ablacım gecmıs olsun burada fırtına var he gun malum adadayız ha uctu ha ucacak dıyebılırım yanı allah baska kaza vermesın bu arada ıyısın dımı kafana falan takmadın stres olmadın ınsallahkızlar geçmişe bakamadım çünkü ufak bir kaza atlattık onunla uğraştık bütün gün babamların binanın çatısı uçtu kiremitler arabasının üzerine inmiş camı falan patlatmış 15.kattan o hızla inince dağıtmış kiremit onunla uğraştık biraz moralimiz bozuldu ya neyse bununla atlattık şükür o yüzden duayada gelemedim oldu herhalde dua arkadaşlarımızın duasına canı gönülden amin diyorum Rabbim tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah buarada 2 gün yokum şehir dışına çıkıyorum Allah'tan bir mani olmazsa pazartesi buradayım inşallah geçmiş çok birikir okuyamayabilirim ama dua olacaksa takip edebilirim sanıyorum çoook öpüyorum![]()
hoşbulduk nanelim.evet görüşemiyoz cnm ya..benim modemde sorun vardı da hemen yeni modem almadık..baktık olmuyo eşim almış gelmiş geçen.iyi oldu ya internetsiz renksiz oluyo hayat sanki:)menüde de karnıbahar bide pilav var.azcık da makarna:))gel buyur.
sende iyisin inşallah...
hoşbulduk canım.benimde ultrasonda süphelendi işte.inşallah yoktur.ikimiz içinde hayırlısı o zaman canım...
kızlar ben müsadenizi istiyim gidiyorum geç kalmıyım.yemegi söndürdüm...hoşçakalın canlarım.
cAnım bı fılm daha ısterse cektırırsın aama zannetmıyorum bısey cıkcagını senın ıcın yanı benı sorarsan tedırgınım ınsallah temıs cıkar afıyet olsun derınım bebiş olsun ınsallah