Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20bitti
BONCUK....................20bitti
DERİN.......................20bitti
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20bitti
MUJER.......................15bitti
GÜNEYCANAN............15bitti
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................20bitti
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10
BANU........................10bitti
DERDA......................15bitti
CİBEL........................10bitti
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10
MİRANDA....................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20bitti
BONCUK......................20bitti
DERİN.........................20bitti
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................20bitti
MUJER.........................15bitti
GÜNEYCANAN..............15bitti
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................20bitti
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10
BANU..........................10bitti
DERDA........................15bitti
CİBEL..........................10bitti
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10
FLAN...........................13bitti

Son düzenleme:
işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.:14::14::14:

canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?
hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlarını duyarız,sende durum neydi?aradan zaman geçince unuttum kısssssss.ama soğan kullandığını hatırlıyom bak:70:

evet canım yoğunluk hep var bizim burda malesef :32:
canım bizimki sebepsiz infertilite.adam gibi bir doktor bulamadığım için ilerleyemedik tedavilerde.ama inşaallah bu sefer olcak inanıyorum:46:.yarın gideceğim doktor dediklerine göre çok iyiymiş,inşaallah bu sefer hüsrana uğramam.evet canım soğan da kullandım ama malesef bir işe yaramadı,:50:tekrar gitmem gerek artık

işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.:14::14::14:

canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?
hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlarını duyarız,sende durum neydi?aradan zaman geçince unuttum kısssssss.ama soğan kullandığını hatırlıyom bak:70:

evet canım faydalı paylaşımlardan çok faydasız geyikler oluyor... yaaa tabi her zaman bebek düşünüp moral bozmak değil arada tabi gülünecek geyik de yapılacak ama bir gün geçiyor bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş walla ben okuyamıyorum geçmişi şimdiden söyliyim kimse kızmasın hem vaktim olmuyor hem de canım sıkılıyor... :14::14::14:

inşallah canım inşaallah.senin nasıl geçiyo hamilelik,bebiş ne alemde umarım herşey yolundadır:71:

hamilelik iyi gidiyor canım şikayetlerim bir geçiyor bir başlıyor ama eskisi gibi değil çok şükür.... yarın kontrolümüz var ikili test yapılacak inşallah onlar da iyi çıkar onu bekliyorum canım....:nazar:

evet canım faydalı paylaşımlardan çok faydasız geyikler oluyor... yaaa tabi her zaman bebek düşünüp moral bozmak değil arada tabi gülünecek geyik de yapılacak ama bir gün geçiyor bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş walla ben okuyamıyorum geçmişi şimdiden söyliyim kimse kızmasın hem vaktim olmuyor hem de canım sıkılıyor... :14::14::14:

hamilelik iyi gidiyor canım şikayetlerim bir geçiyor bir başlıyor ama eskisi gibi değil çok şükür.... yarın kontrolümüz var ikili test yapılacak inşallah onlar da iyi çıkar onu bekliyorum canım....:nazar:

oh oh canım ne güzel :21: arasıra olur problemler tabi ama seni fazla yormaması güzel.inşallah,Allah'ın izniyle,testinde iyi çıkar da bebişin sorunsuz dünyaya gelir :nazar:

oh oh canım ne güzel :21: arasıra olur problemler tabi ama seni fazla yormaması güzel.inşallah,Allah'ın izniyle,testinde iyi çıkar da bebişin sorunsuz dünyaya gelir :nazar:

inşallah canım darısı sizin başınıza inşallah.....ben razıyım zaten bebğim iyi olsun da bu sıkıntılar hiç sorun değil...

kızlar ben artık çıkmak zorundayım,sizleri çok seviyorum Allah'a emanet olun canlarım.:29:tekrar dualarımıza aminnnnnnn diyorum.Allah'ım Yeter arkadaşımızla,Hatice arkadaşımızın muradlarını versin inşaallah.bizlerin ve cümle ümmeti müslümaların dualarını kabul etsin:16:

inşallah ikili testlerinde güzel çıkcak canım,bu sefer sağlıkla gelişcek bebeğin,söyle ona,içerde boş boş yatmasın,teyzelerine dua etmeyi ihmal etmesin.
bu arada,evet dediğin gibi,tabiki sürekli bebekle ilgili konuşulmaz ama bazen herşey abartılıyo,kimsenin kimseden haberi yok,tabiri caizse bazen kendimi birbiriyle alakası olmayan apartman sakinleri gibi hissediyorum burda,gelen geçiyo,merdivende rastlaşsan bile,kimse bi slm vermiyo ya,aynen öyle bi his oluyo içimde.

merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum topiğinize nasılsınızzzzzzzz
hoş geldin,sen ne zamandır bebek istiyosun,biraz kendini anlatır mısın?
kızlar ben artık çıkmak zorundayım,sizleri çok seviyorum Allah'a emanet olun canlarım.:29:tekrar dualarımıza aminnnnnnn diyorum.Allah'ım Yeter arkadaşımızla,Hatice arkadaşımızın muradlarını versin inşaallah.bizlerin ve cümle ümmeti müslümaların dualarını kabul etsin:16:

tamam canım,güle güle,kendinden haberdar et,merak ettirme olur mu?:38:

güle güle canım kendine iyi bak...

inşallah ikili testlerinde güzel çıkcak canım,bu sefer sağlıkla gelişcek bebeğin,söyle ona,içerde boş boş yatmasın,teyzelerine dua etmeyi ihmal etmesin.
bu arada,evet dediğin gibi,tabiki sürekli bebekle ilgili konuşulmaz ama bazen herşey abartılıyo,kimsenin kimseden haberi yok,tabiri caizse bazen kendimi birbiriyle alakası olmayan apartman sakinleri gibi hissediyorum burda,gelen geçiyo,merdivende rastlaşsan bile,kimse bi slm vermiyo ya,aynen öyle bi his oluyo içimde.

ediyor tatlım etmezmi hiç... inşallah iyi çıkar canım benim inşallah....:nazar:
bu arada apartman sakini yakıştırmanı beğendim söylemeden edemicem:9:

duaya kalmak istiyorum ama pcm kapanıyo kızlar,gene kapanırsa,tekrar açmıcam,biraz dinlensin,o yüzdende şimdiden amin diyorum,yeter ve hatice için okunan dualarımızı rabbim kabul etsin,bebişlerine vesile kılsın inşallah.

hoş geldin,sen ne zamandır bebek istiyosun,biraz kendini anlatır mısın?

tamam canım,güle güle,kendinden haberdar et,merak ettirme olur mu?:38:

tamam canım inşaallah,yarın doktordan sonra gelince girmeye çalışacağım ama tabi söz vermiyim.hafta sonu malum evde olunca vakit nasıl geçiyor anlamıyo insan :31:
çok öptüm sizi,Allah yar ve yardımcınız olsun:5:

ayyy kimsecikler yok bugün dua olmucak mı ne??? benim pc açık acık işim var gelicem yine....

Son düzenleme:
YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR......................20bitti
BONCUK....................20bitti
DERİN.......................20bitti
SEVTUN....................20BİTTİ
TUĞÇE......................20bitti
MUJER.......................15bitti
GÜNEYCANAN............15bitti
SELİNA.....................15bitti
KARDELEN.................20bitti
SÜNGER....................10bitti
HALE.........................10bitti
BANU........................10bitti
DERDA......................15bitti
CİBEL........................10bitti
AFED.........................10bitti
NANELİŞKR................10bitti
TOSTİ.......................10bitti
DERYA.......................10bitti
HATİCE......................10bitti
BİRSEN......................10bitti
GARİP........................10bitti
FLAN..........................13bitti

HATİCE için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR........................20bitti
BONCUK......................20bitti
DERİN.........................20bitti
SEVTUN......................20BİTTİ
TUĞÇE.........................20bitti
MUJER.........................15bitti
GÜNEYCANAN..............15bitti
SELİNA.......................15bitti
KARDELEN...................20bitti
SÜNGER......................10bitti
HALE...........................10bitti
BANU..........................10bitti
DERDA........................15bitti
CİBEL..........................10bitti
AFED..........................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
TOSTİ........................10bitti
DERYA........................10bitti
YETER........................10bitti
BİRSEN.......................10bitti
GARİP.........................10bitti
FLAN...........................13bitti

hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah
iki kişiden haber alamadık ama sevtun 40 tane okumuş eksik olursa niyetiyle saolsun onunkilerle tamamlanmış oluyor .herkesin ağzına yüreğine sağlık .biraz toplaşalım duayı yapıcam inşallah .

Back
X