- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
günaydın canım... sana da hayırlı cumalar... inşallah tedavin olumlu sonuçlanır bu sefer miniğin sana gelir....
inşallah canım inşaallah.senin nasıl geçiyo hamilelik,bebiş ne alemde umarım herşey yolundadır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım... sana da hayırlı cumalar... inşallah tedavin olumlu sonuçlanır bu sefer miniğin sana gelir....
işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.
canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?
hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlarını duyarız,sende durum neydi?aradan zaman geçince unuttum kısssssss.ama soğan kullandığını hatırlıyom bak![]()
işin doğrusu bende bazen yazmadan çıkıyorum,hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum şu sıralar,ama tabiki bunun sebepleri var,kimse kızmasın ama bazen burası geyik topicine dönüyo.
canım,nasılsın,çok mu yoğunsun?
hayırlı olsun tedavin,inşallah güzel sonuçlarını duyarız,sende durum neydi?aradan zaman geçince unuttum kısssssss.ama soğan kullandığını hatırlıyom bak![]()
inşallah canım inşaallah.senin nasıl geçiyo hamilelik,bebiş ne alemde umarım herşey yolundadır![]()
evet canım faydalı paylaşımlardan çok faydasız geyikler oluyor... yaaa tabi her zaman bebek düşünüp moral bozmak değil arada tabi gülünecek geyik de yapılacak ama bir gün geçiyor bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş walla ben okuyamıyorum geçmişi şimdiden söyliyim kimse kızmasın hem vaktim olmuyor hem de canım sıkılıyor...
hamilelik iyi gidiyor canım şikayetlerim bir geçiyor bir başlıyor ama eskisi gibi değil çok şükür.... yarın kontrolümüz var ikili test yapılacak inşallah onlar da iyi çıkar onu bekliyorum canım....![]()
oh oh canım ne güzelarasıra olur problemler tabi ama seni fazla yormaması güzel.inşallah,Allah'ın izniyle,testinde iyi çıkar da bebişin sorunsuz dünyaya gelir
![]()
evet canım faydalı paylaşımlardan çok faydasız geyikler oluyor... yaaa tabi her zaman bebek düşünüp moral bozmak değil arada tabi gülünecek geyik de yapılacak ama bir gün geçiyor bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş walla ben okuyamıyorum geçmişi şimdiden söyliyim kimse kızmasın hem vaktim olmuyor hem de canım sıkılıyor...
hamilelik iyi gidiyor canım şikayetlerim bir geçiyor bir başlıyor ama eskisi gibi değil çok şükür.... yarın kontrolümüz var ikili test yapılacak inşallah onlar da iyi çıkar onu bekliyorum canım....![]()
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum topiğinize nasılsınızzzzzzzz
hoş geldin,sen ne zamandır bebek istiyosun,biraz kendini anlatır mısın?merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum topiğinize nasılsınızzzzzzzz
kızlar ben artık çıkmak zorundayım,sizleri çok seviyorum Allah'a emanet olun canlarım.tekrar dualarımıza aminnnnnnn diyorum.Allah'ım Yeter arkadaşımızla,Hatice arkadaşımızın muradlarını versin inşaallah.bizlerin ve cümle ümmeti müslümaların dualarını kabul etsin
![]()
kızlar ben artık çıkmak zorundayım,sizleri çok seviyorum Allah'a emanet olun canlarım.tekrar dualarımıza aminnnnnnn diyorum.Allah'ım Yeter arkadaşımızla,Hatice arkadaşımızın muradlarını versin inşaallah.bizlerin ve cümle ümmeti müslümaların dualarını kabul etsin
![]()
inşallah ikili testlerinde güzel çıkcak canım,bu sefer sağlıkla gelişcek bebeğin,söyle ona,içerde boş boş yatmasın,teyzelerine dua etmeyi ihmal etmesin.
bu arada,evet dediğin gibi,tabiki sürekli bebekle ilgili konuşulmaz ama bazen herşey abartılıyo,kimsenin kimseden haberi yok,tabiri caizse bazen kendimi birbiriyle alakası olmayan apartman sakinleri gibi hissediyorum burda,gelen geçiyo,merdivende rastlaşsan bile,kimse bi slm vermiyo ya,aynen öyle bi his oluyo içimde.
hoş geldin,sen ne zamandır bebek istiyosun,biraz kendini anlatır mısın?
tamam canım,güle güle,kendinden haberdar et,merak ettirme olur mu?![]()