Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum :16:
ablacım gecmıs olsun burada fırtına var he gun malum adadayız ha uctu ha ucacak dıyebılırım yanı allah baska kaza vermesın bu arada ıyısın dımı kafana falan takmadın stres olmadın ınsallah
hoşbulduk nanelim.:54:evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah...

hoşbulduk canım.:54:benimde ultrasonda süphelendi işte.inşallah yoktur.ikimiz içinde hayırlısı o zaman canım...

kızlar ben müsadenizi istiyim gidiyorum geç kalmıyım.yemegi söndürdüm...hoşçakalın canlarım.

cAnım bı fılm daha ısterse cektırırsın aama zannetmıyorum bısey cıkcagını senın ıcın yanı benı sorarsan tedırgınım ınsallah temıs cıkar afıyet olsun derınım bebiş olsun ınsallah

allah daha iyi etsin derinim bende iyi olmay calışıyorum kah gülüyorum kah aglıyorum işte napıyım...biliyorum canım ondan sonra hamile kalamadınmı ve korunmuşmuydun bana doktor rahmin temiz dedi ama bana ufak bi mudahele yapıldı kendinden düşüremedim sancıyla doktora gittim su anda da az az kanamam oluyo bakalım ne zaman sona ercek...doktorum bana korun dedi ama burda başka topikte okudugum kadarıyla cogu kişi korunmamış bende ne yapsam karar veremedim...

canım daha iyi olacaksın inşallah üzülme sakın.
doktorun korun dedi demek..sen bilirsin o zaman canım..doktorların bazıları diyo işte.bazılarıda gerek görmüyo.içinden gelen neyse onu yap istersen...

ebrarım gene konuşamadan çıkıyom cnm yaa kusuruma bakma..geç bile kaldım valla.

flancım çok üzücü canım yaa:(((geçmiş olsun içinde insan varken olmamış ALLAHTAN yaaa...off bizim arabacıgımız geldi aklıma..iki hafta öncede kaynımın arkadasları bizim arabayla kaza yaptılar arabamız hurda oldu şükür ki çocukların bişeyi yok...olan bize oldu ama:((neyse kaçayım ben çenem düşmeden yoksa saydırıcam yine bu konuya çok üzüldüm çünkü:(( hoşçakalın canlarım.

hoşbulduk nanelim.:54:evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah....

alışmışız internet ve cep telefonu olmadan olmuyor artık, bende bugün telimi evde unutmuşum da kendimi tuhaf hissediyorum, bi boşluk var sanki :1: :1: :1:
ooo menü güzelmiş,afiyet olsun tatlımmmmm :56:
bende bugün 20 lik dişimi çektiricem bakalım, biraz korkuyorum. geçenlerde de çekilmişti 2 tane morfin vurduğu halde zor uyuştu. iğneden de korkarım ben :26:
aman biran önce bitsin kurtulayım diyorum,bi yandan da gitmesem ertelesem mi diyorum :44: :44: :44:
ne demişler korkunun ecele faydası yok :53:

ben geldim geçmişe bakamıyorum yemek yapıcam çünkü sadece selam veriyim dedim
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı :1:
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun :38:
hosgeldın ablammmm

KAYRAM29+ kardelenbhr+ flan+ elixsir+ naneliseker+ DerinSu+ pelin67

kızlar kusura bakmayın hepinizi çok öptüm ben kaçtımmm:58:

flan,DerinSu,KAYRAM29,ebrar_53,pelin67,
kızlar nasılsınız bana dua edin lütfen
canım inşallah klomen işe yarada hamile kalırsın..gelişmeleri anlat bize.
napıyosunuz hanımlar
derinim seni burda hemde buvakitte görmek negüzel yaa demek yemek yaptın ay darısı bana bide iftara az kaldı :1:
FLANIM çok geçmiş olsun canım allahım korumuş ya içinde olsaydı yada birinin kafasına düşseydi hay allah ben çok korkarım rüzgar olduğu zaman belli olmuyo inanki .sıkma canını tatlım mal geliyo yerine yeterki sağlık olsun :38:
canomm hoşgeldin...ben kaçıyom gece görüşürüz...Allah kabul etsin orucunu bitanem...bu ayın hürmetine melegini sana yollasın güzel Allahım...
selamkıslar ben geldim nasılsınız bakalım:29:
aleykümselam canım..sana hoşgeldin bana güle güle hoşçakallllll.

napıyosunuz hanımlar

Allah kabul etsin canım, iftarda bizlere de dua et olurmu ?
nasılsın görüşmeyeli, rastlaşamaz olduk bugünlerde, ösledimmm seni :16:

ahhh canım bugün iş çıkışı da dişçi randevum var, 20 lik dişim çekilecek bakalım, çok tedirginim, korkuyorum birazzzz :26: :26: :26:
canım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani...
bu arada ben yemek yapamıcam malesef
acayıp karın agrım var ozellıkle sol kasıgımmm herhalde gazınodan getırır esım
gecmiş olsun canım yapma yemek dinlen sen...ben göndereyim canım sana:56:
kızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum :16:
canım sizede cok gecmiş olsun cana gelcene allah korusun mala gelsin ucuz atlatmışsınız...hayırlı yolculuklar saglıklı git gel allahımın izniyle canım:54:
kızlar iyi d,lekleriniz için sağolun klomen kullanıyorum

hoşgeldin canım nasılsın...

canım daha iyi olacaksın inşallah üzülme sakın.
doktorun korun dedi demek..sen bilirsin o zaman canım..doktorların bazıları diyo işte.bazılarıda gerek görmüyo.içinden gelen neyse onu yap istersen...

ebrarım gene konuşamadan çıkıyom cnm yaa kusuruma bakma..geç bile kaldım valla.

flancım çok üzücü canım yaa:(((geçmiş olsun içinde insan varken olmamış ALLAHTAN yaaa...off bizim arabacıgımız geldi aklıma..iki hafta öncede kaynımın arkadasları bizim arabayla kaza yaptılar arabamız hurda oldu şükür ki çocukların bişeyi yok...olan bize oldu ama:((neyse kaçayım ben çenem düşmeden yoksa saydırıcam yine bu konuya çok üzüldüm çünkü:(( hoşçakalın canlarım.
kuzum olsun sen işine bak bende kaçıyorum hemen çünkü aç kalıcam sadece 45 dakika var bende sıfır yemek var :1:
hosgeldın ablammmm
hoşbuldum saol kuzum sonra konuşuruz olurmu kaçtım ben çok öpüyorum seni
canım inşallah klomen işe yarada hamile kalırsın..gelişmeleri anlat bize.

canomm hoşgeldin...ben kaçıyom gece görüşürüz...Allah kabul etsin orucunu bitanem...bu ayın hürmetine melegini sana yollasın güzel Allahım...

aleykümselam canım..sana hoşgeldin bana güle güle hoşçakallllll.

bende kaçtım cano
aminnnn rabbim hepimize nasip etsin :39:

canım cok gecmiş olsun korkma zaten uyuşturuyorlar bişey anlamıyosun yani...

gecmiş olsun canım yapma yemek dinlen sen...ben göndereyim canım sana:56:

canım sizede cok gecmiş olsun cana gelcene allah korusun mala gelsin ucuz atlatmışsınız...hayırlı yolculuklar saglıklı git gel allahımın izniyle canım:54:

hoşgeldin canım nasılsın...
saol canım ellerın dert gormesın ınsallah

Back
X