aşılama olayını baya iyi yapıyosun tutiş doktor yerine sanamı gelsem :1:
rüyan hayrolsun canım

ablaam gödnerdim :)bende şimdi hatırladım rüyamı sen diyince bende bi başkasına aşılama yapıyorum tuttu mu diyolar iğneyle gönderdim tuttu işte falan diyorum hahaa ama aşılamayı mikroenjeksiyon yapıyorlar ya öyle yapıyorum :)

allah rüyanı hayra çıkarsın

ya sinir oldum mesaj gönderemiyorum 10dkda 1mesaj yazabilirsiniz diyorr,site bakıma girince düzeleceğine iyice bozuluyor estetikli çirkin hatunlar gibi aynı yaaa

inşallah ya ben biraz umutsuz vakayımda

tamam cano bende çıkıcam zaten çok öptümm

aldım kuzum hadi hayırlısı
sen bu aşılama olayını baya iyi yapıyosun tutiş doktor yerine sanamı gelsem :1:
rüyan hayrolsun canım

ya öyle deme niye umutsuz olasın

kızlar bende kaçar ikindi oldu çok öpüyorum sizi görüşmek üzere
tutiş öptüm ablam konuşuruz sonra :54:
hahaaa yaparım valla ayıp ettinn ama tutar mı bilmiyorum :)
tamam ablam bend e zaten gönderemiyorum mesaj uyarı çıkıyor sürekli,Allah'a emanet ol...

sungercim sağol cnm,aminnn

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20
BONCUK....................20
DERİN.......................20
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................15
ALEYNA.....................15
MUJER.......................15
GÜNEYCANAN............15
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................15
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................10
CİBEL........................10
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20
BONCUK......................20
DERİN.........................20
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................15
ALEYNA.......................15
MUJER.........................15
GÜNEYCANAN..............15
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................15
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................10
CİBEL..........................10
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN...........................13bitti

:emir_bebek:

ebrarım demin kaynadı arada cnm benim..evet odayı hallettik yorulduk da ama iyi oldu yaa...
salonumu zor bıraktım gerçi kıs alıştım orda oturmaya ne bilim.boş kaldı.iki küçük tekli koltuk var ..çamaşırlarıda orada kurutucam..aman bana kim geliyo zaten çok gelen gidenim yokki.misafirde gelse bu oda iyi oldu geniş yani iki çkyat yetiyo bize...pc de burada :90:

kız belli olurmu belki yatıya ben gelirim :1::1::1::1::1::1

kızlar ben geldim siz gitmişsiniz ya :43::43::43::43::43::43:
kız bizim kartyonpiyerciler cumaya attı kızlar ya çıldırıcim he:84::84::84::84::84::84:

biz aşılama yaptırmıyoruz canım, verdiğimiz karar bu oldu.
2-3 ay sonra inşaallah. eşim kendimi hazır hissetmiyorum deyince bende ısrarcı olmadım. bu ayın sonunda eşimin tahlilleri yenilenecek, kullandığı ilaçlarda o zamana kadar bitmiş oluyor zaten, yeni bi ilaç verecekmiş doktoru öyle konuştular. bakalım hayırlısı.
eşim normal yolla olmasını çok istiyor, ve de bu konuda çok ümitli, bekleyelim tamam olmazsa senin dediğin olsun deyince bende bişi diyemedim...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin
amin anladım İNŞALLAH ilaclar işe yararda dogal yoldan olur kim istemeski dogal yoldan olmasını hepimiz istiyoruz ama işte demekki kaderimizde bu yollardan gecmek varmış
günaydın kızlar herkese....:79:
seydam bebeğini mi kaybetmiş onun baya da olmuştu Allah sabır versin inşallah tez vakitte yeniden hamile kalır da sağ sağlim alır yavrusunu kucağına...
aleyna nasılsın kuzum görüşemiyoruz seninle bayadır... gerçi ben de pek giremiyorum bu günlerde.... görümcene çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah... inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın canım eşinin sonuçları da çok güzel çıkacak inşallah...
derin hanım da gelmiş hoş gelmiş kızzz yerin belliydi dicem ama ben de bugünlerde yoklama kaçağı oldum...:)))
ebroşum kardeloşum kayracım sevtuncum merak etmeyin kendimi yormuyorum iki üç ev bakıyoruz hergün... bakalım bebeğimizin sansına uygun bir yer denk gelir inşallah....
kızlar ben hamilelikten midir nedir acayip dalgın oldum bugünlerde... önceki gün ocakta yemek unuttum nerdeyse tencere yanıyomuş dün de eve geldim anahtarı kapının üstünde unutmuşum öyle girdim eve yattım 2 saat de uyudum akşam üstü karşı komşum çaldı kapıyı o da yokmuş üstelik evde... Allah korudu beni.... eşim de böyle devam ederse seni gündüzleri annene bırakayım diyor...:))) adam beni evde yalnız bırakmaya korkuyor artık:))))
sagol amin tugce hayırlı olsun ev alıyomuşsunuz
evet ya karşılaşamıyoruz unutkanlık bendede var bende gecenlerde anahtarı kapıda unuttum ne olcak bu halımız şimdiden yaşlandık
hepinize ayrı ayrı günaydınlar kocaman kocaman öpücükler :16:geçmişi okudum kısaca yazayım seydam bebeğini kaybetmiş gerçekten çok üzgünüm denk gelirsek bende söylerim ama denk gelemezsem geçmiş olsun dediğimi iletir misin ebrarcığım tabii eğer sende denk gelir yada görüşürsen derin gelmiş hoşgelmiş aşılama konusunda kararsızsın sanırım sen çalışmalara devam et bu arada kafanda netleştirirsin afedin kızkardeşi aleyanında görümcesinin bebeği varmış çooook sevindim onların adına Allah sağlıkla kucaklarınada almak nasip etsin inşallah aleynacığım siz sonuçları bekliyorsunuz sanırım hayırlısıyla çıksın inşallah birde kardelenbhr bugün aşılama yaptıracaktı değil mi?inşallah herşey çok güzel olur hem onun için hem de bizler için bende site daha tam düzelmedi önceki günlere göre daha iyide yine takılıyor ara sıra o yüzden yine alıntılamadım aklımda kalanları yazdım atladığım olduysa çok özür dilerim:93:
flancım sagol canım amin
sen nasılsın calışmalar nbaşlamamış galiba sizde
selam kızlar:16:

aleynacım cok teşekkür ederim...inş bundan sonra hayırlısıyla saglıklı hamilelik gecirip bebişlerimizi kucaklarımıza aırız...

derinim hoşgeldin canım cok özlemiştim...seni gördügüme sevindim:54:

seydama bende cok üzüldüm allah sabır versin inş bidaha hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı alır kucagına bebişini...

kızlar bende dün cok kötüydum acile kaldırıldım hapı bıraktıktan sonra kanamam cogaldı cok sancı cektım sonra doktorum muayehanesine cagırdı orda ufak bir mudahale ederek icimi temizledi serum takıldı...şimdi daha iyiyim allaha şükür rabbim hic birimizi böyle üzücü şeyler yaşatmasın inş hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
gecmiş olsun pelin
hayırlı günler kızlar,site gene bakımdaydı nedense,afet olcak başımıza bu site,bu gidişle,paso bakımda.
aleynacım,görümcene çok çok sevindim,nedense kendim hamile olmuşum kadar mutlu oldum,rabbim sağlıklı bir hamilelik nasib etsin inşallah,sizinde sonuç güzel çıkar inşallah canım.
tuğçem,canım,yapma yaaaa,ay ALLAHIM korumuş,dikkat etmeye çalış,olmassada git annnelere,bak çok korktum.
tutişim,seninkide tehlikeli bişey,ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun inşallah.
amin İNŞALLAH
kardelen bende sanki kendim gibi sevindim oda cok ugraştıya onda kendimi görüyodum hep darısı hepimize olur İNŞALLAH
kızlar bende kaçar ikindi oldu çok öpüyorum sizi görüşmek üzere
tutiş öptüm ablam konuşuruz sonra :54:

abla senin alıntını almayı unuttum cok sagol İNŞALLAH hepimizin başına olur

bende dün adet oldum duaları okuyamadım kusura bakmayın ya

Son düzenleme:
canım benım olsun sağlık olsun cnını sıkma olur öyle şeyler bende iyiym neyapım canım yeemk telaşına düştüm akşam olunca öyle oluyor bilirsin

canım ben kalktıgımda yaptım yemeklerimi malum oruçluyum ablamla nette görüşüyoruz ogluşumla hasret gideriyorum birazdan ezan okunur yemegimi yerim namazımı kılarım otururum başına işşallah menüde etli bezelye yemegi bulgur pilavı var pirinç yeni bitti tarhana çorbası var tatlı bişey yapmadım eşim yiyo ben yiyemiyorum geçen dedim öyle gözüne bakıyorum git annen yapsın dedim çok kötüyüm ben ya:60::60::60::60:bide turşu çıkarıcam yanına sende neler var:66::66::66::66::66:

Back
X